Mijn sportweek #3

Mijn sportweek #3

Net als de afgelopen twee weken deel ik ook deze keer mijn sportweek. Lees je mee?

Zaterdag

Op zaterdagochtend was ik eigenlijk van plan om een rondje hard te lopen. Echter, had ik er totaal geen zin in en dook ik na om 09:00 uur te zijn opgestaan om 11:00 uur alweer m’n bed in voor wat series en het lezen van een boek. Heerlijk om daar even aan toe te geven! Na een paar uur had ik genoeg geluierd en deed ik de 30 min Beginner Legs + Booty Workout van Pameila Reif en de 10 min Small Waist Workout van Sanne Vloet.

Zondag
Op zondag scheen de zon gelukkig weer en was het een stuk makkelijker om naar buiten te gaan voor een rondje hardlopen. Ik genoot 8 kilometer lang en liep daarna nog een kilometer uit. Eenmaal thuis at ik wat en na een snelle douche wandelde ik een uurtje met m’n ouders. Zo fijn die zonnige dagen! ’s Avonds sprak ik met Kirsten af in het centrum van Gouda waar we onbewust ook nog een aardig stukje wandelden. Aan het eind van de dag zat ik ruim over de 20.000 stappen heen, dus was het tijd om op de bank te ploffen voor m’n favoriete TV-avond met Boer zoekt Vrouw en Dragon’s Den.

Maandag
Op maandag deed ik als warming-up de Happy Dance Workout van Pamela Reif. Daarna was het tijd voor de billen met de Booty Workout van 15 minuten. Ik sloot af met de 10 min Sixpack Workout.

9b878dfd-c40e-4771-a318-7f94f25f6684
Wandelen in het avondzonnetje

Dinsdag
Ook op dinsdag deed ik een workout binnenshuis. Ik hoepelde een kwartiertje en deed daarna deze Full Body Workout van 20 minuten. Na het eten liep ik met mama nog een rondje in het avondzonnetje. Soms ben ik met de mooie dagen die we de afgelopen tijd al hebben gehad helemaal kwijt welke maand het is. Ik heb al zo vaak in m’n bikini in de tuin gelegen, terwijl we nog een hele zomer voor ons hebben. Heerlijk vooruitzicht!

Woensdag
Ook op woensdag was het heerlijk zonnig en besloot ik na een lange tijd weer eens voor een hardlooprondje van 10 kilometer te gaan. Gelukkig ging het best makkelijk, maar de rest van de dag merkte ik wel dat ik mezelf langer had ingespannen dan normaal. Daarnaast was het best wel warm en rende ik midden op de dag. Ik was er in ieder geval aardig moe van en ’s avonds at ik mezelf misselijk aan een halve zak chips, honingdrop en een overgebleven chocoladehaas. Waarschijnlijk na de run niet genoeg gegeten… Leermomentje! 

Donderdag
Op donderdag besloot ik de benen met rust te laten en zette ik deze 30 min Upper Body & Abs workout op. Best pittig!

Vrijdag
Ook op vrijdag sportte ik weer binnen. Deze keer met de 10 min Sixpack Workout van Pamela Reif en de 15 min Butt Workout van Romee Strijd. Vooral die laatste was echt killing. Bizar hoeveel je die oefeningen voelt terwijl je alleen maar met lichaamsgewicht traint.

Door het mooie weer wandelde ik verder veel de afgelopen week. Zo zette ik gemiddeld net iets meer dan 10.000 stappen per dag. De komende week zal dat wel een stuk minder zijn met die regen ;).

Wat zijn jullie favoriete workouts? 

Deze post heeft 2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: