Snapshots november deel 2 – Verschillende events, fotoshoot en zelfgemaakte adventskalenders

Snapshots november deel 2 – Verschillende events, fotoshoot en zelfgemaakte adventskalenders

Een nieuw ‘dagboekje’ :). Deze keer neem ik jullie mee in de tweede helft van november waarin ik verschillende events had en een adventskalender maakte voor m’n nichtje.

db058d6b-9def-4990-a537-24cc1d91bed0

Zondag 17 november
Op zondag was ik in het centrum van Utrecht te vinden. Ik deed m’n rondje door de stad, lunchte bij Café ’t College en maakte wat foto’s. Fijn om weer een voorraadje te hebben voor de verschillende Instagram accounts!

img_3419

Maandag 18 november
Op maandagavond was het na een lange dag werken tijd om te sporten. Daarna at ik deze heerlijke wrap met hüttenkäse, gerookte zalm, spinazie, avocado en komkommer. Tegenwoordig zorg ik er eigenlijk altijd voor dat ik dit soort ingrediënten in huis heb zodat ik snel iets gezonds kan maken. Na het sporten heb ik namelijk meestal geen zin om te koken, maar wel erge honger ;).

img_3418
img_3417

Dinsdag 19 november
Op dinsdag zat ik de hele dag in een Van der Valk hotel voor een training voor werk. Het voordeel daarvan was wel dat we gebruik konden maken van het lunchbuffet. En daar maakte ik gretig gebruik van, want beide borden gingen op 😉 Totaal niet fotogeniek, maar wel lekker.

img_2741
img_2744

img_2753

Woensdag 20 november
Op woensdagochtend had ik een paar uurtjes vrij genomen om voor het Vredenburgkwartier naar een event van de Rode Winkel te gaan. Daar werd namelijk, in combinatie met een lekker ontbijtje, de Utrechtse jeans gelanceerd. Deze broek bevat stof van oude en versleten spijkerbroeken, dus is naast erg tof ook nog eens ontzettend duurzaam. Verder was het leuk om wat medebloggers en freelancers te ontmoeten 🙂 Na het event shopte ik nog wat laatste cadeautjes voor de adventskalender bij elkaar en daarna haastte ik me snel naar Hilversum voor een middagje kantoor.

img_2760

Donderdag 21 november
Op donderdag at ik als lunch op kantoor een restje van de avond ervoor. Heerlijk vind ik dat. Zit ik meteen even een paar uur vol van 🙂 ’s Avonds pakte ik de laatste cadeautjes in voor de adventskalender.

58815cb1-bac0-4e62-8b4d-119f78e7c923

Vrijdag 22 november
Op vrijdag werkte ik eigenlijk de hele dag. Overdag op kantoor en ’s avonds paste ik op. Tijdens de lunchpauze ging ik met een paar collega’s wel even lekker naar buiten om van de zon te genieten. Heerlijk die zonnige herfstdagen!

img_2827
img_2826

Zaterdag 23 november
Na het oppassen was ik naar m’n ouders in Gouda gereden, dus daar werd ik op zaterdagochtend wakker. Ik bleef er niet lang, want rond half 11 was ik alweer in Ouderkerk a/d IJssel bij m’n nichtje om de adventskalenders uit te wisselen. Zo leuk! De bovenste maakte zij voor mij en de onderste maakte ik voor haar. Op Instagram Stories pak ik tot en met kerst trouwens elke dag een cadeautje met jullie uit 🙂

img_2891
img_2890

’s Middags reden we naar Noa May Living waar ik wat items voor m’n interieur shopte. Zo kocht ik bovenstaande wasmand, mandjes met pompons en een mooie vaas. Vanwege Black Friday, of eigenlijk Black Week ;), kreeg je korting dus daar maakte ik even goed gebruik van.

img_3415

Na het shoppen reden we het centrum van Rotterdam in waar we bij Fenix Food Factory borrelden. Eenmaal weer thuis keken we The Knight Before Christmas, een heerlijke cheesy kerstfilm.

img_3412

Zondag 24 november
Ik bleef bij m’n nichtje slapen, dus we ontbeten ook nog gezellig samen. Vervolgens reed ik weer naar Gouda waar ik even op kraambezoek ging bij familie en daarna afsprak met Caroline. Caroline ken ik echt al heel lang, want we hebben vroeger ja-ren samen op turnen gezeten. Onlangs is zij begonnen met fotografie en het opbouwen van haar portfolio. Daar wilde ik natuurlijk wel even model voor staan, dus hebben we in verschillende koffietentjes en in het centrum van Gouda een aantal leuke lifestyleshots gemaakt 🙂 Wanneer ik de foto’s binnen heb zal ik jullie er in ieder geval een aantal laten zien. Na een hele gezellige ochtend en middag schoof ik ’s avonds aan bij m’n ouders waar ik lekker de hele avond bleef hangen. Heerlijk weekend!

Maandag 25 november
Omdat ik bij m’n ouders bleef slapen en ik maandagochtend van Gouda naar Hilversum moest rijden zat ik al om 06:30 uur in de auto om de file voor te zijn. Na een dag werken sprak ik ’s avonds af met Nina voor een lesje boksen. Ik probeer de laatste tijd echt het 3 keer sporten per week weer op te pakken en dat gaat vooralsnog heel goed 🙂 In het begin kost het wat energie, maar je krijgt het er daarna dubbel voor terug.

img_2935
img_2951

Dinsdag 26 november
Omdat het Europese hoofdkantoor van Nike op hetzelfde bedrijventerrein zit als waar ik werk kunnen we daar eens in de zoveel tijd met een fixe korting shoppen. In de pauze bracht ik met een aantal collega’s dus even een bezoekje aan de winkel en ik ging niet met lege handen naar huis. Ze hadden namelijk een collectie die echt helemaal op m’n lijf geschreven was. De vormgeving, de prints… love it. In m’n stories deelde ik al m’n aankopen al en daar zat onder andere bovenstaand setje bij. Leuk toch?

img_2955-1

’s Avonds maakte ik een maaltijd met wat restjes. Parelcouscous, cherrytomaatjes, courgette, avocado, gegrilde paprika, halloumi en een lepel hummus. Dit ga ik zeker vaker doen, want het was echt superlekker! Ik maakte een dubbele portie zodat ik de volgende dag ook nog een goedgevulde lunch mee naar kantoor kon nemen.

img_2958-1

Woensdag 27 november
’s Ochtends maakte ik een groene smoothie welke ik in een meeneembeker meenam zodat ik in de auto kon ‘ontbijten’. Ontbijten tussen haakjes inderdaad, want hier kan ik echt niet de hele ochtend op leven 😉 Na twee uur zat ik dus alweer aan de boterhammen met pindakaas.

img_2970

’s Avonds fietste ik naar de sportschool voor een lesje boksen. Heel fijn om te doen na een stressvolle werkdag.

img_3054

img_2990

img_3176

Donderdag 28 november
Op donderdag was ik de hele dag vrij van m’n fulltime baan, heerlijk! Ik werkte dus de hele dag voor mezelf en dat begon met een ontbijtevent bij de Yoghurt Barn. Samen met nog een aantal bloggers / Instagrammers kon ik aanschuiven voor een aantal heerlijke gerechtjes van de nieuwe menukaart. Van chiapudding en wraps tot aan verschillende zoete lekkernijen zoals cake met blauwe bessen en warme chocolademelk. Stuk voor stuk heel erg lekker en daarnaast was het ook echt gezellig. Houd m’n Instagramaccount trouwens goed in de gaten, want binnenkort mag ik in samenwerking met de Yoghurt Barn iets heel leuks weggeven!

img_3100

Na het event liep ik naar Café ’t College om wat foto’s te maken. De gerechten die ik dan op de foto zet mag ik eigenlijk altijd opeten. Heel chill natuurlijk, maar je kan je voorstellen dat ik na het event niet meer zoveel honger had 😉 Ik koos dus tactisch voor een salade die echt heel erg lekker was, dus ik eigenlijk nog volledig op at.

img_3099

Rosemarijn schoof ook gezellig aan en na de lunch liepen we samen naar De Rode Winkel om de winactie die liep bij het Vredenburgkwartier af te handelen.

img_3171

De rest van de middag hielp Rosemarijn mij nog met wat foto’s voor een samenwerking met Daniel Wellington en dronken we chai lattes bij Black Brew. Eenmaal weer thuis plande ik verschillende posts in. Zo fijn om even een hele doordeweekse dag aan m’n blog / freelance klussen te werken. Zeker in de winterperiode mis je doordeweeks echt het daglicht wat je nodig hebt voor foto’s en daarnaast is het niet zo druk in de stad als in het weekend. Gelukkig ga ik vanaf 1 januari 36u bij m’n vaste baan werken, dus heb ik elke twee weken een dag vrij. Can’t wait!

img_3413

img_3414

Vrijdag 29 november
Door m’n ‘vrije dag’ was het op vrijdag helaas wel echt weer superdruk op werk. Ik werkte dus non-stop van 8 – 18 uur en at m’n lunch en verschillende snacks zelfs achter m’n bureau op. Heel slecht, dus ’s avonds volgde ik samen met Karen een lesje Rocycle om even het verstand op 0 te zetten en fysiek bezig te zijn.

img_3284

Zaterdag 30 november
Helaas was de achterstand op vrijdag nog niet weggewerkt, dus zat ik zaterdagochtend ook nog achter m’n laptop. Gelukkig wel lekker vanuit bed. Maakt het toch een stukje minder erg. ‘S middags maakte ik nog wat foto’s voor samenwerkingen en de rest van de dag vermaakte ik mezelf met de Vlaamse serie Politie 24/7 op Videoland waarin je mee wordt genomen met alle meldingen. Sowieso ben ik echt fan van politieseries, want ik kijk op het moment ook Bureau Burgwallen (RTL) en Dienders (NPO). Aanraders!

En dan is het bijna alweer 2020! Cliche, maar de tijd gaat echt snel. Zeker nu het qua werk heel erg druk is (jaarafsluiting) vliegen de dagen echt voorbij. Gelukkig heb ik in december heel veel leuke dingen op de planning staan. Zo ga ik 3 keer een weekendje weg en vier ik natuurlijk de feestdagen 🙂 Hebben jullie al leuke plannen gemaakt?

Deze post heeft 6 reacties

  1. Hahaha wat Sanne zegt: ik krijg ook altijd trek van jouw foto’s! Echt leuk je gezien te hebben in de Barn, én ook weer super toevallig dat we gewoon op dezelfde middelbare hebben gezeten hahaha. Vind dat nog steeds zo grappig! Super veel plezier deze maand met de adventskalender – vind het echt het leukste idee ooit! Liefs!

    1. Ahhh lieve reactie! Haha ja grappig he, zo zie je maar weer, kleine wereld 🙂

  2. Ik krijg, zoals altijd haha, weer heel veel trek van je foto’s! Zelfs op dit tijdstip spreekt die wrap me heel erg aan. De ingrediënten ga ik onthouden, want ik ben meestal niet zo avontuurlijk met het beleggen van mijn wraps. Dat interieurzaakje ziet er heel leuk uit! Black Friday (/week) is wel het moment om dat soort dingen te kopen. Ook heel leuk dat je met je nichtje zo’n adventskalender hebt gemaakt. Een paar jaar geleden heb ik dit ook gedaan: veel werk, maar wel super leuk!

    1. Leuk zo’n uitgebreide reactie 🙂 De wraps zijn trouwens ook heel lekker met falafel ipv zalm!

    1. Ja leuk he, kan het echt iedereen aanbevelen! Ik voel me de hele maand december een beetje jarig 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: