De leukste cadeaus voor op je verlanglijstje

De leukste cadeaus voor op je verlanglijstje

Met de feestdagen in het vooruitzicht leek het me leuk om weer wat cadeau inspiratie op te doen. Het hele jaar door lijk ik namelijk heel goed te weten wat ik wil, maar wanneer het er met m’n verjaardag en Sinterklaas écht op aankomt vind ik het lastig om meteen wat items op m’n lijstje te kunnen zetten. Gelukkig is dat probleem na een klein rondje internetten al snel verholpen. Ik deel m’n favorieten met je!

Allereerst kwam ik deze mooie kandelaar van het Nederlandse merkje Manana Manana tegen waar ze sowieso een prachtige nieuwe collectie hebben. De lijst met leuke print komt er namelijk ook vandaan. Zeker nu in tijden van Corona is het extra fijn om van je huis echt een thuis te maken. Met deze items moet dat naar mijn mening zeker lukken! Nu de meeste mensen thuiswerken zijn pantoffels natuurlijk ook niet meer weg te denken. Niemand die het ziet tijdens je meeting via Zoom of Teams ;), dus lekker de hele dag van profiteren! De tas van Studio Noos staat hoog op m’n eigen verlanglijstje. Door de grootte ervan ideaal voor een weekendje weg of wanneer ik met m’n camera op pad ga.


Nu Sostrene Grene naast fysieke winkels ook een eigen webshop heeft heb ik natuurlijk ook daar even rondgeneusd. Bovenstaande items zouden allemaal niet misstaan in het interieur van m’n kamer. Kijk echter vooral ook even zelf in de winkel of de webshop, want er zijn nog veel meer leuke hebbedingetjes verkrijgbaar.

Met boeken maak je mij ook eigenlijk altijd blij en ik denk wel meerdere van jullie. ‘Uit beeld’ van Amber Brantsen en ‘Bevoren goud’ van Cilla en Rolf Borjlind staan sowieso nog op mijn lijstje, maar ook kookboeken zoals ‘Simpel’ van Ottolenghi en ‘5 Ingrediënten’ van Jamie Oliver zou ik leuk vinden om te krijgen. Om nog maar even in de unisex categorie te blijven zocht ik een geurtje van Scotch & Soda genaamd BarFly uit. Lekker voor zowel hem als haar! Verder heb je tegenwoordig ook nooit genoeg mondkapjes in huis (ik koop ze graag bij Covered Cotton) en kom je met wat leuke puzzels van Jan van Haasteren de winter thuis wel door.

Shop je graag je cadeautjes bij kleine ondernemers? Heel goed! Mijn favorieten zijn Last Days of Spring Jewelry voor sieraden en Treasure Hunt Amsterdam voor woonaccessoires.

Naast bovenstaande tips zijn een mooie plant, fles wijn, warme handschoenen of een leuk spelletje natuurlijk ook altijd goed. Heb jij nog aanvullingen? Laat het zeker even weten in de comments 🙂 Op zoek naar meer tips? Klik dan hier voor cadeaus voor hem en hier voor haar. 

Deze post heeft 2 reacties

    1. Ja mooi he! En lijkt me ook zo handig omdat ie zo groot is 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: