Mijn maand – februari 2020

Mijn maand – februari 2020

Met enige vertraging, maar beter laat dan nooit toch? Klik verder voor mijn februari.

Brings back memories
In het eerste weekend van februari deed ik meteen iets wat ik al jaren niet had gedaan. Turnen! Samen met een oud-collega deed ik mee aan een lesje volwassenturnen bij de plaatselijke turnvereniging van Hilversum. Ondanks dat ik regelmatig aan yoga doe en nog steeds best wel lenig ben voelde ik het tijdens de warming-up na een radslag meteen al in m’n liezen 😉 Daarnaast kon ik na een aantal kop – en zweefrollen achter elkaar niet meer in een rechte lijn lopen. Duizelig! Gelukkig ging het na een tijdje al veel beter en heb ik uiteindelijk zoals vanouds een aantal arabier-flikflak-achteruitsalto’s kunnen maken. Zo leuk om weer te doen! Voor na de vakantie heb ik meteen weer een lesje gepland :). Brings back memories!

Mama’s zijn de beste
Een weekend later kwam m’n moeder gezellig logeren. We winkelden en genoten van een super lekker driegangenmenu bij The Colour Kitchen. Echt een aanrader! Zelf kochten we hier een Social Deal voor waardoor we in totaal amper €50 afrekenden, maar ik zag net dat deze tijdelijk uitverkocht is. In ieder geval zeer de moeite waard om even in de gaten te houden en binnenkort eventueel ook zelf aan te schaffen 🙂

img_6047

35d20f38-03a1-4fee-b37c-f6891f327537

Vrije vrijdag
Naast m’n moeder kwam in februari ook Marlous langs voor een dagje en nachtje Utrecht. We begonnen onze vrije vrijdag bij 30ML met een koffie, sapje en heerlijke stukken cake. Daarna liepen we onze favoriete shopadresjes af en schoot ik een voorraadje foto’s voor zowel Vredenburg – als Museumkwartier. Bij Frenchie maakten we vervolgens een tussenstop voor chai lattes en madeleines. Fun fact: hier hadden Marlous en ik onze eerste ‘date’ nadat we via Instagram met elkaar hadden afgesproken. ’s Avonds was het tijd voor pizza bij Satriales en drankjes bij Bunk. Allemaal aanraders trouwens voor als je een dagje in Utrecht bent!

Nichtjesweekend
Een dag later vertrok Marlous weer naar Antwerpen en werd ze afgelost door Rosanne. Een en al gezelligheid dat weekend! Het weer was echter minder vrolijk, dus brachten we maar een bezoekje aan Ikea. Verder had ik via een winactie een driegangenmenu bij Los Argentinos gewonnen, dus daar maakten we lekker gebruik van. Heerlijk gegeten!

img_6441

Fietsloos
Een minpuntje van de afgelopen maand is toch wel dat door de vele regenval de schuur van het appartementencomplex waar ik in woon is ingestort… Ik lag op een zondagavond net in bed toen ik iets hard hoorde afbrokkelen waarna een keihard klap volgde. Uggs aan, jas aan en naar buiten waar de brandweer al snel ter plaatse was. Al met al zijn de fietsen die er in stonden eigenlijk total-loss verklaard en ga ik binnenkort maar een nieuw exemplaar uitzoeken met hopelijk wat geld vanuit de verzekeraar ;).

img_6440
img_6438
img_6439

Verjaardagen
Op 25 februari zijn zowel m’n opa als broertje jarig. Er moest afgelopen maand dus het nodige gevierd worden. Zo aten we taart bij m’n opa en ontbeten we voor m’n broertjes verjaardag bij Paco Ciao in Leiden. Deze hotspot heb ik jullie op Instagram al vaker laten zien, maar wil ik jullie hier echt niet onthouden. Een prachtig interieur en een uitgebreid ontbijtmenu voor maar €10. Wij zijn er zelfs speciaal voor vanuit Gouda naar Leiden gereden. Dat zegt wel genoeg toch? Go go go!

Work(-out)
Verder heb ik naast de vrijdagen die ik om de week vrij ben natuurlijk gewoon gewerkt, zowel op kantoor als voor m’n freelance klussen. Daarnaast zijn de nodige sportlesjes ook weer gevolgd en heb ik inmiddels zelfs het hardlopen weer opgepakt nu het weer langer licht is ’s avonds.

De maand maart zal waarschijnlijk heel anders verlopen, want dan is het eindelijk tijd voor de vakantie naar Zuid-Afrika. Iets waar ik al heel lang naar uitkijk en inmiddels ook echt wel aan toe ben. Hopelijk gooit Corona geen roet in het eten 😉

Fijne zondag!

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat leuk om te zien en wat een mooie foto’s toch! Wel super jammer van je fiets, klein minpuntje inderdaad..

  2. Oh wat een heerlijke en mooie foto’s weer zeg, ik kan altijd enorm genieten van dit soort artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: