Happy New Year! – Mijn 2019 en plannen voor 2020

Happy New Year! – Mijn 2019 en plannen voor 2020

Bij deze wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! Zelf heb ik de jaarwisseling lekker rustig doorgebracht met familie met een kaasfondue, wat spelletjes en een legpuzzel. Heerlijk!

2019 was eigenlijk een heel fijn jaar. Ik ging in april voor de derde keer naar Bali waar ik deze keer m’n ouders en broertjes het eiland liet zien. In juni startte ik m’n eigen bedrijfje waar ik inmiddels al drie opdrachtgevers voor heb en met veel plezier aan werk. Een maand later vloog ik samen met Marlous en Nina naar Marokko voor een weekje surfen. Naast dat we veel in het water lagen was het ook een hele relaxte vakantie. Zeker voor herhaling vatbaar! De maand september trapte ik af met een heel leuk verjaardagsweekend waarin ik een roadtrip mocht maken in een Volkswagenbusje. Ook in de maanden daarna was ik een aantal keer een weekendje weg. Zo had ik, ondanks dat al m’n vakantiedagen al ingezet waren, toch soms nog het idee dat ik even een weekje weg was.

Voor 2020 heb ik eigenlijk geen goede voornemens. Ik ben een heel gezegend en gelukkig mens, ben nog steeds erg blij met m’n eigen stekkie in Utrecht en heb alweer een aantal leuke dingen op de planning staan voor het nieuwe jaar. Zo heb ik een reis naar Zuid-Afrika geboekt en ga ik samen met m’n nichtje naar een concert. Daarnaast ga ik bij m’n vaste baan van 40 naar 36 uur waardoor ik elke twee weken een vrijdag ‘vrij’ ben om doordeweeks wat meer tijd aan September Second te kunnen besteden. Hier kijk ik echt naar uit, want de afgelopen maanden werkte ik eigenlijk veel meer in het weekend dan ik zou willen. Daarnaast wil ik ook nog met een vriendinnen een weekje weg. Kunnen jullie misschien nog een leuke bestemming aanbevelen?

Hebben jullie wel goede voornemens opgeschreven? Geniet in ieder geval nog even van jullie vrije dag en nogmaals de beste wensen voor 2020. Make it a good one 🙂

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat leuke plannen voor 2020! Als bestemming voor een weekje weg met vriendinnen kan ik Israël echt aanbevelen. Ik was er bijna twee jaar geleden samen met mijn beste vriendin en het was een super leuke vakantie!

    1. Ohhh klinkt leuk! Origineel ook 🙂

    1. Dankjewel Darina 🙂 Jij ook het beste voor 2020!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: