Friday Faves – 21

Friday Faves – 21

Tijd voor een nieuwe Friday Faves! Met deze keer een toffe vakantiebestemming die op de planning staat, een favoriet huidverzorgingsproduct, een mooi boek en een winkel waar ik het liefst alles uit zou meenemen. Verder deel ik een leuke aankoop uit de sale met je.

Favo Vooruitzicht – Zuid-Afrika
Laten we beginnen met hetgeen waar ik in 2020 het meest naar uit kijk. ZUID-AFRIKA! Samen met m’n broertjes vertrek ik in maart voor 2,5 week naar Kaapstad waarvandaan we ook een week gaan roadtrippen. De route is al helemaal uitgestippeld en ook alle verblijven zijn al geboekt. Heerlijk die voorpret! Heb jij nog tips voor Kaapstad en/of de Tuinroute? Dan hoor ik het graag 🙂

7b5d54e4-6619-410a-bebb-633e25e09d30

Favo Huidverzorgingsproduct – Uncover Azelaic Acid Serum
Al jaren gebruik ik de producten van het merk Uncover waar ik jullie in dit artikel met mijn skincare routine al meer over heb verteld. Inmiddels heb ik een nieuw product aan m’n routine toegevoegd, namelijk het Azelaic Acid Serum. Dit serum is een effectieve en milde vorm van azelaïnezuur en vermindert roodheid, puistjes en bultjes. Precies wat ik nodig heb! Sinds tien jaar heb ik namelijk altijd wel last van onzuiverheden en dat heb ik natuurlijk liever niet. Ik gebruik het serum nu een week en merkte eigenlijk meteen al verschil. Over een paar weken zal ik jullie weer even een update geven.

img_2893

Favo Winkel – Noa May Living
Deze interieurzaak zit in Barendrecht, maar heeft gelukkig ook een webshop. Helemaal mijn stijl, dus onlangs schafte ik weer een aantal woonaccessoires aan. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken, want deze foto zegt volgens mij wel genoeg ;).

9200000098437695

Favo Boek – ’t Hooge Nest
Een mooi boek dat ik de afgelopen tijd gelezen heb is ’t Hooge Nest van Roxane van Iperen. Naja, gelezen, eigenlijk geluisterd via de e-booksapp van de bibliotheek. Dit beviel mij erg goed trouwens, want buiten de vakanties om lukt het mij eigenlijk nooit goed om te lezen, omdat ik dan toch eerder een serie op zet. Nu ik het boek kon luisteren tijdens een aantal autoritjes en op de fiets was ik er binnen twee weken doorheen. Ideaal!

Het boek gaat over het waargebeurde verhaal van twee joodse zussen in het verzet, een onderduikvilla in ’t Gooi en het onvermijdelijke verraad in de Tweede Wereldoorlog. Eigenlijk zou elke middelbare scholier dit verplicht moeten lezen voor geschiedenis of Nederlands. Aanrader!

2884ab90-b62f-4f52-9f60-fcccb4f57962

Favo Sale aankoop – Winterjas
Al een tijdje wilde ik een nette jas kopen, maar ik besloot te wachten tot de uitverkoop. En dat was maar goed ook, want bij Zara scoorde ik deze jas met 30% korting. Helaas hing er in de winkel alleen nog maar een maat M, maar ik besloot deze toch even te passen en eigenlijk zat ie perfect. Wel een beetje aan de grote kant, maar stiekem vind ik dat wel lekker omdat je er dan dikke truien onder kunt dragen. Blij mee!

Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen tijd? Ik ben benieuwd!

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat een mooi vooruitzicht dat je naar Zuid-Afrika gaat, heel veel plezier!

  2. Wat een leuk vooruitzicht om naar Zuid-Afrika te gaan! En goede tip die webshop – ik verhuis in maart, dus dan ga ik er zeker een keertje een bestelling plaatsen! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: