Shoplog – Souvenirs uit Marokko

Shoplog – Souvenirs uit Marokko

Vannacht ben ik teruggekomen van echt een héle leuke week met vriendinnen in Tamraght, een plaatsje aan de kust van Marokko. Binnenkort zal ik jullie hier uitgebreid verslag van doen, maar voor nu eerst mijn aankoopjes die ik in de souk heb gedaan. Het betreft voornamelijk interieur, maar er zit ook een leuk fashionitem bij!

Laten we beginnen met deze leuke mandjes. Degene met deksel had ik tijdens mijn citytrip naar Marrakech afgelopen november ook al gekocht, maar deze keer nam ik ze mee als cadeautje voor m’n moeder. Het mandje zonder deksel houd ik wel zelf. Ideaal om wattenstaafjes in op te bergen!

Bij hetzelfde kraampje kocht ik deze mandjes. In het guesthouse waar we verbleven werden deze gebruikt om gastendoekjes in op te bergen, maar ze lijken me ook perfect als kleine fruitschaaltjes!

Voor de items op bovenstaande twee foto’s betaald ik totaal €9,50.

Dit rieten koffertje kon ik ook echt niet laten liggen. Geen idee nog wat ik er in ga opbergen, maar dit wordt sowieso een eyecatcher in m’n open kast!

Hetzelfde geldt voor deze leukerd!

Voor de twee koffertjes rekende ik in totaal €13 af.

En dan als laatste nog deze fannypack van echt leer. Hier hebben we echt nog om gelachen, want toen ik naar de prijs vroeg gaf de verkoper omgerekend €50 aan. Veel te hoog natuurlijk! Ik startte dus de onderhandeling en liep weg toen we er niet uitkwamen. Kwam hij helemaal achter ons aangelopen en zei hij dat ik het tasje toch wel voor de door mij geopperde prijs mocht meenemen. Score! Ik zie mezelf hier al helemaal mee lopen in combinatie met een Levi’s shortje en mooie witte top.

Uiteindelijk betaalde ik er omgerekend €10 voor 😉

Dat waren mijn aankoopjes! Ik vind het zelf altijd leuk om dit soort items mee te nemen als souvenir. Op deze manier heb je meteen leuke accessoires voor in je interieur, maar dan wél inclusief mooie herinneringen!

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een prachtige souvenirs heb je mee genomen! Die manden lijken mij ook ontzettend handig om spullen in op te bergen.

  2. Wauw wat een nooie fannypack! En wat leuk dat je in Marokko was, zou ik ook wel graag een keertje heen willen!

  3. Hele leuke aankoopjes! Ik ben echt dol op de stijl van al die Marokkaanse spulletjes. Dit soort souvenirs zijn ook mijn favoriet, dingen waar je echt nog gebruik van maken. Met een magneet heb ik dan weer minder 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: