Snapshots november deel 1 – Boswandeling, Gold&Green diner en een ontstoken oog

Snapshots november deel 1 – Boswandeling, Gold&Green diner en een ontstoken oog

Half november en dus weer tijd voor een nieuw ‘dagboekje’! Ik at weer heel veel lekkere dingen, spendeerde een zonnige zaterdag in het bos en had helaas last van een ontstoken oog…

Vrijdag 1 november
Weekend! De laatste tijd vind ik het heerlijk om het weekend in de sportschool te beginnen. Op vrijdagavond is er om 18:00 uur een lesje high-studio’s, een combinatie van kracht en cardio. M’n favoriete les en op een ideaal tijdstip. De Albert Heijn zit letterlijk onder de sportschool, dus daarna doe ik dan meteen boodschappen voor het avondeten. Het gebeurt regelmatig dat ik met een bakje sushi de supermarkt uit komt. Zo ook deze keer 😉 Scheelt weer koken en kom ik meteen goed aan m’n eiwitten. Heerlijk! Diezelfde avond ging het schaatsseizoen weer van start, dus zat ik voor de buis 😉

img_1782

img_2628

Zaterdag 2 november
Op zaterdag sliep ik lekker uit. Verder maakte ik het huis schoon en pakte ik alvast wat cadeautjes in voor de feestdagen. Voor m’n nichtje heb ik een adventskalender in elkaar gezet met allemaal leuke cadeautjes, zodat ze elke dag van december tot aan kerst iets kan uitpakken. Voor mij heeft ze precies hetzelfde gedaan. Alleen het kopen van de cadeautjes is al super leuk, laat staan dat je er zelf straks ook veel mag gaan uitpakken. Nu al zin in 😉

img_2627

De rest van de dag paste ik op bij m’n vaste oppasadresje waar ik deze lekkere pasta at.

img_2626

Zondag 3 november
Op zondag was ik voornamelijk in de stad te vinden. Ik kocht deze laarsjes bij Mango en maakte wat foto’s voor m’n freelance opdrachten waar jullie in dit artikel onlangs meer over hebben kunnen lezen.

img_1844

Daarna werd ik door twee vriendinnen verrast met een high-tea bij hotel Grand Karel V! Op m’n verjaardag had ik dit cadeau van hen gekregen, maar ik wist alleen dat ik om half 2 op een bepaalde plek in het centrum van Utrecht moest zijn. Zaten we dus opeens bij Karel V voor een heerlijke high-tea 🙂 Super leuk! En heel erg lekker 😉

img_1862

Maandag 4 november
Op maandagavond sprak ik met vrienden in Hilversum af. We aten gezellig met z’n allen en speelden daarna nog een potje Ticket to Ride. Omdat ik ook in Hilversum werk en m’n vriendinnen daar al volwassen huizen hebben met een logeerkamer inclusief eigen badkamer bleef ik daar slapen 😉 Ideaal!

img_1889

img_1888

Dinsdag 5 november
Geen file dus de volgende ochtend én nog een beetje ‘uitslapen’ ook. Heerlijk! Na een dag werken reed ik weer naar Utrecht waar ik gezellig samen met Rosemarijn en haar vriend at. Fijn al die vrienden waar je lekker makkelijk bij aan kunt schuiven ;). We aten een hele lekkere nasi zoals je hierboven kunt zien. Daarna liepen Rosemarijn en ik naar de bioscoop voor de film ‘Wat is dan liefde’. Aanrader!

Woensdag 6 november
Woensdagavond had ik een lekker avondje voor mezelf op de bank. Dekbed erbij en chillen maar!

Donderdag 7 november
Op donderdag haastte ik mezelf na werk naar m’n vaste oppasadres waar ik een paar uurtjes oppaste. Na een werkdag van 13 uur was ik blij toen ik weer lekker thuis in bed lag. Nu vraag je jezelf misschien af: ‘Maar waarom pas je naast een fulltime baan en een aantal freelance klussen dan óók nog op?’. Nou, ik vind het dus heel lastig om concessies te doen qua geld ;). Ik wil én een fijn huis in Utrecht waar ik in m’n eentje kan wonen én een paar keer per jaar op vakantie én sparen voor later. Verder heb ik een eigen auto, wat ook niet goedkoop is, en vind ik het fijn om zo nu en dan lekker uiteten of naar de bioscoop te kunnen gaan. Daarnaast vind ik kinderen over het algemeen gewoon heel leuk, dus vind ik oppassen vaak gewoon gezellig :).

img_1739
img_1747

Vrijdag 8 november
Op vrijdagavond begon ik het weekend weer in de sportschool. Daarna weer lekker aan de sushi!

7ad43fdc-1a13-4220-ac44-01aea431cd8c
img_2057

Zaterdag 9 november
De zaterdagochtend startte ik rustig op met een ontbijtje in bed. Vervolgens maakte ik wat foto’s in het centrum en lunchte ik bij Broodnodig. Heerlijk om dat in m’n eentje te doen! Tijdschrift erbij en genieten maar. Doen jullie dat ook weleens alleen? De rest van de middag besteedde ik aan het bewerken van de foto’s en het inplannen van de posts.

img_2139
617133b7-368c-4115-94e8-3348caf9af0a

Zondag 10 november
Op zondag scheen de zon volop. Om hier optimaal gebruik van te maken maakte ik samen met m’n ouders en broertjes een wandeling door de Kaapse bossen. Onderweg haalde ik bij Starbucks een warme chocolademelk met slagroom. Zo lekker!

img_2625

We sloten de dag goed af met een borrel en pannenkoeken bij het Jagershuys in Zeist. Vroeger aten we hier ook vaak, omdat we hier vlakbij op een camping stonden. Jeugdsentiment dus!

img_2112

Maandag 11 november
Maandag was weer een lange werkdag. Omdat we bij m’n fulltimebaan overgaan op een nieuw boekhoudsysteem is het de afgelopen tijd extra aanpoten. Ik werkte dus een aantal uurtjes over en plofte daarna thuis lekker op de bank met een bord pasta.

Dinsdag 12 november
Op dinsdagavond was ik samen met Nina in de sportschool te vinden voor een lesje high-studios die erg pittig was deze keer. Heerlijk voldaan gevoel daarna!

img_2546

Woensdag 13 november
Op woensdagochtend werd ik wakker met een ontstoken oog… Nu is dat al niet fijn, maar ik vond het op dat moment extra vervelend, omdat ik ’s avonds een event had van SLA  en daar niemand kende. Toch altijd een beetje spannend en nu al helemaal omdat ik mezelf door dat ontstoken oog niet echt op m’n best voelde. Gelukkig was het super leuk en heb ik de hele avond gezellig gekletst met een paar meiden.

img_2547

Het event was in samenwerking met Gold&Green om hun Pulled Oats te proberen. Dit is een nieuwe plantaardige eiwitbron uit Finland gemaakt van haver, tuinbonen en erwten. De Pulled Oats waren heerlijk gekruid, hadden een goede bite en waren verwerkt in een Mexicaanse salade. Super lekker en helemaal goedgekeurd dus! Na afloop kregen we een goodiebox mee met onder andere de Pulled Oats zelf en een bijbehorend receptenboekje. Binnenkort zal ik jullie laten weten wat ik er mee gemaakt heb 🙂

img_2623

img_2624

Donderdag 14 november
Donderdag had ik een lunchafspraak staan. Business meets pleasure! ’s Avonds had ik eigenlijk met Roos afgesproken, maar ik had nog zo’n last van het ontstoken oog dat ik de afspraak verplaatste en lekker met m’n dekbed op de bank kroop. Echter, niet voordat ik bovenstaande bij de supermarkt haalde zodat ik m’n oog elk uur goed schoon kon maken. De nacht ervoor werd ik namelijk wakker en kon ik m’n oog nieteens openkrijgen… Als ‘troost’ keek ik wat afleveringen van Hendrik Groen. Kijken jullie dat ook?

img_2622

Vrijdag 15 november
Op vrijdagochtend werd ik wakker met een zo goed als genezen oog. Ik had de dag ervoor echt m’n best gedaan op het goed schoonhouden ervan en dat wierp gelukkig z’n vruchten af. Na het werk reed ik naar m’n ouders in Gouda waar er al een lekkere pastasalade klaarstond. ’s Avonds brachten we een bezoekje aan Veenendaal waar m’n nicht een optreden had.

img_2609

Zaterdag 16 november
Ik begon de dag met een brunch bij Paco Ciao in Leiden. Een paar weken geleden was ik hier voor het eerst te vinden en dat beviel zo goed dat ik vanochtend een tweede bezoekje bracht. Voor €10 bestel je hier een ontbijtmenu met fruit, yoghurt een versgeperst sapje én een gerecht naar keuze van de kaart. Vorige keer ging ik al voor de pannenkoeken, dus deze keer koos ik iets anders uit: toast met zalm, spinazie en een gepocheerd ei. Heerlijk!

img_2598

Jaloersmakend interieur <3

img_2613

’s Middags dook ik weer even m’n bed in, want keelpijn, verkouden en moe… De kat kwam er gezellig bij liggen 😉

img_2618

Na een uurtje in bed te hebben vertoefd vertrok ik naar de supermarkt waar ik boodschappen deed voor m’n opa en oma. Eenmaal bij hen thuis kreeg ik een lekkere kop warme chocolademelk voorgeschoteld. Vervolgens kookte ik voor ze en aten we gezellig samen. Note to self: vaker doen nu ze er nog zijn!

img_2621

Inmiddels ben ik weer terug in Utrecht en op het moment van schrijven aan het oppassen. Lees: de kids liggen op bed, ik plunder de snoepkast, kijk voetbal en schrijf dit blogje 😉

Fijne zondag voor morgen!

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat heb je de cadeautjes leuk ingepakt! Er leuk om weer te zien!

  2. En heel gezellig dagboekje met te lekker eten 🙂 Vervelend van je ontstoken oog, maar gelukkig was je er snel vanaf.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: