Friday Faves – 25

Friday Faves – 25

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien. Deze keer een favoriete shoot, buitenactiviteit en een lekkere hartige snack. Verder heb ik een nieuw favoriet verzorgingsproduct én deel ik een leuke hoteldeal met je.

Favo shoot – Yoghurt Barn 
Eén keer in de twee weken ben ik op vrijdag vrij van m’n vaste baan en dus kon ik vorige week gezellig mee met Kirsten die een shootdagje voor Yoghurt Barn gepland had staan. Ik stond (hand)model, schoot zelf ook een aantal mooie plaatjes en maakte wat backstage beelden waar ik vervolgens weer een reel van maakte. Heerlijk om lekker creatief bezig te zijn. Na afloop reden we nog even naar het Kralingse Bos waar we nog even wandelden en genoten van de ondergaande zon. Heel fijn dagje!

Favo hartige snack – Kaascrackers
Voor een lekkere snack ben ik altijd wel in en tegenwoordig pak ik er ’s middags graag een pakje kaas/pompoenpit crackers bij. Het zijn deze van Albert Heijn en ze zijn ideaal voor de hartige trek. De crackers zijn per 2 verpakt, dus ook fijn om mee te nemen. Ik heb in m’n auto in ieder geval altijd wel een pakje liggen. Nooit meer hangry ;).

Favo activiteit – Boswandeling maken
Nu de horeca, theaters en bioscopen dicht zijn kunnen we helaas niet meer zoveel ondernemen. Wat gelukkig nog wel kan is een boswandeling maken, dus dat heb ik de afgelopen weken ook lekker vaak gedaan. Van de Kaapse Bossen in Doorn, het Mastbos in Breda tot aan het Kralingse Bos in Rotterdam. Heerlijk om lekker veel buiten te zijn nu de dagen korter worden.

Favo verzorgingsproduct – Jojoba olie
Nu de koudere dagen weer zijn aangebroken voelt m’n huid na het douchen vaak droog aan. Tijd om te smeren dus! De laatste tijd doe ik dat met jojoba olie van You Madu wat je huid hydrateert, verzacht en voedt. Verder trekt het heel snel in wat ik erg belangrijk vind. Niks zo naar als een vettig laagje dat op je huid blijft liggen. In combinatie met avocado olie en castor olie kun je er zelfs een gezichts – en haarmasker van maken. Lekker multifunctioneel product dus! Benieuwd geworden? Met de code JUDITH15 krijg je 15% korting op je bestelling. De code is heel 2020 nog geldig.

Favo verblijf – Hotel Mother Goose
Afgelopen weekend verbleef ik eindelijk weer eens een nachtje in Utrecht, m’n oude stadje! We boekten het Great Goose arrangement van Hotel Mother Goose waarbij je voor €150 geniet van een tweepersoonskamer, 5-gangendiner bij Ubica én een lekker ontbijtje. Goeie deal al zeg ik het zelf! Doordat je het 5-gangendiner nuttigt met de andere hotelgasten (wel op 1,5 meter natuurlijk) leek het net alsof alles weer even zoals vanouds was. Heerlijk om er even tussenuit te zijn. Benieuwd naar meer van dit soort deals door het hele land? Check dan even het Instagram account van Hey Frits.

Fijn weekend!

 

Deze post heeft een reactie

  1. Fijnr favorieten. Wandelingen maken is nu zó fijn. En die crackers ga ik onthouden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: