Snapshots oktober deel 2 – Chique uiteten

Snapshots oktober deel 2 – Chique uiteten

Tijd voor een nieuw dagboekje! Hopelijk weer interessant om voor jullie te zien en voor mij altijd een leuk moment om de afgelopen weken even door te nemen. Ik pakte het sporten weer op, had een babyshower en ging chique uiteten. Kijk en lees mee voor een gedetailleerd overzicht. 

img_0878

Woensdag 16 oktober
Op woensdag werkte ik iets langer door en reed ik vervolgens naar een carpoolplaats om, na een snelle pitstop bij Starbucks, bij m’n ouders in de auto te stappen. Met z’n drieën reden we naar m’n achternichtje om haar nieuwe huisje te bekijken. Super gezellig om elkaar weer even te zien 🙂

Donderdag 17 oktober
Op donderdagavond kwam vriendinnetje Jantine langs. We aten samen en keken daarna nog wat programma’s terug. We zijn allebei fan van Hunted wat onlangs weer gestart is op NPO3. In dit programma gaan de deelnemers op de vlucht en moeten zij proberen om drie weken lang uit de handen van de ‘politie’ te blijven. Kennen jullie dit? Zo ja, kijken jullie ook?

img_0914

Vrijdag 18 oktober
Op vrijdagavond begon ik het weekend goed met een lesje High Studios in de sportschool. Deze training is een combinatie van cardio en kracht, dus na afloop was ik aardig gesloopt. Nina was ook gezellig van de partij en na de les aten we samen bij mij thuis. De rest van de avond deden we niks anders dan lekker lui op de bank liggen 😉

img_0933

Zaterdag 19 oktober
Nina was blijven slapen en dus besloten we om ook op zaterdagochtend naar de sportschool te gaan. Deze keer niet voor cardio, maar voor een lesje yoga. Heerlijk om zo de dag te beginnen. Na de les pakte Nina de trein naar huis en deed ik vervolgens boodschappen. Verder bracht ik ook het glas eindelijk eens weg. Opgeruimd staat netjes!

img_1776

Ook de rest van de dag was ik lekker productief. Ik werkte de vaat weg, deed m’n nagels en haalde een pakketje op.

img_0955

In dat pakketje zaten trouwens deze mooie droogbloemen van Aimélie waar ik in deze Friday Faves al een stukje over schreef. Super blij mee!

3766e623-7b31-4a07-8ca1-859d7896381e

Zondag 20 oktober
De zondagochtend begon ik zoals een zondagochtend altijd zou moeten zijn, namelijk met een ontbijtje in bed. Heerlijk! Aan het eind van de ochtend pakte ik de bus naar het centrum waar ik zowel voor ’t College als het Vredenburgkwartier wat content maakte.

img_1077

En als je dan toch in het centrum bent, kun je net zo goed even de Mango binnenlopen 😉 Ik nam daar een heerlijk zachte coltrui mee die ik jullie hier al heb laten zien. Aan het eind van de middag kwamen Stephan en Rosanne gezellig langs en namen ze deze mooie zonnebloemen voor me mee. Lief!

’s Avonds aten we bij Satriale’s. Jullie hebben deze hotspot hier al heel vaak voorbij zien komen, maar de pizza’s daar zijn nu eenmaal heer-lijk. Hele goede afsluiter van het weekend!

Maandag 21 oktober
Na een lange dag werken volgde ik ’s avonds weer een lesje in de sportschool. Ik probeer het sporten er nu echt minimaal twee keer per week in te houden. Gewoon een kwestie van blokken in je agenda en ook daadwerkelijk gaan. Ik had deze avond echt geen zin, maar wanneer ik eenmaal op de fiets zit ben ik altijd blij dat ik de deur uit ben gegaan.

Dinsdag 22 oktober
Op dinsdagavond kwam de buurvrouw gezellig wat drinken. Zij is onlangs naast mij komen wonen en onder het mom van ‘beter een goede buur, dan een verre vriend’ leek het ons leuk om even kennis te maken. Aan één stuk door gekletst, dus dat was een goede zet!

Woensdag 23 oktober
Op woensdagavond was het weer tijd om te sporten. Op de heenweg fiets ik altijd als een malle, maar op de terugweg ben ik niet vooruit te branden. Helemaal verzuurd ;).

Donderdag 24 oktober
Op donderdag werkte ik eigenlijk de hele dag. Overdag gewoon op kantoor en ’s avonds paste ik op.

img_1773


Vrijdag 25 oktober

Na werk bracht ik met een collega even een bezoekje aan de Dille & Kamille in Hilversum voor wat leuke aankopen. Vervolgens liepen we door naar Mout waar we met een paar andere collega’s het weekend goed begonnen met een vrijmibo. De zoete aardappelfrietjes zijn daar echt ‘to die for’. Sowieso een leuke hotspot voor wanneer je eens in Hilversum bent 🙂

img_1229
img_1230

Zaterdag 26 oktober
Samen met Rosemarijn begon ik de zaterdagochtend al vroeg in de stad. We kletsten bij en maakten voor het Museumkwartier een voorraadje foto’s.

89b04091-785e-4d60-811b-8eec349eabc4

Utrecht ligt er nu met de herfst echt nóg mooier bij. Extra leuk om dan door de stad te slenteren.

291cbb9c-6836-4ae9-9d12-7c0c070f0e92
Toerist in eigen stad 😉

img_1774

’s Middags bracht ik wat interieur – en kledingitems naar de kringloop en vervolgens reed ik door naar m’n ouders in Gouda. Ik kon meteen aanschuiven en m’n opa en oma aten ook gezellig mee.

img_1527

Zondag 27 oktober
Op zondag genoot ik door het verzetten van de klok van een extra lange ochtend. Ik keek voornamelijk series in bed onder het genot van een ontbijtje. ’s Middags had ik een babyshower high-tea in het Museumcafé in Gouda.

2ceb9eb4-58df-4643-8912-c025248e7613

De zon scheen, dus ik maakte maar gelijk van de gelegenheid gebruik en liet mezelf meteen even op de foto zetten voor op Instagram.

img_1772

Maandag 28 oktober
Maandagochtend begon ik al vroeg bij de Toyotadealer om m’n auto weg te brengen voor een beurt. In plaats van op kantoor werkte ik deze dag lekker bij m’n ouders thuis. Heerlijk om lekker ongestoord door te kunnen werken.

img_1775

Aan het eind van de middag haalde ik m’n auto weer op en kon ik €760 afrekenen. Ja, een eigen auto is niet goedkoop… Gelukkig zitten er wel vier nieuwe banden onder, dus ik kan weer even vooruit. Ik haalde m’n auto meteen maar door de wasstraat zodat ie ook van binnen weer een beetje als nieuw voelde. ’s Avonds keek ik met m’n ouders de serie Bad Banks af die we in het weekend begonnen waren. Aanrader!

Dinsdag 29 oktober
Op dinsdagochtend zat ik al om half 7 in de auto, omdat ik van Gouda naar Hilversum moest. Ondanks m’n vroege vertrek deed ik alsnog 1,5 uur over een stukje wat normaal 40 minuten duurt. Zo vervelend die vele files van de laatste tijd… Maar goed, hoort erbij! Na een werkdag op kantoor reed ik naar huis in Utrecht waar ik meteen op de fiets stapte voor een afspraak voor een freelance klus.

Vervolgens at ik samen met Rosemarijn bij Florent waar zij voor uitgenodigd was. We genoten van een viergangendiner en dat was echt heerlijk. Ik ging voor oesters, steak tartaar, zeebaars en thee met friandises. Kon dit elke dinsdagavond maar zo zijn 😉

img_1771

Woensdag 30 oktober
Op woensdagavond volgde ik weer een lesje High Studios met Nina. Eenmaal weer thuis flanste ik een lekkere salade in elkaar met bovenstaande ingrediënten. Ik ben geen vegetariër, maar probeer wel zo min mogelijk vlees te eten, omdat ik dit oprecht niet elke keer nodig vind. Deze kipstuckjes van de Vegetarische Slager zijn stiekem nog veel lekkerder dan echte kip. 

Donderdag 31 oktober
Op donderdagavond lag ik er aardig af. Gelukkig kwam Picnic langs met m’n bestelde boodschappen en hoefde ik dus niet de deur uit. Ik maakte een couscoussalade en bracht de rest van de avond onder een dekentje op de bank door. Kaarsjes aan, een kop thee erbij en ik ben gelukkig 🙂

En inmiddels is het alweer november. Vorig jaar zat ik op dit moment in Marokko voor een weekje zon. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat nu wel echt mis. Zeker nu het ’s avonds alweer zo snel donker is. De komende tijd misschien maar kijken naar een leuk tripje voor in de winter!

Deze post heeft 3 reacties

  1. Dat etentje (en die zoete aardappelfrietjes!) zien er te lekker uit, zelfs zo op de vroege maandagochtend, haha. Ik zie dat shopje voor droogbloemen steeds voorbij komen en vind dit boeketje echt heel leuk!

  2. Een heel gezellig fotodagboekje! De droogbloemen vind ik echt heel mooi. En het eten ziet er heerlijk uit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: