Snapshots september deel 1 – Birthdaygirl!

Snapshots september deel 1 – Birthdaygirl!

We zitten alweer op de helft van de maand september. Tijd dus voor mijn eerste deel snapshots! Naast dat ik m’n eigen verjaardag een aantal keer vierde, aten we ook taart voor die van m’n vader én die van m’n moeder!

Zondag 1 september
De eerste week van september is het altijd feest in ons gezin. Drie verjaardagen binnen één week. We trapten de week af met de verjaardag van m’n moeder. Dat vierden we met een roadtrip in een Volkswagenbusje waar jullie hier al meer over hebben kunnen lezen.

’s Avonds sloten we het geslaagde weekend af met pizza. Ik kan nooit goed kiezen, want vind meestal alles lekker, maar gelukkig heeft m’n moeder daar ook last van, dus deelden we onze pizza’s 🙂

Maandag 2 september
Een dag later was het mijn beurt! Op 2 september werd ik 27 jaar. Ik nam een vrije dag op en vierde m’n verjaardag voornamelijk in de stad. Met Marlous en Nina sprak ik af bij Keek voor taart en met Rosemarijn at ik ’s avonds bij Yum Saap. Beide hotspots zitten in de Twijnstraat en zijn allebei goedgekeurd. Super lekker!

’s Avonds bleef Marlous logeren, dus samen keken we nog de eerste aflevering van Holland’s Next Top Model. Guilty pleasure! Kijk jij ook?

Dinsdag 3 september
Dinsdag was weer een gewone werkdag. Wél trakteerde ik op werk en was m’n hele werkplek versierd. Van je collega’s moet je het hebben 😉 Toch voelde ik mezelf nog een extra dagje jarig. ’s Avonds at ik gezellig bij Serrah.

Woensdag 4 september
Op woensdagavond had ik eigenlijk met twee vriendinnen afgesproken, maar ik merkte dat ik echt toe was aan even een avondje niks. Ik haakte dus af en bleef lekker thuis. Echter, ben je dan toch weer een groot deel van de avond bezig met boodschappen doen, koken, afwassen, opruimen en schoonmaken. Herkenbaar ;)? Als je dan een avondje thuis bent, ben je alsnog de hele avond bezig. Toch werkt ook dit wel ontspannend en daarna stapte ik in ieder geval in een heerlijk verschoond bed. Best feeling ever!

Donderdag 5 september
Op donderdag ging ik voor de herkansing. Nu echt een avondje chillen. Ik maakte wat armbandjes en lag languit op de bank wat series te kijken. Heerlijk!

Vrijdag 6 september
Op vrijdagavond vierde ik m’n verjaardag voor m’n vriendinnen van de middelbare school. Dit deden we met pizza en wijn bij Satriale’s. Meestal is er altijd wel iemand die niet kan, maar gelukkig waren we er deze avond allemaal. Weer super gezellig zoals vanouds!

Zaterdag 7 september
De zaterdag begon ik met een ontbijtje op de bank. De zonnebloemen kreeg ik van m’n ouders voor m’n verjaardag. Inmiddels zijn ze uitgebloeid en voelt het meteen kaal in huis… Binnenkort zelf maar een nieuwe bos kopen 🙂

Zaterdag was ik de hele dag met Rosemarijn in de stad te vinden om content te schieten voor onze freelance klussen. Op deze pagina op mijn blog kun je daar meer informatie over vinden. Extra leuk om dit samen te kunnen doen!

Zondag 8 september
Op zondag was m’n vader jarig. Ik reed naar Gouda om daar alle verjaardagen te vieren voor familie. Zo chill om dat allemaal in één keer te kunnen doen!

Maandag 9 september
Op maandagavond was het na een dag werken eindelijk weer eens tijd om te sporten. Ik liep een rondje van 7 kilometer met zonsondergang. Ik moest mezelf er echt even toe zetten, maar uiteindelijk heb ik er nooit spijt van. Heerlijk zelfs!

Dinsdag 10 september
Op dinsdag reed ik na werk met een Maxi-Cosi achterin naar een kinderdagverblijf in Hilversum waar ik voor een vriendin even haar dochtertje ophaalde omdat zij en haar vriend er niet tijdig konden zijn. Ja, van alle markten thuis hoor en stiekem nog gezellig ook ;).

Woensdag 11 september
Net als vorige week was ook deze woensdagavond een rommelavondje thuis. Ik gaf alle leuke cadeaus die ik voor m’n verjaardag had gekregen een plekje en ruimde weer een beetje op. Verder keek ik nog een serietje en las ik wat in m’n boek. Van dat lezen werd ik zó moe dat ik uiteindelijk al om 21 uur sliep…

Donderdag 12 september
Na een dag werken sprak ik af met Serrah en Jolande. We aten samen en wandelden nog een rondje buiten. Zo bizar hoe snel het alweer donker is buiten! Moet ik even nog even aan wennen hoor…

Vrijdag 13 september
Na een dag werken was het tijd voor weekend! Ik reed naar Gouda waar ik in een team van m’n vaders werk meedeed aan de singelloop. Ik liep 7 kilometer in 31:36, dus was erg tevreden. Vrijdagavond is misschien wel m’n favoriete avond om te sporten. Zo fijn om sportief je weekend te beginnen. Helaas komt het er toch niet zo vaak van ;).

Zaterdag 14 september
Op zaterdag paste ik eerst een paar uurtjes op. ‘S Middags maakte ik wat foto’s voor samenwerkingen en daarna sprong ik op de fiets naar Rosemarijn. Op haar dakterras zat ik nog een paar uurtjes in de zon. Heerlijk die nazomer!

Zondag 15 september
Vandaag ben ik even het centrum in geweest waar ik voor het Vredenburgkwartier wat foto’s maakte. Onder andere bij Mister Twister waar ik meteen m’n ‘lunch’ scoorde 😉

Verder liet ik bij Delete m’n wenkbrauwen bijwerken. Wanneer je via deze link je eerste behandeling bij hen boekt krijg je €20 (!) korting. Super chill!

‘S Middags kwam m’n broertje langs en zojuist hebben we samen een maaltijd van Hello Fresh gegeten. Met deze deal kocht ik een box met 3 maaltijden voor 2 personen voor maar €19,99. Normaal vind ik Hello Fresh te prijzig, maar dit vond ik echt een goede deal. Leuk om weer nieuwe recepten te proberen en het was super lekker! Vanavond ga ik Expeditie Robinson kijken 🙂

Fijne zondagavond!

Deze post heeft 2 reacties

  1. Jij hebt je verjaardag echt goed gevierd! Heerlijk, doe ik ook altijd haha.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: