Mijn verlanglijstje voor de Kerstman

Mijn verlanglijstje voor de Kerstman

Natuurlijk draait Kerst niet om cadeautjes, maar vooral om quality time samen met iedereen die je lief is. Toch is het in deze tijd van het jaar extra leuk om iets moois uit te zoeken voor je geliefdes en de cadeaus onder de kerstboom neer te leggen. Een klein gebaar als extra blijk van waardering. Alleen de ingepakte cadeautjes zelf zijn vaak al prachtig om te zien! Omdat de artikelen met cadeautips altijd heel goed gelezen worden leek het mij leuk om mijn eigen verlanglijstje ook met jullie te delen.

Burt’s Bees lipbalm / €2,99 – Om de lippen goed verzorgd te houden tijdens de koude winterdagen.

Dinerkaarsen / €0,75 per stuk – Deze kaarsen van Dille & Kamille zijn by far mijn favoriet. Goed formaat en in een leuk kleurtje.

‘Het Oudste Dochter Effect’ / €20  – Dit boek kwam ik gisteren tegen tijdens een rondje in de boekhandel en sprak mij meteen aan. Zelf ben ik een oudste dochter en na het lezen van de achterkant herkende ik al snel een aantal eigenschappen die de schrijfsters opsomden.

‘Cool Capetown’ / €24,50 – Met een tripje naar Kaapstad in het vooruitzicht lijkt mij deze ultieme kaapstadgids ideaal. Heerlijk die voorpret!

Rituals geurstokjes / €13,50 – Met cadeautjes van Rituals maak je mij oprecht al-tijd blij. Zo lekker al die producten in verschillende geuren. Deze geurstokjes lijken mij ideaal voor in de badkamer.

Rituals autoparfum / €15,90 – Ik breng bijna elke dag wel een uur in de auto door, dus deze autoparfum zou ook heerlijk zijn.

Heb jij je verlanglijstje al gemaakt? Of heb je behoefte aan meer cadeau ideeën? Zoals jullie in dit artikel al hebben kunnen zien hebben m’n nichtje en ik een adventskalender voor elkaar gemaakt. Op Instagram pak ik in m’n Stories elke dag een pakje uit, dus houd dat zeker even in de gaten 🙂

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een mooi lijstje! Iets van Rituals is altijd goed! Ik bedenk nu dat ik nog een gloednieuw pakket ongebruikt heb staan in mijn kamer..

    1. Haha ohhhh wat chill!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: