Friday Faves – 19

Friday Faves – 19

Tijd voor een Friday Faves! Deze keer een fijn nieuw dekbedovertrek, een leuke samenwerking én twee favoriete verzorgingsproducten. Verder bestelde ik producten om m’n wenkbrauwen en wimpers mee te verven en die bevielen heel erg goed!

Favo aankoop – Dekbedovertrek
Op Instagram ontdekte ik laatst het merk Suite 702. Dit merkje verkoopt beddengoed van biologisch katoen met een hoge draaddichtheid. Hierdoor voelt het materiaal zacht, krakerig en wat koeler aan. En daar is niets van gelogen, want het beddengoed is echt heerlijk. Ik koos voor de kleur cognac en ben er echt heel erg blij mee. Ik heb verschillende soorten dekbedovertrekken, maar sinds ik deze van Suite 702 in m’n bezit heb gebruik ik eigenlijk niks anders meer ;). Naast katoen bieden ze sinds kort ook linnen beddengoed aan wat mij ook heerlijk slapen lijkt. Niet gesponsord gekregen, zelf betaald, maar gewoon oprecht heel enthousiast!

8a344598-c6a5-4b8c-895d-f7f269034692

Favo nieuw beauty ritueel – Zelf m’n wenkbrauwen verven
In de vlog van Foodieness werd onlangs de wenkbrauw – en wimperverf van RefectoCil getipt. Wanneer ik op vakantie ga laat ik altijd m’n wenkbrauwen verven om daar geen omkijken naar te hebben. Eigenlijk beviel dat zo goed dat ik eigenlijk altijd wel geverfde wenkbrauwen zou willen hebben. Wanneer je dit laat doen zou dit echter wel steeds aan de prijs zijn. Ik liet mezelf dus influencen en kocht zowel de wenkbrauw – als wimperverf. Het aanbrengen vond ik in het begin een beetje spannend, maar dat was nergens voor nodig. Het is een kwestie van de verf even aanmaken, op je wenkbrauwen of wimpers aanbrengen, even in laten trekken en er met een watje weer verwijderen. Zo gepiept! Ook de kleuren die ik had gekozen waren perfect.

img_5699

Op bovenstaande foto kun je goed het resultaat zien. Benieuwd naar de precieze producten die ik bestelde? Hieronder de linkjes.

Wenkbrauwverf – Kleur nummer 3 (bruin) is voor mij perfect
Wimperverf – Kleur nummer 2 (blauw zwart) zorgt voor een extra kleurdiepte
Liquid Oxidant 3% – Om de verf mee aan te maken
Kwastjes – Om het goedje mee aan te brengen

Voor de gehele bestelling rekende ik €23,38 af wat ik dus echt niet prijzig vind. Daarnaast kun je er volgens mij echt wel een tijdje mee doen, want je hebt per behandeling maar heel weinig nodig. Thank me later!

a229d64f-9478-45e2-a751-572e391170fc

Favo samenwerking – Trainmore
Sinds kort heb ik een samenwerking lopen met Trainmore waardoor ik in al hun vestigingen nu een jaar lang gratis kan sporten. Als sportfanaat ben ik daar natuurlijk erg blij mee. Ik heb er de afgelopen weken meteen al goed gebruik van gemaakt en verschillende lessen boksen, yoga en high studio’s gevolgd. Juist door die afwisseling blijf ik het sporten leuk vinden. Naast het abonnement heb ik voor jullie een leuke kortingscode gekregen. Met de code JUDITHVOOGT ontvang je drie (!) maanden gratis sporten. Dit geldt zowel voor één – als tweejarige lidmaatschappen. Bij een éénjarig lidmaatschap krijg je er ook nog deze handige sporttas bij. De code is geldig van 26 augustus tot en met 30 september.

d3cd2a20-a3b9-4e96-9feb-83ac82e93abc

Favo verzorgingsproduct – Urtekram tandpasta en mondspoeling
De laatste tijd probeer ik wat bewuster te kijken naar welke producten ik gebruik. Zo stapte ik na een kappersbezoekje al over van Andrélon naar een vegan merk voor haarproducten. Ik merkte meteen al dat m’n haar veel minder snel vet werd en dit komt waarschijnlijk doordat er geen troep in deze nieuwe producten zit. Van biologisch merk Urtekram ontving ik onlangs een tandpasta en een mondspoeling. De grijze kleur van de tandpasta was wel even wennen, maar dit komt doordat het product 100% natuurlijk is. De smaak van zowel de tandpasta als de mondspoeling is daarentegen lekker sterk en heerlijk fris. Weer een fijn alternatief gevonden dus :).

Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen tijd?

Deze post heeft 8 reacties

 1. Je nieuwe dekbedovertrek past zo goed bij de kleuren van je blog! 😉 Echt mooi dat cognac/gebrand oranje overal op de foto’s. Wat betreft bewuster bepaalde merken kiezen: bij Lush hebben ze ook heel veel vegan producten. Ik gebruik zelf altijd hun shampoo bars (want dan ook geen plastic verpakking) en volgens mij zijn die bijna ook allemaal vegan. Dus tip voor als je nog zoiets zoekt 🙂

  1. Thanks voor de goede tip 🙂 Ik ga eens kijken! bij Lush. Ruikt alleen heerlijk!

 2. Wat een fijn lijstje weer. Dat dekbedovertrek is echt heel mooi, past ook echt bij jou volgens mij.

  1. Ja mooi he! Heel erg blij mee 🙂 Sowieso helemaal into de aardetinten de laatste tijd.

 3. Wat een fijne favorieten allemaal!
  Ik heb net een bestelling geplaatst met de wenkbrauw verf, en de wimper verf. Ik ben heel erg benieuwd!
  Liefs,
  Evelien

  1. Ohhh wat superleuk om te horen! Ben benieuwd hoe het je bevalt en of je net zo tevreden bent 🙂

 4. Mooie favorieten! Het dekbedovertrek vind ik prachtig en de stof lijkt mij heel fijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: