6 leuke hotels voor een staycation

6 leuke hotels voor een staycation

Inmiddels hebben we denk ik allemaal wel door dat het ook in Nederland goed toeven is. Je hoeft echt niet naar het buitenland te verkassen voor dat vakantiegevoel. Zelf boek ik in ieder geval regelmatig een nachtje weg in eigen land en de leukste hotels heb ik in dit artikel voor je op een rijtje gezet 🙂

’t Gerecht – Heerenveen
’t Gerecht is een boutique hotel met 15 kamers gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Heerenveen. Iedere kamer is van alle gemakken voorzien en heeft zijn eigen unieke design. Daarnaast beschikt het hotel over een grand café waar je de hele dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. Benieuwd naar mijn verblijf? In dit artikel schreef ik er al eerder over. 

20933762-100a-450b-a37e-e2eaac8ea6e6-dd1be969-4678-4a95-9f84-c98a0ff624af

Strandhotel Zoomers – Castricum aan Zee

Dit intieme hotel beschikt over stijlvol ingerichte kamers. Het hele interieur is door HKliving verzorgd waardoor het er gelikt uit ziet. Helemaal mijn stijl! Doordat het hotel aan het strand ligt kom je hier meteen tot rust. Benieuwd naar een verslagje van mijn verblijf in Castricum aan Zee? Klik dan hier

067859fe-1336-4aac-a66a-003558541157-4d2d324a-3149-4744-b7fb-1b59bd79e273

The Anthony – Utrecht
Tijdens mijn meest recente staycation verbleef ik in The Anthony in Utrecht. Dit is een prachtig boutique hotel in de wijk Lombok, gevestigd in twee monumentale panden: het voormalige parochiehuis en het klooster van St. Antonius. Qua interieur is ook dit hotel helemaal mijn ding. Veel licht, marmer, roze en strakke eikenhouten meubels. Ook leuk om alleen even een drankje te doen of ’s avonds lekker te eten. 

Rufus aan het Water – Broek
Echt een hotel kun je dit verblijf niet noemen, maar toch is het een vermelding waard. Bij Rufus aan het Water slaap je in een oude kampeerboerderij of één van de twee woonwagens. Hoe leuk is dat?! De kamers zijn simpel, maar schoon. Daarnaast worden er zeilboten verhuurd, dus het is de perfecte uitvalsbasis om de Friese wateren te verkennen. 

1415cc9b-ec28-44a2-af65-5fd52b09a8dc-31fe1025-6a9c-430a-aacc-3ede81544b4b

Hotel Paal 8 – Terschelling
Ook mijn verblijf in Hotel Paal 8 is nog maar een paar weken geleden. Dit hotel staat middenin de duinen in West aan Zee op Terschelling. Instant vakantiegevoel! Het is een heel fijn hotel met mooie schone kamers en een erg goed ontbijt. De ligging is perfect, want in een paar stappen sta je op het strand. Een uitgebreid verslag over mijn verblijf op dit Waddeneiland vind je hier

Hello I’m Local – Haarlem
Een aantal jaar geleden verbleef ik in boutique hostel Hello I’m Local. Hostel inderdaad, maar dan van een heel ander kaliber dan je waarschijnlijk verwacht. Elke kamer is namelijk prachtig ingericht en erg schoon. Het hostel beschikt over 12 kamers en één appartement. Je kunt hier zowel een kamer voor 14 als voor 2 personen boeken. Voor ieder gezelschap wat wils! Daarnaast is Haarlem natuurlijk gewoon een superleuke stad. Vergeet zeker niet te lunchen bij By Lima

Heb jij nog een leuke aanvulling? 

 

 

 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Jij verblijft echt altijd in hotels met prachtige interieurs 😀 Je hebt me enorm geinfluenced met strandhotel zoomers, maar het is wel prijzig haha.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: