Mooie verzorgde nagels met Shellac4U

Mooie verzorgde nagels met Shellac4U

In de wintermaanden draag ik eigenlijk bijna nooit nagellak, maar wanneer de lente in aantocht is haal ik de lakjes meteen tevoorschijn. Vooral met een zomers bruin kleurtje vind ik dit erg mooi staan. Voordat ik op vakantie ga maak ik dus ook altijd een afspraak bij een nagelsalon om een mooie kleur gellak aan te laten brengen. Van Shellac4U ontving ik onlangs een gellak starterspakket waarmee je dit heel gemakkelijk zelf thuis kunt doen. Dat leek mij natuurlijk helemaal ideaal, dus ik heb het pakket uitgebreid getest.

CCO Shellac Start Set Basis
Laten we beginnen met de inhoud van het gellak starterspakket. Omdat ik zelf al een LED lamp thuis had liggen, ontving ik het basispakket met onderstaande producten.

CCO Shellac kleur naar keuze
CCO Shellac Basecoat
CCO Shellac Topcoat
CCO Shellac Nailcleaner
CCO Shellac Remover
2 nagelvijlen
5 Orange woodsticks
150 Nailwipes
50 Nailwraps

Van Shellac4U mocht ik daarnaast nog twee extra kleuren uitzoeken. Naast Clay Canon koos ik dus ook nog voor Nude Knickers en Iced Coral.

Clay Canon is een crèmekleurige oranjebruine kleur. Helemaal mijn ding de laatste tijd! Waar felrode nagellak soms een beetje ordinair kan staan, vind ik dit een hele mooie subtiele kleur. Clay Canon dekte al in één keer.

Nude Knickers is ideaal wanneer je wel nagellak wilt dragen, maar het liefst een hele neutrale kleur wilt. De lak is semi-transparant in twee lagen. Wanneer je een volledig dekkend resultaat wilt bereiken dan volstaan drie lagen.

Iced Coral is een glanzende champagne kleur met een koraalroze ondertoon. De dekking is semi-transparant. Fijn lakje voor wanneer je echt voor een natuurlijke look wilt gaan. 

Aan de slag!
Uit de meegeleverde handleiding werd het voor mij al snel duidelijk hoe ik de gellak op de juiste manier aanbreng. Eerst is er nog een stukje voorbereiding nodig. Vijlen, nagelriemen terugduwen, het oppervlak bufferen, reinigen met de nail cleanser en vervolgens een laagje base coat aanbrengen. Dit laagje hard je vervolgens 30 seconden uit onder de LED lamp. Daarna is het tijd voor de gellak zelf welke je na elk laagje ook 30 seconden uithard onder de lamp. Zoals jullie net hebben kunnen lezen is het per lakje verschillend hoeveel lagen je aanbrengt om tot een mooi resultaat te komen. Wanneer je een dekkend resultaat hebt gekregen kun je de top coat aanbrengen. Ook deze laag hard je weer 30 seconden uit onder de lamp. Als laatste stap verwijder je het plakkerige laagje met wat nail cleanser en daarna zijn je nagels helemaal af!

Eindoordeel
Ik ben zelf erg blij met het resultaat. M’n nagels voelen heel stevig aan en na een paar dagen zit het er nog steeds perfect op. Ik schat in dat de lak zo’n twee tot drie weken mooi zal blijven zitten. Heerlijk om daar geen omkijken naar te hebben!

Voor het pakket dat ik voor deze samenwerking heb ontvangen betaal je normaal gesproken €47,50. Wanneer je zelf nog geen LED lamp in huis hebt koop je een pakket inclusief lamp al vanaf €79,95. Dit klinkt misschien duur, maar wanneer je dit vergelijkt met een gellak behandeling in een nagelsalon vind ik dit echt heel goed geprijsd. Daarnaast kun je dit gewoon lekker thuis doen. Ik ben fan!

Twijfel je misschien om met een LED lamp of UV lamp nagels van een langdurig lakje te voorzien? Dan zou ik je adviseren om voor een LED lamp te gaan gezien het feit dat deze langer meegaan.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Shellac4U.

Deze post heeft 5 reacties

  1. Mooie kleuren! Zo handig om nu thuis zo’n set te hebben.

  2. Mooie kleuren. Ik geef me op voor vrijwilliger 😁

    1. Zal binnenkort jouw nagels ook even doen 🙂

  3. Oh wauw! Mooie kleurtjes ook. Het lijkt me wel handig, ik vind alleen het eraf halen altijd zo’n gedoe.. gaat dat een beetje makkelijk?

    1. Ja ook daar zit vanalles voor in het pakket! Zelfs al folietjes met een klein stukje wattenschijf er in die je om elke vinger kunt wikkelen 🙂 Zelf kreeg ik het er in ieder geval ook weer makkelijk van af!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: