De ideale lingerie voor onder je zomerkleding

De ideale lingerie voor onder je zomerkleding

In de zomer kan het soms best lastig zijn om bepaalde lingerie te dragen. Witte kleding schijnt namelijk al snel door en strapless tops lenen zich niet voor normale bh’s. Gelukkig heeft Hunkemöller daar genoeg oplossingen voor! In dit artikel laat ik je verschillende opties zien.
Neem bijvoorbeeld de top die ik op deze foto draag. Wanneer ik zoiets draag vind ik het niet mooi wanneer je naast de bandjes van de top zelf ook nog bandjes van een bh zou zien. Om deze reden draag ik hieronder een strapless beha. En dan niet eentje waarbij je aan de achterkant een sluiting hebt, maar eentje die je opplakt. Wel zo comfortabel! Dit soort beha’s zijn bij Hunkemöller verkrijgbaar in verschillende opties.

De eerste optie bestaat eigenlijk gewoon uit twee cups die je opplakt. Deze variant is ideaal wanneer je een kledingstuk draagt waarbij ook de zijkanten open zijn. Perfect dus voor onder een zwierige zomerjurk met een halternek.

Op zoek naar zo’n soort beha, maar dan wel inclusief push-up effect? Dan is deze variant iets voor jou! Je plakt de cups op en kunt vervolgens door middel van de touwtjes het gewenste effect creëren.

Een andere optie is deze beha die naast cups ook beschikt over plakranden voor aan de zijkanten van je romp. Dit is mijn favoriet, omdat dit meer steun geeft en ook beter blijft zitten. Zelfs met de tropische temperaturen van de afgelopen tijd, waarbij je natuurlijk sneller zweet, blijft deze beha gewoon goed op z’n plek zitten.

Zelf heb ik een kleine cup waardoor de beha’s die je kunt opplakken voor mij heel draagbaar zijn. Echter, snap ik dat wanneer je gezegend bent met wat grotere borsten dit soort beha’s niet altijd even ideaal zijn. Gelukkig heeft Hunkemöller ook daarvoor wat handigheidjes bedacht. Zo bieden ze bijvoorbeeld transparante bandjes aan voor een normale beha én eentje die ideaal is voor onder een item met een lage rug. Verder zijn deze clips erg handig waarmee je van je normale beha in een handomdraai een beha met gekruiste bandjes maakt. Op deze manier kun je toch die mooie zomers kledingstukken aan, maar dan wél met de gewenste ondersteuning.

Ook bij het dragen van witte kleding is het soms lastig om je lingerie te kiezen. We pakken hiervoor al snel huidkleurig ondergoed uit de kast. Echter, vind ik dit zelf vrij saai en wanneer de kleren uitgaan wil het oog ook wat toch ;)? Gelukkig kun je bij een lichte huid ook prima zachtroze tinten dragen. Bij een wat donkere huid kun je zelfs rood ondergoed onder je witte kleding aantrekken. Deze kleuren schijnen minder erg door dan zwart en wit, omdat ze goed bij je huid passen en daardoor minder contrasterend zijn. Bovenstaande setjes uit de huidige collectie van Hunkemöller zijn dus praktisch én prachtig tegelijkertijd.

Hopelijk heb ik je met deze tips een beetje kunnen helpen en laat je dat ene mooie jurkje niet in je kast hangen omdat een normale beha er niet mooi onder staat 😉

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemöller. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: