Meet the home office!

Meet the home office!

Na maanden flexwerken van de keukentafel naar de bank naar soms zelfs vanuit bed (oeps) werd het tijd om eens een echte thuiswerkplek te creëren. In samenwerking met Poster Store ben ik aan de slag gegaan en heb ik wat leuke items verzameld om er een fijne en gezellige plek van te maken. Ik zocht wat mooie posters en lijsten bij elkaar, schoof wat met andere interieur items en kwam uiteindelijk tot bovenstaand resultaat. Ondanks dat ik zowel voor natuur posters, quotes en abstracte afbeeldingen heb gekozen, is het door de gemeenschappelijke kleuren toch één geheel geworden. Kijk en lees verder voor een gedetailleerder inkijkje.

Bij Poster Store vind je prachtige én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Het was lastig kiezen, want er is een grote selectie met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen verkrijgbaar. Iedere dinsdag wordt er een nieuwe collectie online gezet waardoor er, wanneer je toe bent aan iets nieuws, altijd wel wat leuks voor je bij zit! Zelf koos ik voor prints die qua kleuren goed bij elkaar passen om zo een mooi geheel te vormen. Daarnaast heb ik alle lijsten in eikenhout besteld om het eindresultaat rustig te houden.

Vind je het lastig om een mooie fotowand te creëren? Geen probleem! Op de website is genoeg inspiratie te vinden waarmee jij in een handomdraai prints kunt selecteren die een mooi geheel zullen vormen. Zo zijn er in verschillende stijlen al toffe combinaties voor je samengesteld.

Naast posters heb ik m’n werkplek ook opgeleukt met verschillende kaarsenhouders en een lampje. Staat niet alleen leuk, maar komen ’s ochtends ook nog eens goed van pas nu het later licht wordt. Van Jennie kreeg ik de tip om aan het begin van je werkdag een kaarsje aan te steken en deze pas weer uit te doen wanneer je klaar bent. Op deze manier probeer ik ervoor te zorgen dat werk en privé niet door elkaar heen loopt. Als het kaarsje uit is, doe ik de laptop ook niet meer aan.

Zoals je ziet zijn de posters van hoge kwaliteit. Dit komt doordat alle prints afgedrukt zijn op duurzaam geproduceerd papier. Dikke aanrader dus! En ik heb iets leuks voor jullie geregeld. Met de code septembersecond35 krijg je tot en met 14 november namelijk 35% korting op alle posters (excl. selection).

Hopelijk heb ik je met dit artikel kunnen voorzien van de nodige dosis inspiratie zodat je thuis ook aan de slag kunt met een fijne werkplek! Bevalt het jullie thuis? Of zit je toch liever met collega’s op kantoor?

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: