Mijn plannen en cadeautjes voor Kerst 2019

Mijn plannen en cadeautjes voor Kerst 2019

It’s the most wonderful time of the year! Ondanks dat de kerstdagen nog moeten aanbreken heb ik al een aantal kerstdiners achter de rug. Zo had ik afgelopen donderdag het jaarlijkse kerstfeest van werk en was ik van het weekend een nachtje weg om lekker te eten en cadeautjes uit te pakken met m’n ouders en broertjes. En dan moet Kerst dus nog beginnen! Benieuwd wat mijn plannen zijn? Ik vertel het je in deze post!

Helaas heb ik al m’n vakantiedagen voor 2019 al ingezet en heb ik dus geen kerstvakantie. Ook de dag van Kerstavond werk ik dus nog gewoon. Wél maar tot 16:00 uur, zodat ik op tijd de auto in kan stappen voor ‘driving home for Christmas’. ‘Home’ is in dit geval niet m’n eigen appartementje in Utrecht, maar het huis van m’n ouders in Gouda waar ik de Kerst voornamelijk zal doorbrengen. Op Kerstavond zal ik waarschijnlijk samen met m’n moeder naar de kerstnachtdienst gaan en hopelijk nog wat tijd vinden om alvast wat voorbereidingen te treffen voor de kerstbrunch voor de volgende dag.

Op Eerste Kerstdag komt er namelijk familie van m’n moeders kant langs voor een brunch die ik samen met m’n moeder zal verzorgen. De gerechten zijn bedacht en de eerste boodschappen zijn gedaan, dus geen kerststress voor ons ;). Brunchen is echt mijn ding, dus hier kijk ik denk ik wel het meest naar uit! De rest van de dag hoop ik lekker onderuit te liggen op de bank met een stapel kerstfilms en natuurlijk de gemiste aflevering van All You Need Is Love.

Op Tweede Kerstdag is het tijd voor de familie van m’n vaders kant. Iedereen komt dan bij elkaar bij m’n oma waar het met 4 kinderen, 13 kleinkinderen, aanhang en verschillende achterkleinkinderen altijd al snel een dolle maar gezellige boel is. De rest van de dag zal denk ik in het teken staan van een legpuzzel, een goed boek en/of gezelschapsspelletjes onder het genot van warme chocolademelk en kerstkoekjes. Heerlijk!

Zoals ik net al schreef vierden we afgelopen weekend al Kerst met het eigen gezin en heb ik m’n kerstcadeautjes dus eigenlijk al binnen. Omdat de artikelen met verlanglijstjes en cadeau ideeën altijd erg in de smaak vallen leek het mij leuk om m’n gekregen cadeautjes ook met jullie te delen. Zo ontving ik van m’n ouders de hotelovernachting, van m’n ene broertje dit boek en van m’n andere broertje een Lonely Planet over Kaapstad. Heel blij mee! Daarnaast hebben jullie in m’n Instagram Stories natuurlijk mee kunnen kijken met m’n ontvangen cadeautjes uit de adventskalender. Er zitten er nog drie in, dus houd het zeker nog even in de gaten :).

Verder heb ik voor jullie ook nog een klein cadeautje. Bij Daniel Wellington ontvang je bij aankoop van twee producten namelijk 20% korting en met de code VOOGT krijg je daar nog eens 15% korting bovenop! De actie geldt tot en met 3 januari en tot die tijd krijg je de geschenkverpakking er gratis bij. Misschien leuk als kerstcadeautje voor jezelf? Zelf koos ik voor de 28mm Iconic Link en Classic Bracelet in het zilver.

Wat zijn jullie plannen voor de Kerst?

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: