Friday Faves – 18

Friday Faves – 18

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday Faves! Deze keer deel ik een drankje, favoriete podcast, salade en een hele spannende serie met je. Verder ga ik vandaag op vakantie, dus ook daar vertel ik jullie meer over.

Favo drankje – Fentimans
De afgelopen weken ben ik een aantal keer naar het strand geweest en eigenlijk bestelde ik daar altijd hetzelfde drankje, namelijk de limonades van Fentimans. Mijn favoriet is de Elderflower, maar ook de smaken Rose en Raspberry zijn erg lekker. De drankjes bevatten wel prik, waar ik eigenlijk nooit van houd, maar in deze limonades is het koolzuurgehalte zo laag dat ik het eigenlijk nieteens merk. Zeker eens proberen! En neem na afloop vooral het flesje mee naar huis, want dit staat superleuk met een paar (droog)bloemetjes er in. (Geen idee of dit wel mag trouwens 😉 )

Favo podcast – De man man man podcast
De laatste tijd luister ik regelmatig podcasts. Super handig voor in de auto of voor tijdens wat makkelijke klusjes op werk. Mijn favoriet is de Man man man podcast waarin Bas Louissen, Chris Bergström en Domien uitzoeken hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ik had een tijd geleden al over deze podcast gehoord, maar vanwege het onderwerp dacht ik dat dit voornamelijk leuk zou zijn voor mannen, maar niets is minder waar! De afleveringen zijn als vrouw ook echt leuk om te luisteren en soms moet ik op werk zelfs even weglopen, omdat ik anders echt te vaak achter elkaar in de lach schiet. Samen met een aantal collega’s heb ik inmiddels kaartjes gekocht voor de liveshow die begin 2020 zal plaatsvinden en die binnen 15 minuten al uitverkocht was. Een groot succes dus!

img_9876

Favo salade – Parelcouscoussalade
In dit artikel heb ik deze salade onlangs al gedeeld, maar het is zo’n favoriet dat ik het recept hier ook even wil benoemen. Ook al is het eigenlijk niet echt een recept, want het is gewoon een kwestie van alle ingrediënten bij elkaar gooien, maar toch. Hier komen ze!

Parelcouscous
Bladspinazie
Cherrytomaten
Komkommer
Paprika
Zongedroogde tomaatjes
Feta
Scheutje olijfolie en balsamicoazijn

Perfect om tijdens warme zomeravonden mee te nemen naar het park!

Favo serie – Those who kill seizoen 2
Een hele dikke aanrader op het gebied van series is het tweede seizoen van Those who kill. Deze Deense politieserie vertelt het verhaal van een seriemoordenaar die verschillende jonge vrouwen in zijn greep heeft. De serie staat helaas niet op Netflix, maar ik heb deze gekeken via NPO Start Plus waarbij je de eerste maand gratis kunt kijken. Na deze proefperiode betaal je €2,95 per maand, maar geloof me, dan heb je die serie al lang afgekeken 😉

Favo vooruitzicht – Surfvakantie in Marokko
Vandaag pak ik met twee vriendinnen het vliegtuig naar Marokko waar we voor een week zullen verblijven in Tamraght, een plaatsje aan de kust. Elke ochtend zullen we surfles krijgen en de rest van de dag kunnen we gewoon helemaal zelf indelen. We zullen verblijven bij The Yogi Surfer waar, naast een aantal yogalessen, ook ontbijt, lunch en avondeten al in het pakket zit. En dan moet je niet denken aan zo’n standaard all-inclusive buffet, maar écht lekker en gezond eten. Zoveel zin in!

Hebben jullie al vakantieplannen gemaakt voor de zomer? Zo ja, waar gaan jullie heen? Ik ben benieuwd! In ieder geval een fijn weekend allemaal.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat een heerlijk lijstje. Ik ben zelf al op vakantie geweest, dus voor mij wordt t de komende tijd vooral een kwestie van werken. Als ik het trouwens goed heb gezien, heb je je blog lay-out aangepast, ziet er leuk uit! Er gaat alleen wat fout bij het reactieformulier, want alle zinnenkomen over elkaar heen te staan, hoop nu dus vooral dat er geen typfouten inzitten.

    1. Bedankt voor je berichtje 🙂 Ik ga hier even naar laten kijken!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: