Snapshots december deel 2 – Twee nachtjes weg, wimperlift en de feestdagen

Snapshots december deel 2 – Twee nachtjes weg, wimperlift en de feestdagen

Tijd voor een dagboekje van de tweede helft van december. De afgelopen paar weken gebeurde er zoveel dat het ook voor mezelf extra leuk en goed is om dit overzichtje in elkaar te zetten. Wat deed ik ook alweer de laatste twee weken van december? There we go!

Maandag 16 december
Na een drukke werkdag begon ik de week goed met lesje high-studios bij Trainmore. 

Dinsdag 17 december
Op dinsdagavond reed ik na werk meteen door naar een oppasadresje. Ik at samen met de kids en legde ze daarna op bed. De rest van de avond zat ik voornamelijk achter de laptop om te werken… Niet de leukste dag van de week, maar het is nou eenmaal het einde van het jaar wat op kantoor altijd een erg drukke periode is.

Woensdag 18 december
Op woensdag werd ik erg verkouden maar niet ziek wakker, dus hup op naar kantoor. ’s Avonds was ik van plan om zowel een les boksen als yoga te volgen, maar ik voelde me erg slap, dus skipte het boksen. Na de yoga dook ik meteen m’n bed in, want inmiddels ook knallende hoofdpijn…

img_5195

Donderdag 19 december
Op donderdag voelde ik mezelf echt belabberd, maar ’s avonds hadden we het kerstdiner van kantoor wat ik zelf had georganiseerd, dus ik besloot gewoon te gaan werken. Met een paar zakjes Hot Coldrex kwam ik de dag gelukkig aardig goed door en kon ik genieten van het kerstdiner.

img_4147
img_5182

Het thema was kerstcircus en zelf was ik als ballerina verkleed. Super leuk om iedereen in thema te zien! Was een erg geslaagde avond 🙂

Vrijdag 20 december
Ook op vrijdag voelde ik me nog niet 100%. Verkouden, hoofdpijn, rillerig. Helaas heerste het echt en zaten er inmiddels al een paar collega’s ziek thuis, dus was het op kantoor nog drukker qua werk dan het al was. Ik besloot dus gewoon weer te gaan werken om niet te ver achterop te raken. ’s Avonds had ik met twee vriendinnen afgesproken, maar na werk dook ik direct m’n bed in. Tijd om even lang te slapen.

img_5196

Zaterdag 21 december
Na 10 uur slaap voelde ik me zaterdagochtend gelukkig een stukje beter. Ik deed m’n nagels, pakte m’n tas in en haalde een groen sapje en nieuwe voorraad Hot Coldrex om de dag door te komen.

Om 10:00 uur was ik vervolgens al bij Fleurie voor een wimperlift waar je hierboven het resultaat van kunt zien. Bizar toch? Gewoon m’n eigen wimpers!

img_5192

img_5200

Na de afspraak pakte ik samen met m’n broertje de auto en reden we naar Apeldoorn waar we rest van het gezin opwachten. M’n ouders sliepen een paar nachtjes in het Van der Valk hotel en als kerstcadeautje mochten m’n broertjes en ik er ook een nachtje blijven slapen. ’s Middags wandelen we door het bos en over de heide en ’s avonds schoven we aan voor het diner.

Omdat we de kerstdagen voornamelijk met de rest van de familie zouden doorbrengen gaven we elkaar nu vast de cadeautjes. Naast dus de overnachting kreeg ik twee boeken. Heel fijn weer wat leesvoer! We sloten de avond af met Badr tegen Rico, maar die wedstrijd was snel afgelopen 😉

img_5201

Zondag 22 december
Op zondagochtend was het tijd voor m’n favoriete deel van het weekend, een uitgebreid ontbijtbuffet 😉 Heerlijk! Die roze beker op de achtergrond had ik trouwens zelf meegenomen. Niks zo vervelends dan thee drinken uit van die kleine kopjes die altijd op de hotelkamer staan.. Ik ben echt een theeleut, dus drink het liefst een liter tegelijk 😉

img_5204

img_4349

Na het ontbijt verplaatsten we ons naar de spa waar we het zwembad indoken en vooral heel erg tot rust kwamen. Precies wat ik nodig had, want ik kwam eindelijk tot rust en voelde me weer top. Op Instagram kreeg ik een paar keer de vraag waar deze spa is, maar die was dus gewoon in ons hotel, Van der Valk de Cantharel. Echt een aanrader!

img_5194

Na de spa reden m’n broertjes weer naar Gouda en ik naar Utrecht, maar niet zonder tussenstop bij McDonalds….

Maandag 23 december
Op maandag was ik weer op kantoor te vinden. Helaas had ik al m’n vrije dagen voor 2019 al ingezet, dus geen kerstvakantie voor mij. ’s Avonds was ik weer in de sportschool te vinden voor een lesje boksen en yoga.

img_5203

Dinsdag 24 december
Op dinsdag reed ik na werk naar m’n ouders in Gouda waar ik ’s avonds, op kerstavond, de kerstnachtdienst bijwoonde met m’n moeder en broertje. Na de dienst maakten we nog even een rondje over de markt van Gouda waar om het stadhuis een mooie ijsbaan was gecreëerd én een reusachtige kerstboom stond.

img_5189
img_4400

Woensdag 25 december
Op Eerste Kerstdag was ik al vroeg uit de veren om de kerstbrunch voor te bereiden. Erg blij met het resultaat! Heerlijk om daarna lekker aan te vallen met zoveel lekkers op tafel. Ik maakte onder andere deze wraps waar ik binnenkort even een artikel over zal schrijven met mijn favoriete combinaties.

De rest van de dag vermaakten we ons met een legpuzzel en de aflevering van All You Need is Love. Heb jij ook gekeken?

013b2faf-8497-4824-a312-69a8c59ed246

Donderdag 26 december
Op Tweede Kerstdag trok ik m’n nieuwe pak aan en reden we naar m’n oma. Met bovenstaande foto won ik trouwens een giftcard van €50 die ik bij WE kan besteden. Heel chill! Eenmaal weer thuis regelden m’n broertjes en ik wat dingen voor onze reis naar Kaapstad en puzzelde ik wat.

img_5191

Vrijdag 27 december
Op vrijdag was Kerst helaas voorbij en zat ik alweer vroeg op kantoor. Aan het eind van de middag reed ik samen met m’n moeder naar Heerenveen waar we de NK Afstanden van het schaatsen bijwoonden. Dit is inmiddels een beetje een traditie geworden en het was weer erg geslaagd.

img_5186

M’n neef spotte me op tv, altijd foto’s aan het maken 😉

’s Avonds bleven we in Friesland slapen en wel in deze leuke accommodatie aan het water. Wat een rust daar zeg ten opzicht van de Randstad. Ik had in tijden niet zo diep geslapen.

img_5193

img_5183

Zaterdag 28 december
’s Ochtends werden we wakker met dit prachtige uitzicht. In de loop van de ochtend reden we naar Joure waar we het dorp een beetje verkenden en lunchten bij Doppio. M’n lunch viel helaas een beetje klein uit, dus voordat we weer naar Thialf reden scoorde ik nog snel een oliebol bij de plaatselijke bakker. Mmmm!

img_5197
Cute!

img_5184

Ook op zaterdagmiddag waren we dus weer in Thialf te vinden. M’n moeder en ik zijn echt fan van het schaatsen, dus hadden weer de tijd van ons leven 😉 Na de wedstrijden was het weer tijd om naar huis te gaan, maar niet zonder tussenstop bij McDonalds. Erg slechte weken qua eten, maar dat hoort er een beetje bij december zullen we maar zeggen.

img_4535

Zondag 29 december
Zondagochtend reed ik naar het centrum van Utrecht waar ik in de sale een mooie jas scoorde welke jullie in dit artikel al hebben kunnen zien. Bij Decathlon haalde ik vervolgens een setje bokshandschoenen zodat ik voortaan gewoon m’n eigen handschoenen heb. Helemaal klaar met dat zweet van een ander aan je handen.

img_4544

img_5185

Na drie weekenden achter elkaar weg te zijn geweest was het inmiddels ook wel weer tijd voor een bezoekje aan ’t College waar ik wat content schoot. De rest van de middag spendeerde ik lekker onder m’n dekbed op de bank die nog in standje slaapbank stond omdat m’n moeder was blijven slapen. Heerlijk! ’s Avonds at ik een salade van SLA en paste ik nog een paar uurtjes op waar ik een appelbeignet at. En misschien daarna nog eentje ;).

Maandag 30 december
Maandag was eigenlijk weer zoals al m’n maandagen. Werken en een boks- en yogales.

img_5188
img_5187

Dinsdag 31 december
Oudjaarsdag! Uit werk reed ik naar m’n ouders in Gouda waar we genoten van een kaasfondue en ik het jaar eigenlijk heel rustig afsloot. Ik zat onder andere met een bange kat op schoot. Zo zielig! Van mij mogen ze dat knalvuurwerk echt afschaffen. Verder speelden we een spelletje, ik puzzelde wat en vroeg me vooral om 22:00 uur al af of het al 24:00 uur was ;). Ik heb niet zoveel met Oud & Nieuw, dus was stiekem blij toen ik om 01:00 uur in bed lag.

Hoe was jullie jaarwisseling? En hebben jullie nog goede voornemens en leuke plannen voor 2020? De mijne kun je hier vinden.

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuk overzicht (en om de feestdagen nog even terug te zien, het lijkt stiekem alweer zo lang geleden!). En hoe gaaf is je pak! Vind het echt een prachtige kleur! Leuk dat je die giftcard er ook mee won! Mijn jaarwisseling was zeer gezellig bij vrienden thuis.

    1. Ja bizar he! De tijd gaat zo snel….

  2. Wat een fijn lang overzicht is dit! Sowieso, leuke blog heb je 🙂 Ik ben echt verbaasd over die wimperlift, wat een verschil maakt dat zeg!

    1. Wat lief! Ja bizar he 🙂 Echt aan te raden!

  3. Wat een gezellig overzicht en wat een fijn vd Valk hotel, die ga ik onthouden 🙂

    1. Ja heel fijn! Van der Valk hotels hebben soms nog zo’n negatieve naam, maar vond het echt een fijn verblijf 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: