Snapshots september deel 2 – Nichtjesweekend

Snapshots september deel 2 – Nichtjesweekend

Op het gebied van het weer was september een maand van uitersten. Ik liep verscheidene keren in zomerjurkjes door de stad, maar kwam ook een paar keer zeiknat thuis na een fietstochtje door de regen. De zomer is nu helaas echt voorbij, maar toch kan ik ook weer echt genieten van het bingewatchen van series op de bank onder een dekentje en met grote kop thee erbij. Iets wat ik in de zomer eigenlijk erg weinig deed. Lees verder voor mijn activiteiten van dag tot dag!

Dinsdag 17 september
Op dinsdag stond de hele dag eigenlijk in het teken van werk, want ook ’s avonds was ik nog op kantoor te vinden. Na een werkdag van 8 -20 uur deed ik eenmaal thuis dus ook niet zoveel meer.

Woensdag 18 september
Op woensdagavond was ik gelukkig eerder thuis van werk en keek ik ’s avonds een aantal afleveringen van de Spaanse serie Elite. Seizoen twee was onlangs online gekomen en ik bleef maar doorkijken. Verslavend!

Donderdag 19 september
Donderdagavond was gelukkig actiever. Samen met een aantal collega’s volgde ik een roeiclinic. Dat het een lastige sport is had ik wel verwacht, maar zó moeilijk?! Toen we de boot instapten voelde het meteen al erg instabiel. Ik had de hele tijd het idee dat we gingen omslaan, maar gelukkig hielden we het droog. Daarnaast moeten alle slagen van iedereen natuurlijk gelijk zijn om zo hard en recht mogelijk achteruit te varen. En dat is lastiger dan je denkt. De een maakt een korte slag, de ander steekt de riem veel dieper het water in en weer een ander kan het ritme niet bijhouden. Moeilijk dus, maar desondanks wel erg leuk om wat van deze sport te proeven.

Vrijdag 20 september
Op vrijdag reed ik na een korte werkdag om 15:00 uur naar huis. Vanuit daar pakte ik meteen de fiets naar de stad waar ik voor m’n freelance klussen twee afspraken had. ’s Avonds kwam m’n nichtje langs om gezellig samen het weekend door te brengen. We maakten een parelcouscoussalade met Japans gemarineerde kip van Hello Fresh en dat was erg geslaagd! Als toetje namen we wat bakkerskruidnoten. Zo lekker deze kleintjes! Ik kocht ze bij Albert Heijn.

Zaterdag 21 september
Op zaterdagochtend waren we al vroeg uit de veren voor een yogalesje bij Trainmore. Voordat de les begon maakte ik nog wat foto’s voor de samenwerking die ik met deze sportschool heb. De yogales was heerlijk, meteen goed wakker zo!

Vervolgens liepen we de stad in om een beetje te shoppen en te lunchen bij Café ’t College. Heerlijk in de zon op het terras!

Daarna vervolgden we onze weg langs de mooie Oudegracht. Prachtige plekjes toch?

Bij de Yoghurt Barn haalden we aan het eind van de middag nog een lekkere snack.

’s Avonds was het tijd voor pizza bij De Pizzabakkers!

Zondag 22 september
Net als op zaterdag was het ook op zondag een stralende warme dag. Heerlijk die nazomer! We deden ’s ochtends lekker rustig aan en reden ’s middags naar De Soesterduinen waar we een wandeling maakten en lekker in de zon zaten op een bankje. Hele fijne dag!

Maandag 23 september
Op maandagavond volgde ik een lesje high-studios bij Trainmore. Pittig, maar heerlijk!

Dinsdag 24 september
Op dinsdagavond had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling. Eigenlijk doe ik dit nooit, maar eerder dit jaar had ik een soortgelijke behandeling op Bali geboekt en dat was echt heerlijk. Ik kwam er helaas wel echt drijfnat aan, omdat ik middenin een zware regenbui zat. Toen m’n kleding bijna weer opgedroogd was, was het weer tijd om naar huis te gaan. Je raad het al, ook op de terugweg was ik weer doorweekt.

Eenmaal thuis nam ik dus een snelle douche en kroop ik op de bank met een kop soep en Expeditie Robinson. Kijk jij ook?

Woensdag 25 september
Ook op woensdag was het weer niet om over naar huis te schrijven. Ik bracht de avond dus weer lekker op de bank door met wat vlogs en series. Diezelfde dag kwam trouwens dit artikel online met een outfit waarmee ik laat zien dat je sommige zomerse items gewoon in de herfst nog door kunt dragen.

Donderdag 26 september
Op donderdagavond hadden we een borrel van werk. Altijd leuk!

Vrijdag 27 september
Ook deze vrijdag had ik alweer genoeg uren staan om eerder af te kunnen sluiten. Ik begon het weekend met een kraambezoekje bij een collega. Met andere collega’s ging ik vervolgens eten bij Surya in Hilversum. Zo lekker altijd daar! Na het eten reed ik naar Gouda om weer eens een weekendje bij m’n ouders te zijn.

Zaterdag 28 september
Samen met hen reed ik op zaterdagochtend naar Leiden waar ik was uitgenodigd voor een ontbijtje bij Paco Ciao. Deze zaak is een zusje van strandtenten zoals De Branding en Tulum Tulum waar ik altijd heel graag kom. Paco Ciao moest dus ook wel een hit zijn. En dat was het zeker! Voor maar €10 geniet je hier van een compleet ontbijtje. Ik koos voor de pannenkoeken en kreeg daar ook nog wat yoghurt, fruit en een sapje bij. Echt niet duur en heel erg lekker. Daarnaast is het interieur heel tof. Helemaal mijn stijl!

’s Middags reden we door naar m’n broertje die samen met een vriend ‘op kamers’ is gegaan. Hij heeft een slaapkamer die bijna net zo groot is als m’n hele huis, dus heeft het echt goed getroffen! Zo leuk om hem een beetje te kunnen helpen met de inrichting ervan. Helaas heb ik geen foto’s gemaakt, maar zal er vast binnenkort nog wel een keertje komen.

’s Avonds was het tijd voor patat en snacks! Daarna keek ik onder andere naar de WK Atletiek waarbij Sifan Hassan op de 10 kilometer goud haalde. Heel knap!

Zondag 29 september
Zondag was echt een hele druiligere dag, dus ik besloot daar lekker gebruik van te maken. Ik bracht nog een bezoekje aan m’n opa en oma, maar de rest van de dag lag ik eigenlijk alleen maar op de bank onder m’n dekbed. Ik keek naar de WK wielrennen, werkte wat voor m’n freelance klussen en las wat in een boek. Zo’n ‘hangdag’ had ik echt al in geen tijden meer gehad, dus dit was echt genieten. Maandag 30 september
Vanochtend ging de wekker helaas al om 06:00 uur. Nu de zomerperiode echt voorbij is merk je dit meteen aan de drukte op de weg. Ik reed dus voor de files uit en was lekker op tijd al op kantoor. Verder heb ik zojuist met Nina weer gesport. Zij heeft nu ook een abonnement genomen bij Trainmore, dus vanaf vandaag kunnen we gezellig samen gaan 🙂

Ook de komende periode staan er weer leuke dingen op de planning. Zo heb ik woensdag een teamuitje waarbij we gaan karten en lasergamen. Verder komen er vrijdag twee vriendinnen logeren. Een en al gezelligheid! 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Jaaa! Wat een fijne foto’s! Ziet er gezellig uit. En inderdaad die soesterduinen zijn heel tof!

  2. Wat leuk, zo’n nichtjesweekend! Ik vind het trouwens heerlijk om op zondag zo’n hangdag te houden. Ik heb gisteren ook de hele dag met mijn dekbedovertrek (en vriend + hond) op de bank gelegen, haha. Die trui die je aan hebt, lijkt me trouwens ook te fijn!

    1. Ja echt heel gezellig! Doen we paar keer per jaar 🙂 Die hangdag was heer-lijk en ook echt even nodig! Extra gezellig met je vriend en hond 😍 Sinds de herfst is begonnen heb ik eigenlijk alleen nog maar truien aangetrokken 🙊

  3. Wat een heerlijk relaxed dagboekje! Ik heb ook heeel veel zin in ons bankhangavondje vrijdag ^-^

    1. Ja hè! Ik leer t wel 😛 Ahhh ik ook! Lekker bijkletsen en snaaien 🙈

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: