Online shop ik m’n kleding het liefst bij deze webshops

Online shop ik m’n kleding het liefst bij deze webshops

Hoewel ik echt een zomermens ben is qua winkelen de herfst by far m’n favoriete seizoen. Heerlijk om weer wat truien, vesten en sjaals in te slaan. Het liefst doe ik dat, zeker in deze tijd, online. Op Instagram krijg ik regelmatig het verzoek om m’n favoriete webshops te delen, dus ik dacht laat ik er maar eens een artikeltje over schrijven. Verder laat ik je ook zien waar ik fijne basics vandaan haal!

by-bar Amsterdam
Dit Nederlandse merk heb ik pas onlangs ontdekt, maar past echt perfect bij mijn kledingstijl. De items zijn stoer, maar toch vrouwelijk en gemakkelijk te combineren. Een paar weken terug kocht ik dit wollen vest en de kwaliteit voelt erg goed aan. Het vest is in meerdere kleuren verkrijgbaar, dus misschien dat ik ‘m binnenkort nog in een andere mooie kleur koop ;). Vorige week heeft by-bar haar eerst sustainable collectie gelanceerd met zes tijdloze items zoals een mooie witte blouse en truien van alpacawol.

The Wildbabes
Bij The Wildbabes shopte ik voorheen al weleens wat items, maar sinds ze inkopen volgens een vernieuwd kleurenpalet houd ik de webshop extra goed in de gaten. Denk aan roestrood, beige en wit. Helemaal mijn ding! Daarnaast is ook de kwaliteit van de producten verbeterd wat ik erg belangrijk vind. Liever een wat duurder item dat mooi blijft, dan iets wat ik na een paar keer dragen alweer weg kan gooien.

Pieces
Bij Pieces moet ik altijd even zoeken naar leuke items, maar uiteindelijk hangt er best veel van in m’n kledingkast. Zo koop ik hier graag m’n basic t-shirts die in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, mooi blijven en maar €14,99 kosten. Verder kocht ik er jaren geleden een suède jasje die er nog steeds mooi uit ziet.

Costes
Ook bij Costes moet ik soms door bepaalde items heen kijken, maar ook hier schaf ik regelmatig iets aan. Zo zijn de items uit bovenstaande collage allemaal van deze webshop. De coltruitjes heb ik in allerlei kleuren en draag ik in de herfst en winter vaak. Leuk op een rokje of onder een gilet. Daarnaast kocht ik onlangs nog de geruite blouse die ik erg leuk vind.

Levi’s
Voor fijne spijkerbroeken ben je bij Levi’s aan het juiste adres. Zit gewoon goed en blijft lang mooi. Inmiddels weet ik m’n maat wel, dus bestel ik eigenlijk altijd online. Vooral de shorts en skinny’s zijn bij mij favoriet. Toch denk ik dat ik binnenkort de klassieke 501 aan ga schaffen. Iets losser bij de enkels en weer eens wat anders!

Sezane
Bij Sezane heb ik eigenlijk nog nooit iets besteld, maar wel al heel vaak m’n virtuele winkelmandje volgegooid. De webshop is duurder dan bovengenoemde, maar de kwaliteit schijnt wel echt prachtig te zijn. Zo staat het Gaspard vest al een tijdje op m’n wishlist. Ziet er namelijk suuuuper comfy uit. Misschien toch maar een keertje afrekenen dan ;).

Uniqlo 
Marlous tipte me een keer op dit t-shirt van Uniqlo waarna ik meteen een witte variant heb gekocht. Het t-shirt is van hele goede kwaliteit, schijnt niet door en kost maar €12,90. Ik koop ze altijd in maat M zodat het shirt een beetje oversized valt.

Naast bovenstaande winkels bestel ik ook regelmatig bij Zara, H&M en Mango, maar die webshops weten jullie vast wel te vinden ;). Verder vind ik Riverstones en Diamont Point aanraders qua sieraden. Wat zijn jullie favoriete webshops?

 

Deze post heeft een reactie

  1. Ik zou zo graag eens een keer bij Sezane willen bestellen. Het schijnt een prachtig merk te zijn en bovendien ook nog eens duurzaam!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: