Snapshots juli deel 1 – Een nieuwe bank!

Snapshots juli deel 1 – Een nieuwe bank!

Het is weer tijd voor een nieuw Snapshots artikel waarin ik jullie onder andere mijn nieuwe bank laat zien! Kijk mee voor een aantal foto’s van de afgelopen twee weken.

Maandag 1 juli
Op maandagavond vond er een bankwissel plaats. Op m’n roze velvet bank was ik een beetje uitgekeken, dus bestelde ik online een nieuwe in een neutrale kleur bij Ikea. Een dag van tevoren kreeg ik een mailtje dat ze m’n bestelling tussen 16:00 – 18:00 uur zouden bezorgen, dus ik regelde dat ik eerder weg kon op werk. Kwamen ze pas rond 19:00 uur opdagen… zul je net zien! Zo irritant! Na de levering stond m’n woonkamer echt helemaal vol, maar gelukkig kwam de nieuwe eigenaar de roze bank al snel daarna ophalen.

Later op de avond rende ik nog een rondje vijf kilometer. Eenmaal weer thuis puf ik dan altijd op de grond uit 😉

Dinsdag  2 juli
Dinsdagavond sprak ik af met vriendinnetje Serrah. Samen kookten we een lekkere pasta.

Woensdag 3 juli
Omdat ik de afgelopen nacht bij Serrah in Hilversum was blijven slapen kon ik ‘uitslapen’ tot half 8. Binnen een half uurtje was ik op werk, ideaal! ’s Avonds was het tijd om te sporten.

img_2625

Donderdag 4 juli
Op donderdag zat de werkdag er al snel op vanwege de zomerbarbecue die ik samen met de rest van de feestcommissie van m’n werk ging opzetten. Het thema was Zomerfestival en daar hoorden ook wat activiteiten bij, dus zetten we Bubble voetbal, Mikado XXL en Silent Disco klaar. Verder waren we druk in de weer met het een en ander aan versiering.

Een paar uur later kon de barbecue beginnen en die was erg geslaagd. Heerlijke zomeravond!

Vrijdag 5 juli
Op vrijdag reed ik na werk direct door naar Gouda waar ik gezellig met m’n ouders  de musical FAME bezocht.

Zaterdag 6 juli
Op zaterdag reed ik met m’n vader en broertje weer richting m’n eigen huisje in Utrecht waar we, of beter gezegd zij ;), de geleverde bank van Ikea in elkaar zetten. Ik liep op een gegeven moment alleen maar in de weg, dus ondertussen fietste ik even naar No Vintage Phobia waar ik een tas met kleding dropte die ik niet meer draag. De eigenaresse verkoopt deze kleding vervolgens waar ik dan weer 44% van overhoud. Geen gedoe met foto’s maken van de items, op United Wardrobe / Marktplaats zetten, vragen van potentiële verkopers beantwoorden en vervolgens de kleding nog verpakken en verkopen. Daarna at ik even snel een ijsje.

Vervolgens haalde ik nog even drie broodjes Mario, dé Italiaanse broodjes van Utrecht, die ik meenam naar huis voor de lunch.

En hier het eindresultaat van de bank! Ik ben er zelf echt heel erg blij mee. Een mooie neutrale kleur, een stukje groter dan m’n vorige exemplaar en een chaise longue waar je lekker languit op kunt liggen.

Onder die chaise longue zit trouwens nog opbergruimte verstopt. Ideaal! En erg welkom in m’n kleine appartementje.

En wanneer je echt ultiem wilt chillen kun je bank helemaal uitschuiven waardoor er een bed ontstaat! Perfect dus ook voor logés. Het is trouwens de Vilasund slaapbank van Ikea in de kleur Hillared Beige mocht je benieuwd zijn.

294d0d32-850b-457a-a3bf-54fe1b6187fc

Zondag 7 juli
Zondag was echt een typische zondag en die had ik ook bewust zo gepland. Naast een rondje hardlopen deed ik vooral lekker rustig aan. Ik las in het boek van Anne Faber (zo heftig), keek een serie, een stukje van de Tour de France en natuurlijk de WK finale van het vrouwenvoetbal.

Maandag 8 juli
Maandagavond was eigenlijk hetzelfde als zondag. Sporten, serie kijken en een beetje rommelen in huis. Ik had geen zin om te koken, dus ik kocht deze salade met mango en walnoten bij de Albert Heijn. Volgens mij is deze nieuw? Echt een aanrader in ieder geval.

Dinsdag 9 juli
Op dinsdag liet ik na een dagje werken m’n wenkbrauwen epileren en verven. Normaal laat ik dit eigenlijk nooit doen, maar wanneer ik op vakantie ga vind ik dit altijd wel handig. Geen volledig blote billen gezicht 😉

 Woensdag 10 juli
Op woensdag reed ik na werk meteen door naar Amsterdam waar Puck, de vriendin van m’n broertje, haar zelfgemaakte tassencollectie presenteerde. Super knap en erg leuk om te zien!

Eenmaal thuis vond ik deze leuke armbandjes van Kiki’s Beadery in de brievenbus. Die heb ik natuurlijk in m’n koffer gestopt. Super lief!

Donderdag 11 juli
Donderdagavond was het na een dagje werken tijd voor m’n eerste belastingaangifte als ondernemer. Een vriend weet hier gelukkig veel meer van af dan ik, dus dat deden we gelukkig even samen. Verder at ik die avond nog gezellig met vriendinnen en speelden we nog even een spelletje.

Vrijdag 12 juli
En toen was het vakantie! De vrijdagochtend gebruikte ik voornamelijk om de laatste dingetjes te regelen en m’n koffer in te pakken. Verder maakte ik het huis nog een beetje schoon, omdat m’n ouders een paar dagen op mijn huis zullen passen en zo meteen een leuk weekendje weg hebben 🙂

’s Middags pakte ik het vliegtuig naar Marokko waar ik een weekje ga surfen met twee vriendinnen. Ik heb één keer eerder gesurft en dat was in Scheveningen, maar volgens mij is dat niet echt te vergelijken 😉 Ik ben in ieder geval erg benieuwd en heb er zin in! Lekker even een weekje er tussenuit.

Het volgende ‘dagboekje’ zal dus helemaal in het teken staan van m’n vakantie. Will keep you posted!

Deze post heeft 2 reacties

  1. heel leuk om te lezen! Je bank vind ik supermooi. Een hele fijne vakantie gewenst!

    1. Superlief, dankjewel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: