Snapshots juli deel 2 – Veertig graden in Nederland!

Snapshots juli deel 2 – Veertig graden in Nederland!

Wat een hete dagen hadden we de tweede helft van juli! Benieuwd hoe ik deze hoge temperaturen ben doorgekomen? Je leest het hieronder. Het eerste deel nog niet gelezen? Deze kun je hier vinden.

Zaterdag 20 juli
Vrijdag op zaterdagnacht landde ik op Schiphol na een hele fijne week in Marokko. Gelukkig was m’n broertje zo lief om mij daar op te pikken waardoor ik al heel snel in m’n bed bij m’n ouders thuis lag. Ik sliep een beetje uit en deed die dag vooral niet zoveel. Ik zette m’n shoplog artikel in elkaar, bracht even een bezoekje aan m’n opa en oma en keek naar de Tour de France. Heerlijke chilldag!

img_3831

Zondag 21 juli
Ook op zondag zette ik het relaxen voort om nog even in de vakantiesferen te blijven. Het was die dag gelukkig heerlijk weer, dus ik las onder andere een tijdschrift in de hangmat. ’s Avonds reed ik naar Utrecht waar ik m’n koffer uitpakte en naar de Avondetappe keek.

img_3859

a9604b6c-941d-4db1-b43d-dc3834d02bdc

Maandag 22 juli
Maandag was het helaas alweer tijd om aan de slag te gaan. Ik zat alweer vroeg op kantoor en wist echt niet waar ik moest beginnen in m’n mailboxen. In verband met de vakantieperiode kon er niet veel door collega’s opgepakt worden waardoor ik dus eigenlijk echt een week achter liep. Na een drukke dag was het gelukkig even tijd voor ontspanning. Ik fietste naar de stad waar ik samen met Roos even een ijsje haalde. Gezellig om weer bij te kletsen!

img_4993

Verder werden die avond m’n boodschappen bezorgd die ik dat weekend ervoor besteld had. Ideaal en meteen weer een volle koelkast met gezonde producten.

img_4341

img_4994

Dinsdag 23 juli
Dinsdagochtend at ik dit lekkere ontbijtje. Na een dag werken stapte ik op de fiets naar de sportschool waar ik samen met Karen een uurtje m’n benen en buik trainde. Het was deze week trouwens echt snikheet, maar in de sportschool was het in de airco gelukkig heel goed te doen.

img_4998

Woensdag 24 juli
Woensdag kwam een collega aanzetten met deze maissnacks die ik in Marokko vaak at. Ik had hem verteld dat ik deze daar regelmatig at en hij had ze thuis liggen, dus één en één is twee. ’s Avonds was het echt gewoon overleven bij mij thuis waar het inmiddels 31 graden was. Volgens mij heb ik die avond zelfs twee keer onder de douche gestaan om af te koelen. Ik ben echt een zomermens en houd van de zon, maar dit was echt wel even wennen ;).

img_4329

Donderdag 25 juli
Ook op donderdag was het nog steeds snikheet, dus besloot ik samen met Karen en Sarah na werk meteen naar het meest dichtstbijzijnde zwembad te rijden. We kwamen terecht bij Bosbad de Vuursche in Baarn en dat was echt heerlijk. Zo fijn om met 40 graden op de teller in een zwembad te kunnen springen. Beste idee van de hele week!

img_4336

img_4300

Vrijdag 26 juli
Op vrijdagavond was het inmiddels 33 graden bij mij thuis. Ik deed dus vooral heel weinig en dronk liters water weg. Zoveel dorst!

d5e77825-8632-4375-89f1-71fa34c05cc2

1352d3c0-ca06-4a35-ab04-bf9009e421d1

Zaterdag 27 juli
Op zaterdag had ik ’s ochtends een afspraak bij Café ’t College hier in Utrecht om te even te kijken of ik hen bij de Social Media kan helpen. En dat kan ik zeker! We maakten wat afspraken en daarna kon ik eigenlijk meteen aan de slag. Ik schoot een aantal foto’s, verzamelde wat informatie en zette meteen de eerste post op Instagram online. Ik zou het natuurlijk superleuk vinden als jullie Café ’t College even volgen op Instagram nu ik verantwoordelijk ben voor de content en het beheer. Alle support is welkom 🙂

img_4999

img_4466

img_4636

’s Middags keek ik thuis naar de Tour de France (ja grote fan hier ;)) en daarna kwam Rosanne gezellig langs. We haalden McDonalds en deden daarna onze nagels met het gellak pakket wat ik van Shellac4U had ontvangen. Inmiddels zijn we 1,5 week verder en zit het er nog steeds goed op. Echt top!

img_4484

Zondag 28 juli
Zondag stonden we al vroeg op, want we hadden kaartjes gereserveerd voor de Lion King die om 10:00 uur begon. De film was echt prachtig. Heel mooi gemaakt en dat verhaal blijft gewoon mooi. En die kleine Simba, zo schattig!

img_4995

img_4996

Na de film liepen we door naar de Swan Market die hier in Utrecht plaatsvond en waar ook Rosemarijn aansloot. Vervolgens struinden we nog even door de stad en liepen we winkels in en uit. Ik kocht bij Costes onder andere dit leuke shirt. Misschien een beetje geïnspireerd door de Lion King? haha. ’s Avonds reed Rosanne weer naar huis en plofte ik neer op de bank na een gezellig weekend.

img_4997

Maandag 29 juli
Door de drukte op werk en veel collega’s die op vakantie zijn werkte ik op maandagavond over. Gelukkig hoort daar wel het bestellen van eten bij, dus ging ik voor deze salade van Vers. De rest had Chinees besteld, dus daar pikte ik nog wat gebakken bananen van mee ;). Rond 21:00 uur kwam ik na 12 uur op kantoor te hebben gezeten aardig gaar thuis. Ik keek nog wat op Youtube en dook daarna m’n bed in.

Dinsdag 30 juli
Dinsdagavond was het weer tijd om te sporten. Ik volgde een lesje Rocycle met Karen. Echt, zonder dollen, nog nooit zoveel gezweet! Het gutste gewoon van m’n lijf. Wél weer een goede work-out gehad.

img_4748

Woensdag 31 juli
Woensdagavond at ik samen met Casper en Jolande. Na het eten fietsten we nog even naar de McDonalds voor een McFlurry. Ik ga eigenlijk altijd voor de smaak M&M, jullie? Vervolgens keken we nog even een film op Netflix en toen was het eigenlijk al zo laat dat ik gezellig bleef slapen. Ze wonen in Hilversum en daar werk ik ook, dus dat is dan echt ideaal. Kan ik de volgende ochtend gewoon een beetje uitslapen ;).

Komend weekend ga ik samen met Nina naar Antwerpen om Marlous te bezoeken die daar net is gaan wonen. Nu al zin in! 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Leuk overzicht weer! Zulke mooie foto’s maak je toch altijd <3 Het zwemmen was echt gezellig. Moeten we vaker doen met mooi weer 🙂

  2. Heerlijk lijkt me dat, lekker in een hangmat een tijdschrift lezen. Ik moet overigens wel zeggen dat ik een bloedhekel heb aan warm weer, dus blij ben dat die extreme hitte voorbij is.

  3. Wat heerlijk om in een hangmat te kunnen liggen in de tuin zeg, dat is inderdaad echt een vakantiemomentje!

  4. Heel leuk om te lezen! Ondanks het hele warme weer, heb je hele leuke dingen gedaan.

    1. Leuk om te horen 🙂

  5. Helemaal enthousiast hiervan! Zoveel leuke foto’s, outfitjes, mooie nagels, lekker eten! Super leuk deze diary!

    1. Thanks 🙂 Altijd leuk om terug te zien wat je eigenlijk gedaan hebt de afgelopen tijd bij het in elkaar zetten van deze diary!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: