Friday Faves – 17

Friday Faves – 17

Het is weer eens tijd voor een Friday Faves artikel! Deze keer deel ik mijn nieuwe favoriete schoenen en een nieuwe creatieve hobby met je! Verder nog een toffe serie, een leuk liedje en mijn aankomende vakantiebestemming!

Favo aankoop – Laarsjes DWRS label
DWRS label volgde ik al een tijdje op Instagram en toen ik tijdens mijn vakantie deze post voorbij zag komen moest ik de schoenen meteen hebben. Deze laarsjes schreeuwen echt mijn naam. Qua kleur vond ik het heel moeilijk om te kiezen, maar uiteindelijk ging ik voor de cognac versie. De afgelopen week heb ik bijna niets anders aan m’n voeten gehad. De laarsjes zijn van hele goede kwaliteit, lopen erg lekker en zijn makkelijk te combineren. Zelf draag ik ze het liefst onder een destroyed jeans of een leuk jurkje. Ik ben zó fan van de laarsjes dat ik gisteren zelfs nog de zandkleurige versie heb besteld. Ik weet gewoon zeker dat ik ze vaak ga dragen en m’n vakantiegeld was net gestort, dusja… Maar opzich hoef ik me hier niet voor te verantwoorden toch? Ze zijn gewoon superleuk al zeg ik het zelf!

Favo vooruitzicht – Surfvakantie Marokko
Ik ben nog steeds aan het nagenieten van Bali, maar de volgende vakantie staat alweer op de planning! Over een aantal weken ga ik samen met Marlous en Nina naar Marokko om daar te surfen, te shoppen in de souks en natuurlijk heel erg lekker te eten. Ik kan niet wachten!

freestocks-org-618080-unsplash

Favo Netflix serie – Undercover
Het filmaanbod in het vliegtuig naar Bali viel mij een beetje tegen. Gelukkig had ik m’n iPad mee, dus downloadde ik voordat we weer afreisden naar Nederland een aantal afleveringen van de Nederlands/Vlaamse serie Undercover. Daar kreeg ik zeker geen spijt van! Na drie uur vliegen landden we op Singapore en was ik al door m’n gedownloade afleveringen heen. Ik zocht dus snel weer een punt met Wi-Fi op en downloadde de rest. Inmiddels heb ik de serie helemaal afgekeken en kan ik nu al niet wachten op seizoen twee. Een bloedstoellende serie met goede acteurs waarbij je maar niet kunt stoppen met kijken.

Favo bezigheid – Sieraden maken
Vriendinnetje Rosemarijn werkt bij Beadies, een webshop en winkel met supertoffe sieraden, maar óók al het materiaal om je eigen sieraden te maken. Een tijdje terug heb ik voor een samenwerking wat leuke items bij Beadies uit mogen zoeken. Sindsdien ben ik zo verslaafd aan al die leuke armbandjes, kettinkjes en enkelbandjes dat ik ze ook zelf ben gaan maken. Op deze manier kun je precies maken wat je leuk vindt én het werkt heel ontspannend. Op m’n Instagram account heb ik er al een paar outfitjes mee gepost. De fysieke winkels van Beadies kun je vinden in Amsterdam en Utrecht.

Favo liedje – Ed Sheeran & Justin Bieber
Naast de katten en boterhammen met pindakaas merkte ik na m’n vakantie dat ik het meeblèren met de radio in de auto ook wel gemist had. Wat wel een voordeel was, is dat er weer allemaal nieuwe muziek is uitgebracht. Een favorietje is ‘I Don’t Care’ van Ed Sheeran & Justin Bieber!

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd! Heb jij misschien nog een goede serie op Netflix nu ik Undercover al helemaal gezien heb?

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een toffe laarsjes zijn het toch! Zag ze al voorbij komen op Instagram (sowieso vond ik die hele outfit super leuk!), maar had ze daarvoor nog niet gezien. Dit zijn de momenten dat ik het eventjes zwaar heb met mijn no-buy… haha. Ga ze zeker onthouden voor na dit jaar! Zo’n leuk vooruitzicht ook, die vakantie naar Marokko!

    1. Ja leuk zijn ze he 🙂 Heel knap dat je die no-buy challenge zo goed vol houdt! Had ik op het gebied van shoppen maar zoveel doorzettingsvermogen!

  2. Mooie favorieten! De laarsjes zijn geweldig. Undecover wil ik ook nog kijken. Ik heb laast Le Foret gekeken, een spannende mini serie.

    1. Jaaa Le Foret heb ik ook onlangs gekeken, super spannend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: