Herinneringen bundelen in een fotoalbum

Herinneringen bundelen in een fotoalbum

De foto’s van de trip naar Bali vorig jaar zijn nog steeds niet gebundeld in een fotoboek, dus besloot ik het dit jaar sneller en slimmer aan te pakken. En met succes! Een paar dagen na de vakantie naar Zuid-Afrika lag dit mooie fotoboek al in de brievenbus.

9e0a5999-8d40-45e9-8acd-af36a0674176

In m’n ouderlijk huis staan in de boekenkast fotoalbums vol met herinneringen van vroeger. Voor ieder kind een stuk of drie. Altijd leuk om de boeken er zo nu en dan even bij te pakken en herinneringen op te halen. Waar je vroeger avonden bezig was met dubbelzijdige plakkertjes, het handmatig uitsnijden van foto’s en handgeschreven teksten is een fotoboek tegenwoordig in een mum van tijd in elkaar gezet.

29a9b76f-1c37-4999-a2ce-bb9c427f277e

Zo bundelde ik de herinneringen aan de vakantie deze keer bij Fotocadeau waar je aan het juiste adres bent voor verschillende fotoproducten zoals wereldkaart behang en de fotocirkel waar ik onlangs in m’n Friday Faves over schreef. De kwaliteit is top en de digitale omgeving waarin je het fotoboek maakt spreekt voor zich.

Zoals je kunt zien heb ik het boek zo rustig mogelijk gehouden, omdat ik de foto’s voor zich wilde laten spreken, maar de mogelijkheden zijn oneindig. Zo kun je met verschillende kaders werken en natuurlijk tekst toevoegen. Ik ben in ieder geval erg blij met het resultaat en kan op deze manier extra nagenieten van onze reis naar Zuid-Afrika.

Is dit voor jou ook zo’n klusje waar je altijd te lang mee wacht? Misschien leuk om in deze periode van Corona eens op te pakken 🙂 Brengt je meteen weer terug naar de herinneringen aan dat leuke stedentripje of die mooie rondreis die je gemaakt hebt. Op deze manier ben je toch weer eventjes op reis!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotocadeau.

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een prachtige foto’s in je album! Ik vind het ook heel leuk om mijn foto’s te bundelden in een fotoalbum.

  2. Ik heb van afgelopen vakantie ook een heel fotoboek ontworpen, met eigen illustraties erbij. Dat ga ik ook altijd blijven doen, ik kijk er nog regelmatig in, zó fijn dan! Alsof je weer even terug bent.

    1. Ahhh wat origineel, echt heel leuk idee die illustraties!

  3. Wat een mooie fotokwaliteit is dit zeg! Ik wil nog steeds een fotoalbum maken van de laatste vakantie met mijn vriend.

    1. Ja he 🙂 Aanrader! En genoeg tijd voor nu 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: