Snapshots juni deel 1 – Weekend aan de kust

Snapshots juni deel 1 – Weekend aan de kust
Processed with VSCO with a6 preset

En de eerste helft van juni is alweer voorbij! En nu ik zo terugkijk, deed ik eigenlijk veel leuke dingen de afgelopen weken. Kijk snel verder!

Zaterdag 1 juni
Het eerste weekend van juni was warm en zonnig. Daar maakte ik volop gebruik van, want ik was twee dagen op het strand te vinden. Op zaterdag reden mama en ik naar Wassenaar waar we bedjes huurden en genoten van het heerlijke weer.

Zondag 2 juni
Op zondag ging ik weer naar het strand, maar deze keer met Rosanne en naar Noordwijk aan zee. We hebben de hele dag bij Tulum Tulum gechilld, echt m’n favoriete strandtent. Om kwart over 9 ’s ochtends liepen we het strand op en zelfs toen was het al druk. Gelukkig konden we nog een goed plekje bemachtigen op fijne stoelen. Echt een heerlijke zondag en ik hoop dat er deze zomer nog veel meer van gaan volgen!

Woensdag 5 juni
Flash forward naar woensdag 5 juni. Geen idee meer namelijk wat ik maandag en dinsdag heb gedaan. Op woensdag haastte ik na werk in ieder geval naar de kapper waar de puntjes werden geknipt wat echt even nodig was na Bali. Daarna at ik snel en vervolgens liep ik hier in de buurt 10 kilometer tijdens de zomeravondcup van de atletiekvereniging.
M’n tijd was niet heeeeel goed, maar dat was ook wel te verwachten na een maand niet sporten in verband met de vakantie. Komt vanzelf wel weer!

Donderdag 6 juni
Donderdagavond at ik samen met Karen bij vriendinnetje Sarah in Hilversum. Sarah is net verhuisd, dus zo konden we meteen even haar huis bekijken 🙂 Later op de avond volgden we nog een proeflesje Kangoo Jumping. Hierbij krijg je een soort skates aan, maar dan met veren in plaats van wielen. Vervolgens doe je hier allemaal oefeningen op wat pittig is, omdat je constant je balans moet vinden. Wel heel leuk om ter afwisseling eens te doen!

Vrijdag 7 juni
Op vrijdagavond zou ik eigenlijk met collega’s naar foodfestival Trek gaan, maar het regende, dus dat leek ons niet zo’n goed plan. Uiteindelijk hebben we bij LE:EN in Utrecht gegeten waar ik nog niet eerder geweest was. Hier kun je terecht voor kleine Aziatische gerechtjes en echt alles was lekker. Vooral de tatsuta kip en de curry’s kan ik echt aanbevelen. En ze hadden dus zelfs Bintang wat me weer even op Bali waande! Hier kom ik zeker nog eens terug!

Zaterdag 8 juni
Zaterdagochtend was zo’n rommelochtend thuis. Afwassen, stofzuigen, bed verschonen, je kent het wel. Vervolgens reed ik naar de Ikea om een bank te bekijken die ik op het oog heb en wil laten bezorgen. Natuurlijk kwam ik niet zonder lege handen thuis, ik kocht onder andere een fotostandaard, gastendoekjes en een kussenhoes. Deze lampjes kwam ik ook tegen en misschien dat ik die de volgende keer wel meeneem 🙂

Na Ikea reed ik door naar m’n ouders waar ik eigenlijk niet zoveel deed. Ik wilde beginnen met een video van onze vakantie op Bali, maar voordat ik alle filmpjes bij elkaar verzameld had waren we alweer een paar uur verder haha.

‘S avonds maakten we een klein buffetje en kwamen opa en oma gezellig eten.

Zondag 9 juni
Op zondag werd ik pas om 09:45 uur wakker wat voor mij echt een unicum is. Zo fijn om een keer uit te kunnen slapen. Ik startte de dag met wat sportoefeningen uit dit artikel en reed daarna met m’n moeder naar de Reeuwijkse Plassen om een stuk te wandelen in de zon. ’s Avonds keek ik de finale van de Nations League waarin Nederland helaas verloor…

Maandag 10 juni
Tweede Pinksterdag! Heerlijk om nog een extra dag vrij te zijn. Als cadeautje voor m’n Oma’s verjaardag gingen we lunchen bij Kruim. We bestelden een lunchplateau waardoor we allerlei soorten beleg konden pakken. Perfect wanneer je, net zoals ik, altijd keuzestress hebt omdat alles lekker is.

M’n broertjes wilden daarna nog even shoppen in Den-Haag en dan ben ik natuurlijk niet de beroerdste om mee te gaan 😉 Ik liep even de Dille & Kamille binnen voor droogbloemen, maar het aanbod viel een beetje tegen. Heeft iemand nog tips waar je mooie droogbloemen kunt halen?

Dinsdag 11 juni
Na een dag werken volgde ik samen met een aantal collega’s een lesje bootcamp. De hele dag was het regenachtig en bewolkt, maar toen we begonnen kwam het zonnetje gelukkig door. Daarna moe, maar voldaan, een serietje gekeken in bed.

Woensdag 12 juni
Op woensdagavond zou ik eigenlijk een hardlooptraining volgen, maar door de spierpijn van een dag eerder ben ik maar niet gegaan… Ik had wél iets anders nuttigs te doen, namelijk een internetverbinding aan de praat krijgen. M’n buurjongen, waar ik het internet mee deelde, gaat verhuizen, dus ik had nu een eigen modem nodig. Het kostte wat pijn en moeite, want de handleiding was helemaal niet van toepassing op mijn aansluiting, maar uiteindelijk is het gelukkig gelukt! Weer wat geleerd.

Donderdag 13 juni
Donderdag werden m’n boodschappen bezorgd. Ik had deze keer eens bij de Plus besteld in plaats van Picnic en ook dat beviel goed!

Met een paar boodschappen flanste ik meteen een lekkere pasta in elkaar. Pappardelle met ui, knoflook, courgette, paprika, venkel, creme fraiche, zalm en pijnboompitten. Heerlijk!

Verder kwam van Vero Moda deze jurk nog binnen. Ik ben helemaal into de maxijurken de laatste tijd. Het staat gekleed en zit vooral heel erg lekker. Dit is een blijvertje dus!

Vrijdag 14 juni
Op vrijdagavond luidde ik het weekend in met Marlous die deze maand jarig is, gaat samenwonen en een go heeft gekregen voor haar scriptie. Genoeg te vieren dus! We startten bij de Ramen Brothers waar we heerlijk aten. Hier ga ik zeker nog eens heen!

Daarna liepen we naar Bar Cava waar we wat drankjes deden. Vervolgens naar Stan & Co waar we nog een wijntje bestelden. We sloten af bij Back & Forth met een klein dansje. Leuk om dit nu nog met Marlous te kunnen doen voordat ze naar Antwerpen verhuisd! Al zullen er vast dan ook nog wel van dit soort avonden komen 🙂

Toen ik ’s nachts thuis kwam kon ik het niet laten om m’n H&M bestelling, die ik eerder die dag had opgehaald, te passen. Het merk Lovestories heeft in samenwerking met H&M een swimwear collectie opgezet en daar zaten echt leuke items tussen. Op m’n Instagram Stories deelde ik vervolgens wat ik uiteindelijk houd. Onder andere deze leuke bikini!

Zaterdag 15 juni
Zaterdagochtend begon lekker lui met rustig opstaan, ontbijten in bed en een beetje rommelen in huis.

‘S middags fietste ik naar Roos waarmee ik even de stad in liep en vervolgens een curry at bij Anan in de Voorstraat hier in Utrecht. Ook alweer zo lekker en echt een aanrader! Gezellig om weer bij te kletsen 🙂

Vandaag doe ik mee aan de Urban Trail in Utrecht, een 10 kilometer loop waarbij je door allerlei gebouwen in Utrecht mag rennen. Superleuk! Daarna komt een vriendinnetje nog lunchen, dus een gezellige zondag voor de boeg!

Deze post heeft 2 reacties

  1. Leuk weer allemaal! Was zo gezellig dat jullie kwamen eten en meegingen naar kangoo 😀 En herkenbaar van de maxi jurken. Ik droeg ze vroeger nooit, maar de laatste tijd het liefst alles midi of maxi. Ben ook oprecht teleurgesteld als alle langere jurken weer in de was zitten :p

  2. Leuk overzicht! De jurk en de bikini zien er heel leuk uit en wat een heerlijk eten allemaal 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: