Friday Faves – 23

Friday Faves – 23

Tijd voor een nieuwe Friday Faves! Met deze keer een nieuw favoriet recept, een leuke feel-good movie en een goed boek. Daarnaast laat ik jullie twee nieuwe interieuritems zien.

Favo Interieuritem – Webbing kast
Al een tijdje was ik opzoek naar een mooie webbing kast, maar telkens waren ze uitverkocht of veel te duur. Totdat ik dit exemplaar vond in de webshop van Xenos voor maar €159! Koopje toch? Ik ben er echt heel erg blij mee en kan er veel spullen in kwijt. Daarnaast werd de kast gewoon zo in een doos geleverd, dus in elkaar zetten was nieteens meer nodig. Helaas kan ik de kast nu niet meer vinden in de webshop, maar wanneer je hier klikt kun je er nog wel andere varianten van vinden zoals een sidetable of nachtkastje. 

c49e256f-e461-41ce-94c4-4dfd9956e93d

Favo Recept – Zwarte bonen brownie
Al jaren zag ik dit recept van Fit With Marit voorbij komen. Echter, maakte ik het nooit. Geen idee waarom, maar misschien stonden de zwarte bonen als ingrediënt me gewoon niet zo aan. Shame on me, want wat is dit lekker! En dat zonder meel, boter of suiker. Een gezond en, door de bonen, een eiwitrijk tussendoortje dus. Aanrader!

Favo Boek – Je bent jong en je krijgt wat
Op vakantie las ik het boek ‘Je bent jong en je krijgt wat’ van Monique van Loon. Hierin vertelt zij vol zelfspot en humor over de periode in haar leven waarin ze baarmoederhalskanker kreeg. Misschien niet het allerleukste onderwerp, maar daarentegen wel heel erg interessant en Monique schrijft op zo’n manier dat het eigenlijk ook echt gewoon een leuk boek is. Je leest het in één ruk uit.

8476cbb7-ca0f-484f-8589-379216b20d95

Favo Herinnering – Op safari in Zuid-Afrika
De safari in Zuid-Afrika was misschien wel hét hoogtepunt van de vakantie. Deze en andere mooie herinneringen van de reis heb ik inmiddels gebundeld in een mooi fotoboek welke ik jullie binnenkort zal laten zien. Daarnaast heb ik ook een fotocirkel met m’n favoriete foto van de safari gemaakt voor op de plankjes boven m’n bed. Uit ervaring weet ik namelijk dat ik een fotoboek er na een paar keer bladeren niet zo snel meer bij pak, maar deze wandcirkel zie ik natuurlijk elke dag. Misschien een leuk idee om zoiets ook cadeau te doen aan iemand in deze onzekere periode? Of ga bijvoorbeeld voor een setje onderzetters met foto.

Favo Film – Chef 
Bij Pathé Thuis kun je de komende tijd elke dag een door hen gekozen film gratis bekijken. Zo keek ik de afgelopen weken al naar Chef en Hawsack Ridge. Beiden heel erg goed, maar Chef was wel echt m’n favoriet. Een heerlijke feel-good movie en zoveel lekker eten!

Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen tijd?

De wandcirkel heb ik gekregen van FotoCadeau.

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een mooie interieur foto! Heb je enig idee waar ik zo’n schelpenstandaard kan kopen? Echt heel mooi!

  2. Het kastje is heel erg leuk. En de brownies zien er heerlijk uit.

  3. Ik ben oprecht benieuwd geworden naar die zwarte bonen brownies. Het idee van zwarte bonen in een brownie is niet het eerste waar ik aan denk. Toch wil ik het gaan maken en eens proberen. 😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: