Snapshots augustus deel 2 – Happy new hair!

Snapshots augustus deel 2 – Happy new hair!

Elke maand deel ik op twee momenten mijn ‘dagboek’. Ik was onder andere m’n haar helemaal zat dus liet er een groot stuk van afknippen. Verder organiseerde ik een verrassingsweekend voor m’n ouders en ging ik een paar keer uiteten.

img_5609

img_5610

Zaterdag 17 augustus
Zaterdagochtend werd ik pas om 10;00 uur wakker, wat voor mij echt heel erg laat is. Ik lag vrijdagavond om 23:00 uur in bed, dus had bijna het klokje rond geslapen 😉 Ik ontbeet niet heel veel, want om 12:00 uur hadden m’n moeder en ik afgesproken met m’n oma om te lunchen bij de Kleischuur in Gouda. Ik bestelde een parelcouscoussalade en een broodje met paté wat beiden echt heel erg lekker was! Sowieso is de Kleischuur echt een aanrader wanneer je eens op zoek bent naar een leuk restaurant in Gouda.

img_5627

img_5626

img_5625

Het was die middag erg druiliger en ik was na de lunch gewoon alweer moe, dus ik sliep vervolgens nog twee uur 😉 Echt bizar, maar blijkbaar had ik het nodig. ’s Avonds was het weer gelukkig opgeklaard en fietste ik na het eten met m’n broertje nog even naar het centrum van Gouda waar we een ijsje haalden en een rondje liepen. Nu ik al een aantal jaar in Utrecht woon vallen de mooie plekjes van Gouda me eigenlijk steeds meer op. Wanneer je ergens woont let je daar toch minder op denk ik…

img_5642

Zondag 18 augustus
Zondagochtend startte ik met een rondje hardlopen. Na 8 kilometer vond ik het mooi geweest en nam ik een welverdiende douche. Heerlijk dat voldane gevoel! ‘ s Middags reed ik met m’n broertje naar Den-Haag om voor hem te shoppen. Bij de Massimo Dutti liep hij het pashokje in met één kledingstuk en hij kwam er met een stuk of vijf uit, omdat ik tijdens het passen de hele winkel doorliep om nog meer leuke items uit te zoeken 😉 Stiekem is shoppen voor iemand anders nog veel leuker dan voor jezelf! Wel mooie dingen uitzoeken, maar niet hoeven te passen en af te rekenen.

5463b220-6480-4a6e-b83f-d29683b56d16

Maandag 19 augustus
Op maandag fietste ik na een dag werken naar de sportschool waar ik een lesje high studio’s volgde. Dit is een combinatie van kracht – en conditietraining. Aardig pittig! Op de weg terug naar huis fietste ik dus ook een stukje langzamer dan op de heenweg…

Dinsdag 20 augustus
Dinsdagavond at ik samen met Serrah en daarna maakten we een rondje over de hei die nu echt prachtig in bloei staat. Zo mooi al dat paars!

se_template_9450b979-2aca-4752-91fa-40f0345d4bff

Woensdag 21 augustus
Woensdagavond ging ik naar de kapper. Ik was m’n haar al een tijdje helemaal zat, het zat gewoon niet meer. Ik zei tegen de kapster ‘doe maar gewoon wat je leuk lijkt’ en toen kwam dit kapsel er uit. Wel een stukje korter dan ik in gedachte had, maar ik ben er uiteindelijk erg blij mee! Tuurlijk is het even wennen in het begin, maar het is super makkelijk in model te brengen en heel snel droog. De eerste wasbeurt pakte ik wel veel te veel shampoo 😉

Na de kapper fietste ik door naar de sportschool waar ik nog een lesje yoga volgde. Even lekker ontspannen!

img_5798

img_5803

Donderdag 22 augustus
Na een lange dag werken sprak ik ’s avonds af met Nina. Voor verschillende klanten maakte ik eerst wat content voor op hun social media kanalen. Veel gezelliger om dit samen met iemand te kunnen doen 🙂 Daarna bestelden we bij Lucy Lou de vega platter welke echt heel erg lekker was.

img_5801

Na het eten liepen we nog even een rondje door de stad, kocht ik een shirtje bij de net geopende Brandy & Melville én was er nog ruimte voor een ijsje bij Venezia.

Vrijdag 23 augustus
Op vrijdag begon ik het weekend goed met een lesje Rocycle. Daarna was ik na een drukke week wel echt afgetakeld. Ik reed ’s avonds nog naar Gouda en dook daar al snel m’n bed in.

img_6177

facetune_24-08-2019-20-33-51

Zaterdag 24 augustus
Op zaterdagochtend ging de wekker namelijk vroeg, want het was tijd om naar het strand te gaan! Om de drukte een beetje voor te zijn vertrokken we op tijd. Dit zorgde ervoor dat we om kwart voor 10 al op het strand in Wassenaar waren. Heerlijk!

img_6353

Ik las op m’n strandbedje in één ruk het boek ‘Solo reizen’ van Liesbeth Rasker uit. Onlangs schreef ik een artikel over waarom iedereen een keer alleen op vakantie zou moeten gaan. Dit boek is daar echt een goede aanvulling op, want Liesbeth deelt veel praktische tips en mooie bestemmingen die zij alleen heeft bezocht. Trok mijn artikel je nog niet over de streep? Dan doet dit boek dat wel!

img_6358

a15b1c26-5c2c-4f13-9bcc-00fd58291def

’s Avonds aten we een lekkere pasta en nam ik als toetje wat blokjes van deze Milka chocoladereep. Echt m’n favoriet!

img_6376

Zondag 25 augustus
Na de chocolade was het wel weer tijd om te sporten. Zondagochtend liep ik een rondje hard. Helaas ging dat echt voor geen meter. Het was al veel te heet en ik bleef maar op een jog tempo hangen in plaats van dat ik kon versnellen. De geplande acht kilometer werden er dus maar vijf… Ach, die dagen zitten er ook tussen.

img_6381

Eenmaal terug douchte ik snel en daarna fietste ik naar m’n opa en oma om even bij te kletsen. Vervolgens weer naar m’n ouders om daar in bikini in de hangmat in een nieuw boek te beginnen. Het werd ‘Koud vuur’ van Cilla en Rolf Börjlind, mijn favoriete schrijversduo!

img_6387

Maandag 26 augustus
Maandagochtend reed ik al vroeg van Gouda naar Hilversum om weer aan een nieuwe werkweek te beginnen. ’s Avonds was ik weer echt thuis in Utrecht en at ik samen met vriendinnetje Jantine. Het was prachtig weer, dus we liepen na het eten nog even een blokje om voor een ijsje.

Dinsdag 27 augustus
Dinsdagavond was het na werk haasten naar een afspraak. Eenmaal weer thuis zette ik nog een kettinkje en armbandje in elkaar. Zo gemaakt en meteen weer nieuwe leuke sieraden 🙂

a229d64f-9478-45e2-a751-572e391170fc

img_6820

Woensdag 28 augustus
Woensdagavond sprak ik met Rosemarijn af. We begonnen bij Trainmore waar zij even fotograaf speelde voor mij in verband met een campagne. Thanks Roos! Daarna liepen we door naar ’t College waar we gin-tonics en een borrelplank bestelden. Zo voelde het op woensdagavond al als weekend! De borrelplank pakte zo groot uit dat dit achteraf ook meteen ons avondeten was ;).

Donderdag 29 augustus
Op donderdag had ik eindelijk weer eens een avond thuis. Niet dat de andere avonden niet gezellig waren, integendeel, maar soms is het ook weleens goed om even alleen bij te tankten. Ik maakte noedels, ruimde m’n huis een beetje op, keek een documentaire en las nog wat in m’n boek. Heerlijk!

Vrijdag 30 augustus
Op vrijdagmiddag was ik al lekker vroeg klaar met werken en kon ik beginnen aan een superleuk weekend! Ter ere van de verjaardagen van m’n ouders en hun 30-jarig huwelijksjubileum eerder dit jaar had ik samen met m’n broertjes namelijk een leuk weekend in Utrecht met elkaar voorbereid.

Vrijdagmiddag liet ik ze naar mijn huis komen, want ze hadden eigenlijk geen idee waar ze zouden slapen en wat ze zouden gaan doen. Vervolgens pakten we de bus naar het centrum van Utrecht waar ze konden inchecken in het Mother Goose Hotel. Omdat ik benieuwd was of de kamers in het hotel net zo mooi zijn als op de plaatjes liep ik ook even mee naar de kamer. En die zijn inderdaad prachtig! Echt een aanrader voor als je iets middenin het centrum van Utrecht zoekt 🙂 Heel persoonlijk ook met lieve handgeschreven kaartjes!

Vervolgens liepen we even door de stad en namen we bij Ubica plaats voor een borrel. Daarna stuurde ik ze samen naar een leuk restaurant waar ze konden genieten van een 3-gangen diner. Zelf liep ik door naar de sportschool waar ik een lesje high-studio’s volgde. Lekker sportief het weekend in na een aantal dagen niet gesport te hebben!

Zaterdag 31 augustus
Zaterdagochtend deed ik ’s ochtends lekker rustig aan. Rond het middaguur kwamen m’n broertjes en Puck (vriendin van m’n broertje) om wat spullen te droppen en vervolgens reden we naar de kanoverhuur waar we een reservering hadden gemaakt. M’n ouders waren daar inmiddels ook gearriveerd en de eerste ‘groepsactiviteit’ kon dus beginnen! We kanoden in een uurtje naar De Veldkeuken waar we aan de waterkant picknickten. Daarna namen we dezelfde weg weer terug.

’s Avonds was het tijd voor een etentje en dat deden we bij Metro City Kitchen. Ik begon met zalm als voorgerecht, nam een tournedos als hoofd en sloot af met cheesecake (met een bodem van oreo!) en frambozenijs. Alles was echt super lekker en de borden waren prachtig opgemaakt. Vind ik altijd wel een pluspunt!

Vannacht slapen m’n broertjes en Puck bij mij thuis, dus het is een gezellige drukke boel!

En dat was alweer augustus! Morgen is m’n moeder jarig en gaan we iets heel leuks doen! Houd vooral m’n Stories even in de gaten 🙂 Verder ben ik maandag zelf jarig, dus ook komende week wordt weer erg gezellig!

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een leuk cadeau hebben jullie aan jullie ouders gegeven. Heel leuk bedacht en ziet er super gezellig uit. Je nieuwe kapsel is zo leuk <3 Staat je geweldig 😀

  2. Vind je kapsel je echt heel leuk staan! En heb heel veel inspiratie opgedaan door alle activiteiten die je voor je ouders hebt georganiseerd. Ziet er zo leuk uit allemaal 🙂 En herken wel wat je zegt over dat je de mooie plekjes meer gaat zien als het minder “gewoon” voor je wordt, wel leuk!

    1. Wat lief! Het georganiseerde weekend was erg geslaagd 🙂 Aanrader!

  3. Een heel mooi overzicht en foto’s. Ik vind je nieuwe kapsel erg leuk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: