Interieurupdate – Slaapkamer

Interieurupdate – Slaapkamer

Onlangs bestelde ik een mooie webbing kast en met de komst van dit nieuwe pareltje leek het mij leuk om weer eens een interieurupdate te geven van de slaapkamer. Deze week werd ik, na bijna twee maanden niet thuis te hebben geslapen, weer wakker in m’n eigen slaapkamer en besefte ik weer hoe blij ik met dit plekje ben 🙂 Kijk mee!

cf6cbf53-f528-4616-a635-aed52060477e

Dit is ‘m dan! M’n nieuwe aanwinst. Al een tijdje was ik opzoek naar een mooie webbing kast, maar telkens waren ze uitverkocht of veel te duur. Totdat ik dit exemplaar vond in de webshop van Xenos voor maar €159?! Koopje toch? Ik ben er echt heel erg blij mee en kan er veel spullen in kwijt. Daarnaast staat het een stuk rustiger dan de twee open kasten die er eerst stonden.

4b8d0708-2f74-4ae4-8739-d274c52b5db2

Naast de kast heb ik dit stoeltje neergezet. Grappig feitje: dit is een oud stoeltje uit de St. Janskerk in Gouda waarop dus veel mensen naar de kerkdiensten hebben geluisterd. Toch altijd leuk om een ‘verhaal’ bij een interieuritem te hebben. Ik heb het stoeltje afgestyled met een handdoek van H&M Home, een plantje en een rotan mandje dat ik in Marokko kocht. De onderste mand met pompoms kocht ik bij Noa May Living en is groot genoeg om wat troepjes in te stoppen ;).

3ceff263-31cd-49f9-ad2a-567dbcddaa2e

Bovenop de kast staat wederom een plantje. Ik heb dit exemplaar nog niet zo lang en hoop eigenlijk dat hij in de loop van tijd naar beneden gaat groeien zodat deze over de zijkant van de kast valt om het wat speelser te maken. De schelpenstandaard heb ik gekocht op Bali en het kaarsenhoudertje komt van Dille & Kamille. De pluimen heeft m’n moeder een keer tijdens een wandeling geplukt en staan er nu inmiddels al twee jaar. Lekker duurzaam!

img_5316

Wanneer je je omdraait loop je eigenlijk meteen tegen het tweepersoonsbed aan. Ik krijg altijd heel veel vragen over het beddengoed en dat snap ik wel, want ik ben zelf ook helemaal verliefd op de kleur. Ik kocht het bedovertrek en de kussenslopen bij SUITE702 en ben erg tevreden over de kwaliteit. Slaapt heerlijk en blijft lang schoon! De kussenslopen kocht ik bij H&M Home en de vaas en pluimen bij Noa May Living. Het tasje is wederom een souvenir uit Bali. Op het wensenlijstje? Een 2 persoons boxspring. Dromen mag altijd toch? 😉

1d26f092-0d8b-47c3-acb6-ef0b1228d6ac
Boven m’n bed heb ik twee plankjes met verschillende lijstjes en andere frutsels. De lijsten en prints komen voornamelijk van Posterstore. Ik denk dat ik deze binnenkort weer eens ga vervangen. Kost niet zoveel, maar op deze manier heb je toch meteen een hele andere uitstraling.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Beddenplein.

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een mooi interieur heb je toch! Echt jaloersmakend. 🙂 Ik hou wel van die cognac kleur!

    1. Ja ben er ook helemaal fan van! Zowel in m’n interieur als kleding 😉

  2. Een heel gezellig interieur. De kast vind ik heel mooi. Ik hou wel van deze stijl.

    1. Leuk om te horen 🙂 Zelf ook erg blij mee!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: