Friday Faves – 20

Friday Faves – 20

Tijd voor een nieuwe Friday Faves! Met deze keer een favoriete interieur aanwinst, trui en skincare product. Verder deel ik nog een leuke film met jullie.

Favo interieur aanwinst – Droogbloemen
Bij Aimélie bestelde ik onlangs dit bosje droogbloemen. Ik vond het lastig om een keuze te maken, want er worden echt prachtige boeketten aangeboden. Ik ging uiteindelijk voor ‘Sam’ en ben er erg blij mee. Je hoeft ze alleen maar even in een vaas te zetten en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Superfijn ook dat deze bloemen eigenlijk een leven lang meegaan. Op de bloemenmarkt stond ik altijd te twijfelen, want ik wilde altijd heel graag een bosje meenemen, maar wist ook dat ik er eigenlijk nooit lang van kon genieten. Zo’n boeket droogbloemen is dus ideaal! Ook leuk als cadeau idee voor de feestdagen die er weer aan zitten te komen al zeg ik het zelf. De boeketten zijn goed verpakt en werden een dag na m’n bestelling al door de postbode bezorgd.

70eed769-3c9f-49ee-82d2-1c68d1a070b6

Favo aankoop – Roestbruine trui
Een coltrui. Er zijn mensen die bij het aantrekken van zo’n trui al een benauwd gevoel krijgen, maar ik draag dit kledingstuk het liefst elke dag. Meteen lekker ingepakt! Ik spotte deze variant bij Mango in m’n favoriete kleur, dus kon de trui echt niet laten liggen. Voor nu nog een beetje te warm, maar ik weet zeker dat ik hier binnenkort heel veel plezier van ga hebben.

25b681e7-de67-4f09-bb6a-78d48d644ad9

Favo huidverzorgingsproduct – Mario Badescu Drying Lotion
In dit artikel liet ik al eens mijn skincare routine zien. Onlangs heb ik hier de Mario Badescu Drying Lotion aan toegevoegd. Voor het slapengaan dompel je een wattenstaafje in het potje. Vervolgens stip je de onzuiverheden aan die je gedurende de nacht wilt laten uitdrogen. Online zag ik al veel positieve reviews voorbijkomen en ook ik ben fan. It’s a keeper!

img_1133

Favo film – De Belofte van Pisa
Tijdens een weekendje in Leeuwarden bezochten we de bioscoop voor de Nederlandse film De Belofte van Pisa. Soms heb ik bij films op een gegeven moment echt zo’n momentje dat ik op m’n horloge kijk hoe laat het is. Echter, was ik bij deze film constant geboeid.

De Belofte van Pisa is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour waarin het verhaal wordt verteld van Samir die prachtig trompet kan spelen. Hij mag om deze reden auditie doen bij het Muzieklyceum en wordt daar ook aangenomen. Echter, staat deze wereld heel ver af van zijn wereld thuis. Op een gegeven moment gaat dit voor frictie zorgen. Gaat hij desondanks zijn droom achterna? Dat ga ik natuurlijk niet verklappen, maar wanneer je nog op zoek bent naar een leuke boeiende film is dit zeker een aanrader. Daarnaast speelt Olivia Lonsdale een hoofdrol en zij is één van mijn favoriete Nederlandse actrices.

Fijn weekend!

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ik denk dat ik vanmiddag even langs de Mango ga ;p. Lijkt op die foto ook alsof je haar wat korter en gekruld is, mooi!

    1. Haha zoooo lekker die trui, dus zeker doen! Het was die dag vochtig weer, dus dan gaat m’n haar meteen in de krul :p Maar niet erg dus zo te horen 🙂

  2. Mooie favorieten. Ik vind de droogbloemen prachtig. Ik ga zeker even kijken op die site.

    1. Zeker doen 🙂 Prachtige exemplaren!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: