Snapshots mei – Inschrijving bij de KVK!

Snapshots mei – Inschrijving bij de KVK!
Processed with VSCO with a6 preset

Vanwege mijn vakantie naar Bali is het alweer een tijdje geleden dat er een Snapshots online kwam. Halverwege mei was ik weer terug op Nederlandse bodem, dus hieronder mijn foto’s van de afgelopen twee weken. Ik had aardig last van een jetlag, schreef m’n eigen bedrijfje in bij de Kamer van Koophandel en ging naar Eten Op Rolletjes in Hilversum!

Dinsdag 14/5
Op dinsdagochtend half 8 landden we na een lange reis van zo’n 18 uur weer op Schiphol Airport. Na drie weken Bali was het echt weer even wennen om terug te zijn. Je kijkt maanden uit naar zo’n vakantie en eenmaal daar gaat de tijd zoooo snel voorbij! Gelukkig hebben we heel veel toffe dingen gedaan en mooie herinneringen gemaakt, dus het was erg geslaagd. Heel gezellig en leuk ook om met het hele gezin te kunnen doen!

Ook een vakantie naar Bali op de planning staan? Voor de plaatsen Canggu en Uluwatu heb ik al blogs geschreven met hotspots en tips. Voor Ubud, de Gili’s en Nusa Lembongan komen deze er nog aan!

Eenmaal bij m’n ouders thuis knuffelde ik met de katten, bracht ik een bezoekje aan m’n opa en oma en chillde ik op het balkon in de zon. ’s Middags deed ik even een dutje van een uur, want de jetlag hakte er met 6 uur tijdverschil en een nacht in het vliegtuig al aardig in. ’s Avonds reed ik naar Utrecht om daar m’n koffer uit te pakken en m’n souvenirs een plekje te geven. Ook wel weer fijn om lekker thuis te zijn!

Woensdag 15/5
Op woensdag was meteen alweer m’n eerste werkdag na de vakantie! Een extra dagje thuis was nog wel fijn geweest, maar dat vond ik zonde van m’n vakantiedagen. Op kantoor ging het eigenlijk prima, maar eenmaal thuis stortte ik echt in. Geen idee meer wat ik ’s avonds gedaan heb, maar waarschijnlijk erg vroeg gaan slapen ;).

Donderdag 16/5
Donderdag was eigenlijk zo’n zelfde dag als woensdag. Standje overleven! Ik had mezelf wel ingeschreven voor een lesje yoga, maar zelfs daar had ik geen puf voor haha.

Vrijdag 17/5
Ook op vrijdag was ik nog steeds niet van m’n jetlag af. Op kantoor dronk ik zelfs een espresso, omdat ik bijna in slaap viel. En ik lust geeneens koffie! Heel vies, maar het hielp gelukkig wel. ’s Avonds luidde ik het weekend in bij Roos en haar vriend waar al verschillende borrelhapjes klaarstonden en we daarna nog een lekkere pasta aten. Heel gezellig om weer bij te kletsen!

Zaterdag 18/5
Op zaterdag was ik al vroeg uit de veren voor een lesje bootcamp in het park. Na een maand niet sporten was het weer tijd om dit op te pakken! Toen ik wakker werd wilde ik eigenlijk ook deze les annuleren, maar toen ik eenmaal de deur uit liep was ik al blij dat ik gegaan was. Het was heerlijk weer en heel fijn om weer te sporten.

Eenmaal thuis nam ik een snelle douche en daarna ben ik samen met m’n nichtje de stad ingegaan om een beetje te shoppen en content te schieten. Als lunch haalde ik bij de Yoghurt Barn een lekker sapje, stuk bosbessencake en Frozen Yoghurt. M’n nichtje had meer zin in Mc Donalds, dus daar zat ik dan met m’n Frozen Yoghurt tussen de burgers en friet haha.

’s Avonds vond het Eurovisiesongfestival plaats en zaten we dus voor de buis! Stiekem boeit het songfestival mij niet zoveel en vind ik het veeeeel te lang duren, maar omdat Nederland nu een grote winkans had heb ik het wel tot het einde gekeken. En gelukkig maar, want we wonnen natuurlijk! Bij de uitslag zaten we echt op het puntje van onze stoel. Toch leuk om een keer mee te maken dat Nederland wint!

Zondag 19/5
Op zondag werd ik echt met een brak gevoel wakker. Ik dacht dat de jetlag wel voorbij was, maar niet dus. ’s Ochtends reden we even naar Oud-Zuilen om wat foto’s te maken, maar daarna dook ik weer m’n bed in want ik was echt niks waard. Na een powernap van een half uur was ik gelukkig weer wat minder moe dus ook een stuk gezelliger voor m’n nichtje ;). De rest van de dag knutselden we wat sieraden in elkaar met de aankopen die we een dag eerder bij Beadies hadden gedaan.

Maandag 20/5
Op maandag liep ik na een dagje werken hard met twee vriendinnen. Heel chill om gezelligheid te combineren met een sportieve activiteit. Zo sla je twee vliegen in één klap! Op Instagram krijg ik regelmatig de vraag hoe ik een fulltime baan combineer met m’n blog én een paar keer in de week sporten zonder geen sociaal leven te hebben. Nou op deze manier dus! Beetje creatief zijn 🙂

Dinsdag 21/5
Na werk had ik samen met collega’s een Business Bootcamp gepland staan. Echter, kwam de trainer niet opdagen… Na een belletje bleek er miscommunicatie te zijn geweest. Omdat we natuurlijk allemaal al in onze sportkleding klaar stonden, besloten we om zelf maar een stukje te rennen en wat oefeningen te doen. Uiteindelijk was dat gelukkig erg geslaagd en gezellig!

Woensdag 22/5
Op woensdag haalde ik na een dagje werken wat pakketjes op. Ik ontving onder andere wat mooie posters en lijsten van Posterstore waar ik een slaapkamer een mini make-over mee gaf. Het resultaat hebben jullie in dit artikel al kunnen zien!

Van Studentendrukwerk kreeg ik deze vakantiefoto op Forex toegestuurd waar ik erg blij mee ben! De foto is gewoon met m’n iPhone gemaakt, maar de kwaliteit is op dit materiaal zelfs uitvergroot erg mooi! Naast wanddecoratie op verschillende materialen kun je bij Studentendrukwerk onder andere ook terecht voor losse fotoprints en het drukken van je scriptie! Zo’n uitvergrote print is naar mijn mening ook een leuk cadeau idee voor Vaderdag!

Donderdag 23/5
Donderdag paste ik na werk een paar uurtjes op hier bij mij in de buurt. We speelden een potje Twister. Stiekem best wel weer leuk om een keer te doen ;).

Vrijdag 24/5
Op vrijdag was ik om 15:00 uur klaar met werken en reed ik naar Gouda. Na het eten fietste ik met m’n moeder naar Boskoop waar we bij IJssalon Janssen een ijsje haalden. Wanneer je uit deze regio komt weet je wel dat je hier het allerlekkerste Italiaanse ijs kunt halen! Toevallig een keer in de buurt? Zeker even langsgaan!

Zaterdag 25/5
Zaterdagochtend werd ik pas om 09:00 uur wakker wat voor mij echt uitslapen is! Ik was gewoon blij toen ik op m’n telefoon keek en zag dat het al zo ‘laat’ was haha. ’s Ochtends ging ik op kraambezoek bij m’n nicht waar ook andere familieleden aanwezig waren. Gezellig om weer even bij te kletsen! Daarna fietste ik met m’n moeder nog even langs een marktje in de buurt waar we onder andere een mooie bos bloemen kochten. De rest van de dag schreef ik wat blogjes en reed ik weer naar Utrecht.

Zondag 26/5
Op zondagochtend haalde ik wat pakketjes op en maakte ik een lekker ontbijtje.

Daarna ging ik samen met Roos naar de Swan Market die in Utrecht plaatsvond. Ik zag verschillende leuke dingen en kocht bovenstaande lange jurk. Ik was al een tijdje op zoek naar zoiets, dus ben er erg blij mee! Op Instagram kreeg ik verschillende berichtjes met de vraag waar ik de jurk gekocht had. Ik kocht deze dus op de Swan Market en wel bij deze kraam. Op de website zie ik de jurk niet staan, maar misschien kun je een berichtje naar hen sturen op Instagram als je ook geïnteresseerd bent!

Na de Swan Market deden we nog een rondje stad. We spraken om 11:00 uur af en rond 17:00 uur ging ik pas weer naar huis. De tijd gaat snel als het gezellig is!

Maandag 27/5
Op maandag had ik, na een dag werken, een chille avond thuis! Ik keek wat afleveringen van Beau Five Days Inside terug en rommelde wat in huis.

Dinsdag 28/5
Op dinsdag was het weer tijd om hard te lopen. Ik at bij een vriendin in Hilversum en liep daarna een snelle vijf kilometer met een ondergaand zonnetje. Heerlijk!

Woensdag 29/5
Op woensdagochtend schreef ik September Second in bij de Kamer van Koophandel! Wat begon als hobby is nu dus officieel mijn eigen bedrijfje! Toch wel een mijlpaal al zeg ik het zelf! Naast het feit dat ik nu meer betaalde opdrachten kan aannemen, ben ik per 1 juni ook op freelance basis beschikbaar als Social Media Manager! Ben / of ken jij iemand met een eigen bedrijf waarvan de Social Media kanalen wel een opfrisbeurt, mooie feed en/of regelmatige plaatsing van content kunnen gebruiken? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen!

’s Avonds deed ik voor het eerst mee aan een hardlooptraining met de atletiekvereniging hier bij mij in de buurt. Zelf train ik nooit volgens een schema, doe ik niet aan intervallen en let ik niet op m’n houding tijdens het rennen. Wél wil ik graag een keer een 10 kilometer onder de 45 minuten lopen en kijken hoever ik überhaupt kan komen tijdens wedstrijdjes. De training was echt pittig, maar ik wil dit wel wekelijks blijven volhouden.

Donderdag 30/5
Afgelopen donderdag was het natuurlijk Hemelvaartsdag. Heerlijk om eens doordeweeks een dag vrij te zijn! Ik opende een winkeltje op Instagram waar ik items verkoop en ging weer aan de slag met sieraden maken. Ik at deze chips als snack tussendoor, echt m’n favoriet!

Vrijdag 31/5
Op vrijdag was ik gewoon weer op kantoor te vinden. Met een aantal collega’s vertrokken we na het werk naar Eten op Rolletjes Hilversum. Erg gezellig altijd die foodfestivals! Ik at onder andere een portie zoete aardappelfriet, poffertjes en een frozen yoghurt als toetje. Vanaf komende donderdag tot en met zondag vindt het Trek festival plaats in het Griftpark in Utrecht. Aanrader wanneer je toevallig in de buurt bent 🙂

En vandaag is het alweer juni! Gezien het mooie en warme weer ben ik het hele weekend op het strand te vinden! Heerlijk! Wat zijn jullie plannen?

Deze post heeft 3 reacties

  1. Leuk om te zien! Wat doe je zo bij elkaar toch eigenlijk een hoop in slechts 2 weken tijd. En zo leuk van je bedrijfje <3 Super trots!

  2. Een heel mooi overzicht! Prachtige foto’s ook. En gefeliciteerd met je inschrijving bij de KvK!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: