Mijn verjaardagswensen

Mijn verjaardagswensen

Over precies één maand ben ik alweer jarig. Cliché, maar de tijd gaat écht snel. Om mezelf alvast voor te bereiden op de vraag ‘Heb je nog wensen?’ heb ik zojuist een wishlist opgesteld met cadeautjes die ik sowieso leuk zou vinden om te krijgen. Zo sta ík niet met m’n mond vol tanden en kan ik jullie misschien een beetje inspireren voor jullie eigen verlanglijstje komend jaar.

CCO gellak
In dit artikel hebben jullie kunnen zien dat ik voor een samenwerking een gellak starterspakket heb getest. Omdat de gellak mij erg goed bevalt heb ik nog een nieuw kleurtje op m’n verlanglijstje gezet, namelijk een mooie koraalrode kleur genaamd Blush Tangerine. Leuk om af te wisselen!

Kleine zilveren oorbellen
Vorig jaar kreeg ik precies dit setje oorbellen van m’n nichtje, maar helaas ben ik één zo’n zonnetje kwijtgeraakt op Bali. Super jammer, want ik droeg de oorbellen echt dagelijks en heb er een bijpassend kettinkje bij. Met een nieuw setje zou je mij dus erg blij maken!

Body & Fit shop repen
Omdat ik regelmatig sport zijn deze repen van Body & Fit bij mij niet aan te slepen. Daarnaast zijn ze ook gewoon heel erg lekker, dus ook wanneer ik niet sport, gaat zo’n reep er heel goed in. Echter, zijn ze voor ‘zomaar’ een snack best wel prijzig. Daarom ideaal om op m’n verlanglijstje te zetten, want zo’n reep voelt voor mij echt elke keer weer als een cadeautje. Mijn favoriete smaak is chocolade karamel.

Lippotlood Charlotte Tilbury
Dit lippotlood van Charlotte Tilbury in de kleur Pillow Talk hebben jullie al eens in een Friday Faves voorbij zien komen. Een favoriet is het nog steeds! Inmiddels is het potlood alweer bijna op, dus ik ben wel toe aan een nieuwe 🙂

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen zijn misschien niet heel origineel om te geven, maar ik word er wel altijd heel blij van wanneer ik ze krijg. Altijd leuk toch om er zelf iets moois van uit te zoeken? Mijn favorieten zijn cadeaubonnen van H&M, Zara, Hema of De Bijenkorf. Altijd goed!

Parfum Rituals
Omdat ik regelmatig nachtjes elders slaap, staat eigenlijk elk jaar weer een travelsize parfum van Rituals op m’n lijstje. Tot op heden heb ik steeds de geur Fleurs De L’Himalaya gevraagd, maar ik ben altijd in voor het proberen van een andere variant! Zo blijft het toch nog een beetje een verassing ;).

Kolonisten van Catan
Ik houd wel van het spelen van een bordspel op z’n tijd en zou dus graag m’n spelletjescollectie uitbreiden. Meestal speel ik Rummikub of Ticket to Ride, maar een klassieker zoals Kolonisten van Catan zou ik ook nog graag willen hebben. Volgens mij blijft dat leuk, hoeveel jaren er ook verstrijken.

Lampje Ikea
Toen ik voor een nieuwe bank in de Ikea liep kwam ik ook dit leuke lampje tegen. Ik maakte er meteen een foto van zodat ik deze niet zou vergeten voor m’n verlanglijstje. So here we are!

Naast tastbare cadeautjes vind ik het ook altijd leuk om uitjes te krijgen. Bijvoorbeeld samen lunchen, naar de bioscoop of een nachtje weg. Niet alleen gezellig, maar zo maak je ook meteen leuke herinneringen 🙂

Wat vinden jullie leuk om te krijgen? Hebben jullie misschien nog leuke aanvullingen?

Deze post heeft 8 reacties

 1. Wat een leuk lijstje. Ben sinds kort ook gaan bloggen vind het super leuk. Alleen hele verhalen dat lukt mij nog niet. Door andere blogs te lezen leer ik wel weer van.

 2. Wat een heerlijk lijstje. En kleine zilveren oorbellen zijn altijd leuk en handig natuurlijk! Ben ik zelf ook dol op.

  1. Blijft leuk die voorpret voor je verjaardag 🙂

 3. Wat een leuk lijstje! Dit brengt me op het idee om ook alvast aan mijn lijstje te gaan beginnen (: Ik vind dat ze bij de concept stores van SWAN heeeeele leuke oorbelletjes hebben. Ik weet niet of er bij jou in de buurt eentje zit, maar ik kan je (of degenen die cadeautjes voor jou gaan kopen, hihi) die winkel echt aanraden voor leuke zilveren oorbelletjes. Liefs!

  1. Oeh ja SWAN ken ik uit Rotterdam, suuuuperleuke winkel inderdaad! Daar wil je letterlijk alles hebben 😉

 4. Leuk lijstje met mogelijke cadeautjes! Ik ben sinds een tijdje ook fan van gelnagellak en heb het toevallig ook dit jaar voor mijn verjaardag gekregen. Erg blij mee, dus wat meer kleurtjes zou ik ook de volgende keer weer op mijn lijstje zetten.

  1. Ja super fijn hè om thuis te doen 🧡 Meer kleurtjes zijn altijd welkom!

 5. Een mooi lijstje met cadeautjes! Het Rituals parfum lijkt me heerlijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: