Snapshots juni deel 2 – Veel fijne warme zomeravonden

Snapshots juni deel 2 – Veel fijne warme zomeravonden

Het is vandaag alweer de laatste dag van de maand juni. Tijd dus voor mijn snapshots van de afgelopen twee weken!

img_9845

Zondag 16 juni
Op zondagochtend deed ik in Utrecht samen met Karen mee aan de Urban Trail run waarbij je tijdens een loop van 10 kilometer door verschillende gebouwen heen rent. Zo zagen we onder andere een bioscoop, een bibliotheek, Hoog Catharijne, een studentenvereniging, een oude gevangenis en verschillende restaurants van binnen. Superleuk om eens op die manier mee te doen aan een hardloopevenement.

img_9876

‘s  Middags kwam een vriendinnetje lunchen en daar flanste ik snel een couscoussalade voor in elkaar die eigenlijk heel goed uitpakte. Ik gebruikte parelcouscous, tomaat, komkommer, paprika, feta, zongedroogde tomaatjes en balsamico-azijn. Aanrader!

b26e1679-4d58-4560-8a1c-9f8cbc3f2f45

b6739e56-5104-4768-b258-497f90548165

Maandag 17 juni
Op maandagavond had ik iets te vieren, dus fietste ik naar de stad en trakteerde ik Roos op een Italiaans ijsje bij Venezia. Daarna wandelden we nog even door de stad. Zo fijn die lange warme zomeravonden van de afgelopen tijd!

Op de Instagram account van het Vredenburgkwartier heb ik afgelopen week een winactie online gezet waarbij je één van de in totaal vijf ijsbonnen kunt winnen je die bij Venezia kunt besteden. Als ik jou was zou ik zeker even aan meedoen, want het ijs is daar echt verrukkelijk! Jammer dat ik mezelf natuurlijk niet als winnaar kan kiezen 😉

img_1905

Outfitje van de avond!

img_0358

img_0363

Dinsdag 18 juni
Op dinsdag sprak ik na een dagje werken af met twee vriendinnen in Hilversum. We bestelden eten bij saladebar Vers en speelden daarna nog Kolonisten. Gezellig!

Woensdag 19 juni
Op woensdagavond volg ik eigenlijk standaard een hardlooptraining hier bij een atletiekvereniging in de buurt. Echter, kwam het die avond echt met bakken uit de lucht inclusief onweer, dus de hardlooptraining ging niet door. Lekker een avondje chillen dus! Ik maakte onder andere dit armbandje als cadeautje voor m’n moeder!

Donderdag 20 juni
Op donderdag reed ik na werk door naar een oppasadresje waar ik eens in de zoveel tijd nog weleens oppas. Toen de kids op bed lagen hield ik op Instagram een Q&A waarin ik een aantal vragen beantwoorde die volgers hadden gesteld. Ik vond het zelf erg leuk om te doen, dus misschien binnenkort nog een keer?

img_1904

Vrijdag 21 juni
Vrijdag 21 juni was een speciale dag! Naast het feit dat de zomer officieel begon, was het ook de 30-jarige trouwdag van m’n ouders. In een tijd waarin stellen steeds vaker uit elkaar gaan vind ik dit toch wel erg bijzonder. Na een dag werken reed ik dus naar Gouda waar we gezellig met z’n allen aten.

Ter ere van Vaderdag liet ik bovenstaande foto op Canvas ontwikkelen voor m’n vader. Ik bestelde deze bij Fotofabriek waar ik al eerder een mooi fotoboek van mocht ontvangen. Echt een aanrader, want van beide producten is de kwaliteit erg goed!

 Zaterdag 22 juni
Op zaterdag ging de wekker al vroeg want van 08:00 – 10:00 uur liep ik samen met m’n moeder mee met de SamenLoop voor Hoop waarbij we geld inzamelden voor onderzoek naar kanker. Het was gelukkig prachtig weer en erg gezellig, dus die twee uurtjes waren zo voorbij.

img_0428

Eenmaal weer bij m’n ouders thuis trok ik meteen m’n bikini aan en chillde ik een paar uurtjes in de tuin.

52d2e497-872b-48fa-aea1-573340e27678

Aan het eind van de middag reed ik naar Nijmegen waar Marlous haar verjaardag / emigratie / afstudeerfeestje gaf. Heerlijke zulke lange avonden buiten!

img_0476

Zondag 23 juni
Op zondag fietste ik al vroeg naar de Maarsseveense plassen waar ik bijna de hele dag chillde met vrienden. Zo fijn dit weer! ’s Avonds dronk ik bij m’n onderbuurman nog een wijntje.

Maandag 24 juni
Maandagavond was het tijd voor een borrel op werk! Een aantal collega’s zijn inmiddels gewoon vrienden geworden, dus altijd gezellig!

 Dinsdag 25 juni
Op dinsdagavond sprak ik weer met twee vriendinnen af die in Hilversum wonen. Halverwege de avond liepen we nog even een rondje over de hei. Prachtig wanneer de zon al een beetje ondergaat!

img_1600

img_0974

be89597c-fea5-4c05-8f2a-cf59a38398b0

Woensdag 26 juni
Omdat het de afgelopen week echt supermooi weer was, kon ik het echt niet aan om de hele week binnen op kantoor te zitten 😉 Op woensdag nam ik dus een vrije dag op en reed ik met Roos naar Zandvoort waar we bij Hippie Fish de hele ochtend en middag doorbrachten. Super gezellig!

’s Avonds was het weer tijd voor de wekelijkse hardlooptraining op de baan!

Donderdag 27 juni
Donderdagavond zou ik als figurant eigenlijk meehelpen bij de promo voor het Vredenburgkwartier en daarna nog een drankje doen met twee vriendinnen. Echter, was ik toen ik thuis kwam zo moe en toe aan even in m’n eentje zijn dat ik beide afspraken annuleerde. Iets wat ik normaal nooit doe, want ik had het superleuk gevonden en vind het altijd lastig om ‘nee’ te zeggen, maar het was nu echt even nodig. Ik rommelde dus wat in huis, pakte m’n tas in voor het weekend en keek wat series. Heerlijk!

Vrijdag 28 juni
Weekend! Vanuit Hilversum reed ik naar Gouda waar ik m’n spullen dumpte en vervolgens verder reed naar Scheveningen waar vriendinnetje Hester haar verjaardag vierde voor de vriendinnengroep van de middelbare school. We zien elkaar niet heel vaak, maar toch is het altijd weer reuze gezellig! Heel fijn van die vriendschappen die waaaay back gaan 🙂

Zaterdag 29 juni
Op zaterdagochtend reed ik samen met m’n moeder, broertje, vriendin van m’n broertje en nichtje al om 08:00 uur naar Noordwijk aan Zee. Omdat we zo vroeg waren konden we gelukkig nog bedjes en een parasol bemachtigen, want anders was het echt niet uit te houden. Zo warm! Wel heeeerlijk om op zo’n dag de hele tijd op het strand te kunnen hangen.

Aan het eind van de middag sloten m’n vader en andere broertje nog aan en aten we vervolgens bij Tulum. Eenmaal thuis viel ik meteen als een blok in slaap, heel vermoeiend zo’n dagje strand 😉

Zondag 30 juni
En dan zijn we alweer bij vandaag aangekomen! Op dit moment zit ik in bikini in de tuin deze blog te schrijven. Verder is vandaag m’n oma jarig, dus daar ga ik straks even lunchen 🙂

Fijne zonnige zondag allemaal!

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wauw wat heb je toch een prachtig figuur zeg, ik ben nieuw op je blog! Maar dit is een heerlijk overzicht zeg, en wat een mooie foto’s allemaal

    1. Wat lief zeg 🙂

  2. Jouw bruine benen aaaah! Jaloersmakend gewoon (ja, ik blijf het zeggen :p). Leuke foto’s weer!

  3. Ohhh wat een heerlijk zomers dagboekje! Vind je outfits heel leuk!

  4. Wat een gezellige foto’s! Je hebt een mooie maand beleefd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: