Mijn droomhuis in Pinterest afbeeldingen

Mijn droomhuis in Pinterest afbeeldingen

Ik heb eigenlijk niets te klagen met m’n studio in Utrecht, maar met een woonoppervlak van nog geen 30m2 meter droom ik stiekem weleens van een wat groter exemplaar. Een mooie ruime keuken met genoeg opbergruimte, een badkamer met een inloopdouche, ruimte voor een tafel (ja die heb ik nu inderdaad niet ;)), een extra slaapkamer en misschien een fijn dakterras of klein tuintje. Klinkt mij nu al als muziek in de oren. Voorlopig blijft het echter alleen bij dromen ;). Dat weerhield mij er echter niet van om wat inspiratie op te doen. Klik verder voor mijn droomhuis in Pinterest afbeeldingen.

Klassieke basis
Laten we beginnen bij de basis. Een mooie vloer is namelijk echt key. Het liefst een mooie houten visgraatvloer, maar tegenwoordig zijn houtlook tegels ook een goede keuze. Het voordeel hiervan is dat het onderhoudsvriendelijk is en nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer. Naast een mooie vloer zou ik graag sierlijsten aan de wanden en/of het plafond willen. Geeft meteen sfeer aan je huis.

Badkamer
Een prachtig bad met messing details en genoeg lades voor alle verzorgingsproducten. Strak en modern, maar toch sfeervol. Een mooi houten krukje erbij met een plant erop en de droombadkamer is compleet.

Eettafel
Qua eettafel heb ik geen grote wensen. Met een mooi rond wit exemplaar zou ik al heel blij zijn. Op dit moment heb ik geen tafel en hoewel het heerlijk is om lekker op de bank te ploffen met een bordje eten mis ik soms toch wel iets om aan te zitten. Het lijkt me vooral met het ontbijt heerlijk om de tafel vol te zetten met van alles en nog wat en uitgebreid te ontbijten.

Een kleurtje op de muur
Gezien het feit dat ik nu in een huurhuis woon heb ik de muren gewoon wit gelaten. Wanneer ik een koophuis zou hebben zou ik de wanden echter wel voorzien van een mooi passend kleurtje. Vooral de tinten van bovenstaande afbeeldingen vind ik echt prachtig. Zorgt meteen voor een mooi geheel en een warme uitstraling.

Make-up hoekje
Eerlijk, een make-up tafel, dat wil iedere vrouw toch? Een eigen hoekje waar je lekker los kunt gaan met je make-up, verzorgingsproducten en nagellakjes. Lijkt mij in ieder geval heerlijk! Een mooi rotan kamerscherm erbij en terugtrekken maar ;).

Een ‘buiten’
Momenteel heb ik geen tuin, dakterras of balkonnetje. Hoewel ik dit nu vaak oplos door op een warme zomerdag lekker naar het strand te gaan of in de tuin van m’n ouders te vertoeven, zou een eigen buitenruimte ook wel fijn zijn. Als we het dan toch over m’n droomhuis hebben ;). Bovenstaande inspiratiebeelden met Marokkaanse en Balinese invloeden spreken mij heel erg aan. Het lijkt me heerlijk om de buitenruimte echt een verlengstuk van het huis te maken. Een terras met mooie keramische tegels, een fijn kleed en verschillende soorten kussens. Ik zie mezelf al helemaal zitten.

Waar moet jouw droominrichting aan voldoen?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Totaaltegel. 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Leuke foto’s, ik begrijp het heel goed! Hoewel ik in München in een heel mooi huurappartement heb gewoond kan ik nu niet wachten om eindelijk naar ons eigen huis te verhuizen (nog maar twee weken, het is dus bijna zo ver!) 🙂

    1. Wat een heerlijk vooruitzicht! Succes alvast met de verhuizing 🙂

  2. Je hebt een boho stijl dat is snel te zien, wat leuk dat je dit zo naast en onder elkaar hebt gezet!

  3. Zo grappig, wij hebben dus houtlook tegels in onze slaapkamers. Had er nog nooit van gehoord. Ik had namelijk 1 harde eis voor ons appartement: geen tegels in de slaap- en woonkamer. Ik weet niet, vind dat zo kil en ongezellig. Maar van die houtlook tegels zie je dus niet dat het tegels zijn! Enige nadeel is dat toen m’n telefoon uit m’n bed viel en op de tegels knalde, er wel gelijk een barst in zat hehe… maar verder vind ik het echt een aanrader, super makkelijk in onderhoud!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: