Mijn vijf favoriete wrap combinaties

Mijn vijf favoriete wrap combinaties

In m’n dagboekjes zien jullie dat ik regelmatig een wrap eet op avonden dat ik sport. Snel, makkelijk, gezond en met de goede combinaties érg lekker. Vandaag deel ik mijn 5 favoriete variaties met je.

De wraps die ik gebruik zijn de wortel-, paprika- en bietenwraps van Nofairytales waar 45% groente in zit. Niet gesponsord, maar een extra portie groente kan nooit kwaad en ik vind de wraps er een stuk feestelijker en aantrekkelijker uit zien. De wraps zijn wel iets prijziger, dus wanneer je liever voor een budget optie gaat kun je natuurlijk altijd voor normale wraps kiezen. Naast wortel, paprika en biet zijn de wraps ook verkrijgbaar in de smaak boerenkool. Dan nu over naar mijn favoriete combinaties!

Geitenkaas & Vijgen
De eerste wrap at ik voor het eerst bij een event van Yoghurt Barn en is meteen degene die ik het allerlekkerst vind. Sowieso ben ik dol op geitenkaas en zeker in combinatie met de vijgen en walnoten. De agavesiroop laat ik zelf achterwege, omdat ik de vijg al genoeg zoet vind toevoegen, maar voor de echte zoetekauw is dit zeker het proberen waard!

Benodigdheden
(Wortel)wrap
Zachte geitenkaas
Vijgen
Walnoten
Agavesiroop

Garnalen & Mango
De tweede optie is er in eerste instantie eentje voor visliefhebbers. Zelf vind ik de combinatie van garnalen en mango echt heerlijk, dus ook deze maak ik regelmatig. Geen fan van garnalen? Vervang deze dan door kip(stuckjes).

Benodigdheden
(Paprika)Wrap
Hüttenkäse
Garnalen
Mango
Avocado
Cherrytomaatjes

YoghurtBarn-24
Foto’s door Yoghurt Barn

Avocado & Pistache
Ook deze combinatie is naar een recept van Yoghurt Barn. Zelf gebruiken zij hier een yoghurt spread voor, maar zelf vind ik de wrap het lekkerst met roomkaas. Net wat meer pit! De pistachenootjes zorgen ervoor dat de wrap een lekkere bite heeft. Zelf had ik dit nooit bedacht, maar het is echt verrassend lekker!

Benodigdheden
(Bieten)wrap
Roomkaas
Avocado
Spinazie
Pistachenootjes

Falafel & Halloumi
Natuurlijk kan ook een wrap met falafel niet in dit rijtje ontbreken. Zelf vind ik deze het lekkerst in combinatie met halloumi (grillkaas), maar als alternatief kan ik je ook feta aanbevelen.

Benodigdheden
Paprika(wrap)
Hummus
Spinazie
Falafel
Halloumi
Paprika

Zalm & Komkommer
De laatste combinatie is eigenlijk de eerste variant die ik altijd maakte. De combinatie van gerookte zalm met komkommer verveelt mij nooit. Lekker fris! De komkommer schaaf ik omdat de wrap dan een stuk makkelijk op te rollen is.

Benodigdheden
Wrap
Hüttenkäse
Spinazie
Gerookte zalm
Geschaafde plakken komkommer

Zoals je ziet heb ik in veel combinaties zowel spinazie als hüttenkäse gebruikt. Echter, kun je dit natuurlijk ook naar wens vervangen door een andere soort bladgroente of kruidenkaas.

Dat waren alle combinaties! Hebben jullie misschien nog aanvullingen? Laat het mij zeker even weten wanneer je een combinatie geprobeerd hebt. Dat kan in de comments maar ook via mijn Instagram account @judithvoogt. Taggen maar!

Deze post heeft 7 reacties

  1. Klinkt echt heerlijk! Ik ben zelf groot fan van de wrap met zalm!

    1. Ja die verveelt nooit he 🙂

  2. Oh die falafel wrap lijkt mij heel lekker! De rest trouwens ook, als er maar geen kaas bij zit haha!

    1. Ja zeker eens proberen 🙂 Bij mij staat ie vanavond weer op het menu na het schrijven van dit blogje!

  3. Leuk! De Halloumi wrap is mijn favoriet, maar er zitten nog combinaties tussen waar ik zelf nooit op gekomen was – tof!

    1. Jaaaa zo lekker die gegrilde kaas! Heb ik soms echt een craving naar 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: