Win een High Tea bij Yoghurt Barn!

Win een High Tea bij Yoghurt Barn!

Onlangs was ik uitgenodigd voor een lekker ontbijtje bij Yoghurt Barn. Wanneer je dacht dat je hier alleen yoghurt kunt bestellen dan heb je het mis. Op de kaart staan namelijk ook wraps, toasts en een heerlijke chia pudding met stoofpeer. Daarnaast kun je er ook verschillende High Tea’s bestellen en het leuke daarvan is dat ik er eentje aan jullie weg mag geven. Dus, wil jij kans maken op een High Tea voor twee personen? Zorg er dan voor dat je mij volgt op Instagram en laat onder deze Instagram post weten met wie jij deze prijs graag zou komen verzilveren. Komende woensdag maak ik de winnaar bekend :). Fingers crossed!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: