Friday Faves – 22

Friday Faves – 22

Tijd voor een nieuwe Friday Faves! Met deze keer een fijn kledingstuk, een nieuw gadget, een verzorgings – en make-up product en iets wat zeker meegaat in m’n koffer naar Kaapstad!

Favo Product – Marc Inbane Natural Tanning Spray
Een andere favoriet is de Marc Inbane Natural Tanning Spray. Ik houd wel van een mooi zomers kleurtje op m’n gezicht, maar de zonnebank vermijd ik liever. Deze zelfbruiner krijgt veel goede reviews en daar ben ik het zeker mee eens. Geen oranje gezicht, maar gewoon een mooi natuurlijk kleurtje. Misschien een idee om de volgende keer voor – en nabeelden te maken?

17e23a97-54e0-4dc1-bd8c-85bf7776b461

Favo Kledingstuk – Wollen vestje
Mijn favoriete kledingstuk van de afgelopen periode is by far dit wollen vestje van Pieces gekocht bij The Wildbabes. Het vest is van goede kwaliteit, kriebelt niet en is gemakkelijk te combineren. Zo draag ik het, zoals op bovenstaande foto, op een spijkerbroek met een colletje eronder, maar ook over jurkjes heen. Door de beige kleur ook gemakkelijk door te dragen in de lente met bijvoorbeeld een witte broek eronder. Inmiddels heb ik naast de beige kleur ook de lichtgroene kleur aangeschaft. Ja ik zei het toch, echt een favoriet ;).

Favo Gadget – iPhone 11 Max Pro
Een grotere aankoop van de afgelopen maand is de iPhone 11 Pro Max. Bij m’n oude telefoon, een iPhone 7 plus, moest ik steeds opslagruimte vrijmaken en daar werd ik op een gegeven moment helemaal gek van. Zeker nu ik een spiegelreflexcamera heb waar soms grote bestanden van op m’n iPhone komen te staan kon ik de extra opslagruimte wel gebruiken. Daarnaast is de camera veel beter en het scherm een stuk groter. Kan ik weer een paar jaar mee vooruit!

9a6cf821-5ee1-4a00-b120-9be5fc856070

Favo Reisessential – Oordopjes
De vakantie naar Zuid-Afrika komt steeds dichterbij, dus inmiddels ben ik bezig met de nodige voorbereidingen. Zo is er al een voorraad zonnebrand ingeslagen, heb ik een aantal boeken aangeschaft en is de zomerkleding alweer tevoorschijn gehaald. Wat ik daarnaast meeneem zijn bovenstaande oordopjes die ik van Ravesafe heb ontvangen. Ontworpen om te dragen tijdens een goed feestje om gehoorbeschadiging te voorkomen, maar ook heel handig voor tijdens het reizen. Ik denk dat ik de oordopjes voornamelijk zal dragen tijdens het slapen. Lekker rustig!

9bd39547-6a28-451a-8ed8-892ec3954096

Favo make-up product – Foundation van Uncover
In eerdere artikelen heb ik het merk Uncover van Jetske Ultee al vaker uitgelicht. Afgelopen week heb ik echter weer een nieuw product aan m’n collectie toegevoegd, namelijk de foundation in de kleur 20. Het product voelt heel zacht aan, smeert gemakkelijk uit en dekt erg natuurlijk. Daarnaast bevat de foundation verzorgende en kalmerende ingrediënten. Niet gesponsord of gekregen, maar oprecht heel erg tevreden over!

Fijn weekend!

Deze post heeft 4 reacties

  1. Mooie favorieten. Het wollen vestje is heel leuk. Een hele mooie vakantie gewenst!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: