Snapshots oktober deel 1 – Weekendje weg

Snapshots oktober deel 1 – Weekendje weg

Bij het maken van dit artikel kwam ik erachter dat ik de afgelopen tijd voor sommige dagen geen enkele foto heb gemaakt. Ik geef het de herfst de schuld, want als ik ’s avonds thuis kom van werk is het binnen no-time donker. Zo jammer, maar daarentegen wel weer heel erg knus om lekker op de bank te kruipen met de kaarsjes aan. Wat minder foto’s dus dan jullie van mij gewend zijn, maar alsnog een aantal leuke activiteiten 🙂

Dinsdag 1 oktober

Dinsdagavond had ik niks op de planning staan. Heerlijk! Ik keek naar Love Island, m’n nieuwe guilty pleasure 😉 Wie kijkt er ook?

img_0342

Woensdag 2 oktober
Op woensdag was het na werk tijd voor een teamuitje met collega’s. We gingen uiteten en reden daarna door naar de Kartfabrique in Utrecht voor een aantal potjes karten en lasergamen. Superleuk! En ik heb trouwens nog nooit zo vol gezeten na deze pannenkoek met nutella, aardbeien en ijs als toetje 😉 Wel heel lekker!

De nacht erna was helaas iets minder leuk. Ik had al last van beginnen keelpijn en tijdens het lasergamen had ik in m’n enthousiasme een paar een keer gegild. ’s Nachts kon ik door de kriebelhoest die inmiddels was ontstaan dus amper slapen.

Donderdag 3 oktober
De volgende dag zat ik alweer om 08:00 uur op werk. Wat een dag was dat. Ik kon m’n ogen amper openhouden. Als ik ergens niet goed tegen kan dan is het wel te weinig slaap. ’s Avonds was het dus tijd voor series op de bank.

img_0865

Vrijdag 4 oktober
Op vrijdag had m’n vader een afspraak in de buurt van het kantoor waar ik werk. We lunchten dus gezellig samen voordat hij weer naar Gouda vertrok. Op vrijdagavond kwamen Marlous en Nina gezellig langs. We aten samen, keken een kerstfilm en vergrepen ons aan lekker veel snacks. Een heerlijk avondje op de bank.

img_0381

img_0385

Zaterdag 5 oktober
Marlous en Nina waren blijven slapen en samen met Nina volgde ik ’s ochtends een uurtje yoga. Marlous had andere plannen, maar schoof aan het eind van de ochtend weer gezellig aan. We brunchten bij Black Brew en liepen daarna nog eventjes door de stad. Toen ik aan het eind van de middag thuis kwam was ik aardig moe, dus besloot ik even te gaan liggen voor een powernap. Ik zette geen wekker, want meestal word ik na een half uur / uurtje wel uit mezelf wakker, maar deze keer duurde het dutje 3 (!) uur. Blijkbaar had ik het nodig ;). Dit zorgde er wel voor dat ik ’s avonds nog lekker productief kon werken aan wat freelance opdrachten.

cdcb4765-19bd-47f1-af33-81dc097f4f2a
img_0545

Zondag 6 oktober
Op zondag maakte ik ’s ochtends wat foto’s voor de social media van Cafe ’t College. Daarna wilde ik eigenlijk een rondje hardlopen, maar het was zulk vies weer dat ik besloot om even naar de sportschool te gaan.

img_0556

img_0553

De rest van de dag bracht ik lekker op de bank door. Ik schreef een update over het interieur van m’n woonkamer, las de Linda Meiden en keek wat series. Heerlijk!

Maandag 7 oktober
Na een lange werkdag kon ik ’s avonds gezellig bij Rosemarijn aanschuiven voor een lekkere curry. Daarna werkten we nog wat een freelance opdracht die we samen doen. Business meets pleasure!

Dinsdag 8 oktober
Op dinsdagavond bleef ik lekker thuis. Hello Fresh kwam een nieuwe box bezorgen, dus dat was ideaal. Ik kookte een lekkere pasta en rommelde de rest van de avond wat in huis. Zo verzamelde ik aardig wat spullen die ik naar de kringloop wil brengen. Heerlijk al die vrije ruimtes in m’n kasten nu!

img_0668
img_0676

Woensdag 9 oktober
Op woensdagavond reed ik na werk naar Amsterdam voor de diploma-uitreiking van m’n jongste broertje. Zo gek dat we nu allemaal een vaste baan hebben! Om de avond gezellig met elkaar af te sluiten aten we met het hele gezin bij Loetje. Ik koos voor een tonijnbiefstuk en daar konden de lekkere frieten van Loetje natuurlijk niet bij ontbreken.

3bd650ea-aa80-4609-98c2-cdf863b770cd

Donderdag 10 oktober
Op donderdagavond was ik uitgenodigd voor de opening van de nieuwe salon van Rob Peetoom in Utrecht. Maan gaf daar een optreden en dat was eigenlijk echt heel leuk om eens van dichtbij bij te wonen. Daarnaast zag de salon er tiptop uit! Fijn om nu in Utrecht één grote salon te hebben in plaats van twee kleinere.

img_0714
img_0719

’s Avonds kookte ik weer een maaltijd van Hello Fresh. Deze keer ging ik voor de parelcouscous met kabeljauw en dat was erg geslaagd. Ik heb het recept bewaard, dus dit ga ik zeker vaker maken! ’s Avonds keek ik nog naar een wedstrijd van het Nederlands elftal.

Vrijdag 11 oktober 
Op vrijdag racete ik na werk meteen door naar het centrum van Utrecht voor een afspraak bij de Yoghurt Barn. Binnenkort komt er een leuke samenwerking met hen online, dus houd m’n Instagram zeker even in de gaten 🙂 Na de afspraak wilde ik eigenlijk nog sporten, maar ik had zo geen zin dat ik lekker naar huis ben gegaan. M’n moeder was inmiddels bij mij thuis gearriveerd, dus we aten gezellig samen.

img_0844

img_0756

Zaterdag 12 oktober
Op zaterdagochtend reed ik samen met mama naar Leeuwarden voor een nachtje weg. We checkten in bij het Van der Valk hotel en reden vervolgens door naar het centrum. Daar aten we vooral heel erg veel 😉 De verschillende hotspots hebben jullie in dit artikel al voorbij kunnen zien komen.

Verder shopten we nog wat en zagen we de film ‘De belofte van Pisa’ in de bioscoop wat ik echt een aanrader vond!

img_0820

Zondag 13 oktober
Op zondagochtend was het tijd voor het ontbijtbuffet bij Van der Valk. Eigenlijk de grootste reden waarom ik dit hotel had gekozen 😉 Ik vind dat echt heerlijk om zoveel keus te hebben en lekker uitgebreid te ontbijten.

Om 12:00 uur checkten we vervolgens uit en reden we naar het Sneekermeer om bij Foodbar Picknickers te lunchen. Heerlijke plek middenin de natuur! Na de lunch wandelden we hier dus nog even voordat we weer naar Utrecht reden.

’s Avonds paste ik een aantal uurtjes op en keek ik onder andere Expeditie Robinson.

Maandag 14 oktober
Op maandagochtend lag ik om 08:00 uur al in de tandartsstoel. Gelukkig geen gaatjes! Zo fijn om zo’n bezoekje weer achter de rug te hebben. Kan ik weer een tijdje vooruit. Na werk deed ik ’s avonds niet zoveel meer.

Dinsdag 15 oktober
Op dinsdagavond sprak ik na werk af met een vriendin en aten we gezellig samen. Verder deed ik de aangifte voor m’n omzetbelasting de deur uit en schreef ik deze blog!

Komend weekend blijf ik lekker in Utrecht en heb ik nog niet zo heel veel plannen. Ook weleens fijn!

Deze post heeft 6 reacties

 1. Wat leuk om te zien! Mijn vriend en ik moeten binnenkort ook maar weer eens een weekendje weg boeken!

  1. Altijd lekker om er even tussenuit te zijn!

 2. Wat een fijne weken!
  Ik heb ook erg snel last als ik geen goede nachtrust heb gehad. Daar kan ik helemaal van de kaart door zijn.
  En wat heb je prachtig uitzicht vanuit je sportschool! Lijkt mij heerlijk om zo mensen te kijken. 🙂
  Liefs,
  Evelien

  1. Ja zo vervelend he! Echt respect voor mensen met een fulltime baan en kinderen 😉

  1. Leuk om te horen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: