Mini make-over slaapkamer met Posterstore incl. kortingscode!

In samenwerking met Posterstore heb ik de plankjes boven m’n bed een kleine make-over gegeven. Zoals jullie in dit artikel hebben kunnen zien, is de basis van mijn studio/appartement vrij basic, maar gebruikte ik wel veel roze accenten. Die overdaad aan roze accenten was ik een beetje zat, dus besloot ik m’n huisje opnieuw te stylen met wat neutralere tinten. Ik ben begonnen met m’n bed en de plankjes daarboven! De komende tijd zullen ook andere hoekjes uit m’n huis nog aan bod komen, dus houd m’n blog zeker in de gaten! Voor nu eerst het slaapgedeelte!

dc11fff0-c20c-43ee-8aeb-d05b3d7918e8

Bij Posterstore vind je een breed scala aan zowel kleine als grote posters in allerlei kleuren en prints. Zelf heb ik wat neutrale items uitgekozen zoals de La Rose Mur poster, de Riet poster, de Giraffe poster en de Coconuts Poster met de tekst ‘Palm Trees, Tanned Skin, Sunsets, Coconuts, Hot Nights, Salty Hair’. Laatstgenoemde vond ik wel toepasselijk na m’n vakantie op Bali! De Stockholm poster had ik al, maar hier kun je een soortgelijke vinden.

Naast posters heb ik ook een aantal mooie kwalitatieve fotolijsten uitgekozen. Ik ben voor een mix van goudkleurig, eiken, wit en walnoot gegaan in verschillende maten. Op deze manier creëer je een rustig, maar toch speels effect.

Om de slaapkamer wat warmte te geven heb ik het roze en okergele kussen weer gewoon gebruikt. Deze kussenhoezen zijn beide van H&M. Het beige kussen vind ik voornamelijk door de structuur heel goed bij het geheel passen. Dit is een souvenir uit Bali, net zoals de schelpenstandaard! De siertakken komen van HEMA en de ronde decoratie rechtsboven is gewoon een placemat van Ikea. Zo makkelijk kan het zijn! Over het dekbedovertrek krijg ik vooral op Instagram heel veel vragen, deze heb ik gekocht bij Crisp Sheets.

Wat vinden jullie van het eindresultaat? Ik ben er zelf in ieder geval erg blij mee! Ook toe aan een kleine make-over? Met de code septembersecond30 krijg je 30% korting op de posters (excl. Selection). De code is geldig tot en met 9 juni.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Posterstore. 

5 thoughts on “Mini make-over slaapkamer met Posterstore incl. kortingscode!

  1. Jouw interieur vind ik sowieso al te gek (van wat ik heb kunnen zien op Instagram en in blogposts). Ik zou juist wat roze willen toevoegen aan het interieur hier in huis, maar mijn vriend wil dat absoluut niet, haha. Leuk dat je hebt gekozen voor verschillende formaten poster en verschillende lijstjes. Dat maakt het niet eentonig en saai.

    Liefs,
    Marloes
    Marloes onlangs geplaatst…Vakantie | Sardinië – Castelsardo, Stintino, Alghero, SassariMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.