Interieurupdate – Woonkamer

Interieurupdate – Woonkamer

Met een nieuwe bank én een nieuw vloerkleed in huis lijkt het mij weer eens tijd voor een interieurupdate. Ook qua accessoires is het een en ander veranderd, dus kijk snel mee voor een aantal foto’s.

3d1fa56c-0fc1-46c9-97a4-aeed7dfab72c

Zoals je al in verschillende artikelen op mijn blog hebt kunnen zien had ik voorheen een roze fluwelen bank. Ik was er erg blij mee en de bank was echt een eyecatcher in de ruimte. Toch miste ik dat je met meerdere personen languit op de bank kon chillen, dus na een tijdje ging ik opzoek naar een ander exemplaar. Die vond ik bij Ikea! Om precies te zijn kocht ik de Vilasund slaapbank in de kleur Hillared Beige. Een slaapbank inderdaad, want je kunt de bank uitschuiven naar een bed van 140 x 200. Ideaal! Regelmatig blijven er vriendinnen slapen en het is dan toch wel fijn om gemakkelijk en snel twee slaapplekken te kunnen creëren. Daarnaast zit onder de chaise longue nog opbergruimte en ook dat is in mijn kleine appartementje altijd welkom!

6b5e053e-e794-40c0-bf24-6d9045cb0ed5

Ook de twee kleine lijstjes met prints zijn nieuw. Hetzelfde geldt voor het lampje. Deze kocht ik bij Ikea en past door het materiaalgebruik helemaal in het totaalbeeld. Het leuke van dit lampje is dat er delen van van de bamboeplant voor zijn gebruikt die anders weggegooid worden. Op deze manier kunnen ze twee keer zoveel van elke plant gebruiken. Op het gebied van duurzaamheid dus ook een hele goede keuze!

img_0615
img_0616

Van Volero mocht ik om het geheel compleet te maken een mooi vloerkleed uitzoeken. Ik liet mijn oog eerst vallen op een vintage vloerkleed, de Estate Medaillon maar koos uiteindelijk voor de Wise Wit om de kamer rustig te houden. De eerstgenoemde vind ik echt prachtig, maar daar zou mijn kleine woonkamer helaas echt te druk van worden. Met de Wise Wit ben ik erg blij en ik vind het kleed heel goed matchen bij de vloer. Het wollen vloerkleed zorgt meteen voor een warme sfeer in huis en is aan beide kanten te gebruiken. Zitten er dus op een gegeven moment veel vlekken op? Dan draai ik het kleed gewoon om. Ideaal!

Naast de woonkamer leent het kleed zich ook heel goed voor de slaapkamer. Zelf heb ik daar helaas geen ruimte voor, maar in deze post van @ellefotografie komt het resultaat goed naar voren. Ik ga dit in ieder geval onthouden voor wanneer ik ooit eens ga verhuizen naar een groter huis.

In verband met de Oktober Woonmaand kun je bij Volero nu een vloerkleed scoren met een fikse korting. Perfect voor wanneer je er de aankomende winter nog warm bij wilt zitten.

img_0553

Een laatste foto om mee af te sluiten. Nu de herfst is begonnen branden de kaarsjes bij mij volop. Zo gezellig!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Volero.

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat een prachtig interieur met al die warme kleuren! Heel leuk!

  1. Ahhh leuk om te horen! Dankjewel 🙂

 2. Vind dat je woonkamer echt een heel fijn sfeertje heeft! Mooi die warme kleuren. Mijn volgende bank gaat ook een hoekbank worden, lijkt me heerlijk liggen.

  1. Lief! En écht een aanrader inderdaad zo’n hoekbank ✨

  1. Haha jeeeej! Gelukkig snel weer 🧡

 3. Mooie items, het vloerkleed is prachtig! De bank vind ik ook heel mooi en praktisch 🙂

  1. Dankjewel! Heel erg blij mee 🙂

  1. Thanks Seraja ✨

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: