Mijn sportweek #4

Mijn sportweek #4

Net als de afgelopen weken deel ik ook deze keer mijn sportweek. Lees je mee?

Zaterdag
Op zaterdagochtend wandelde ik 3 kilometer naar de stad om daar koffie te drinken met m’n vader en broertjes. Daarna liepen we nog even een rondje over de markt en wandelde ik vervolgens weer terug naar huis. Goed begin van de dag! Aan het eind van de middag deed ik nog de Inner Thigh Workout en de Small Waist Workout. Beiden duren 10 minuten, dus kort maar krachtig!

Zondag
Op zondagochtend rende ik op m’n gemakje 10 kilometer. Geen toptijd dus, maar wel fijn om weer eens een wat langer stuk te rennen.

Maandag
Op maandag was het Koningsdag en wandelde ik ’s middags een uurtje. ’s Avonds luisterde ik naar deze set van Martin Garrix en kreeg ik spontaan zin om hard te lopen. Ik trok dus m’n hardloopschoenen aan en liep 5 kilometer in 22 minuten. Zo bizar hoe muziek mij harder laat lopen. Zonder muziek ben ik altijd een stuk langzamer… Herkenbaar?

Dinsdag
Op dinsdag sportte ik weer binnenshuis. Ik warmde op met een Dance Workout van een kwartiertje en deed vervolgens een 10 min Ab Workout. Ik sloot af met een kwartiertje hoepelen. De hoelahoep bestelde ik een aantal jaar geleden trouwens bij Robin Hoop. Hij is erg fijn en zelfs opvouwbaar waardoor deze makkelijk op te bergen is. Ideaal!

Woensdag
Op woensdag nam ik een lange lunchpauze en wandelde ik een uurtje met m’n moeder. ’s Avonds volgde ik een Barre Workout van Les Mills nadat ik dit getipt kreeg van een volger. Wanneer je je aanmeld bij Less Mills On Demand kun je de lessen twee weken gratis volgen. Ideaal om dit platform even te testen! Ik sloot af met de 10 min Small Waist Workout. Ik denk dat dit wel m’n favoriete filmpje is voor de buikspieren.

Donderdag
Op donderdag was het weer tijd voor een rondje hardlopen. Helaas kwam dit echt uit m’n tenen, want m’n benen voelden zó slap. Misschien iets teveel gedaan de laatste tijd. Gelukkig perste ik er alsnog 7 kilometer uit. Daarna genoot ik van een welverdiende lunch. Honger!

Vrijdag
Op vrijdag bleef ik weer thuis en deed ik verschillende korte workouts van Pamela Reif, namelijk de 10 min Cardio Workout en twee voor de buikspieren, namelijk deze op 10.000 hours van Justin Bieber en deze op Own It van Stormzy. Ondanks dat de workouts net zo kort duren als de liedjes waren ze nog best pittig.

Zoals je ziet wissel ik het hardlopen af met korte workouts binnenshuis. Op deze manier blijft het gevarieerd en vind ik het ook niet zo lastig om elke dag iets aan sport te doen. Daarnaast ben ik op sommige dagen in een klein halfuurtje klaar en dan doe ik liever elke dag iets dan dat ik drie keer per week mezelf er echt toe moet zetten om een workout van een uur te doen.

Wat doen jullie liever? Elke dag een kleine workout of een paar keer week een langere?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: