Mijn thuiswerk essentials

Mijn thuiswerk essentials

Inmiddels werken we alweer acht (!) maanden zoveel mogelijk thuis. Onlangs liet ik jullie al mijn fijne werkplek zien en in dit artikel is het tijd voor mijn thuiswerk essentials. Benieuwd welke items ik echt niet kan missen tijdens een thuiswerkdag? Lees dan verder 🙂

Kop / oortelefoon
Met al dat (video)bellen kunnen fijne oortjes natuurlijk niet ontbreken. Wanneer ik mezelf echt even helemaal wil afsluiten gebruik ik graag de noise cancelling koptelefoon van Bose, maar ook de AirPods zijn bij mij favoriet. Ideaal ook wanneer je tijdens een meeting even een stukje wilt wandelen.

Thee
Als niet-koffiedrinker dronk ik op kantoor altijd al veel thee, maar sinds ik thuiswerk is dit alleen maar meer geworden. Simpelweg omdat m’n eigen mokken gewoon een stuk groter zijn ;). Niets lekkerder dan een grote kop thee! M’n favorieten zijn de smaken van Clipper en Yogi.

Lekkere gezonde snack
Geen mok thee zonder een lekkere gezonde snack natuurlijk! Om niet te vaak naar chocolade of chips te moeten grijpen (al het lekkers ligt thuis tenslotte binnen handbereik) maak ik deze tussendoortjes vaak zelf. Het recept voor bananenbrood van ‘Uit Pauline’s Keuken’ is bijvoorbeeld een favoriet, maar ook de bliss balls die ik jullie onlangs in een Friday Faves liet zien maak ik erg graag.

Laptop
Zonder laptop ben je op een thuiswerkdag natuurlijk sowieso nergens. Vanuit m’n werk werk ik op een HP laptop, maar voor alle overige zaken zoals bloggen en het bewerken / archiveren van foto’s ben ik eigenlijk wel toe aan een nieuwe. Ik twijfel tussen een Dell laptop of een nieuwe Macbook. De laatstgenoemde synchroniseert fijn met m’n iPad en iPhone, maar qua besturingssysteem word ik veel blijer van Microsoft. Waar werken jullie het liefst mee? Ik ben benieuwd! Het is namelijk niet zomaar een uitgave natuurlijk….

Planner
Ik ben echt een planner en zonder het maken van een to-do lijstje komt er maar weinig uit m’n vingers. Zelf gebruik ik hier graag de notitieblokjes en planners van Studio Stationery voor, maar wanneer er even snel iets opgeschreven moet worden gebruik ik ook weleens gewoon de notities in m’n telefoon. Heerlijk als je weer iets af kunt kruisen!

Dat waren mijn favorieten! Welke essentials kunnen bij jullie echt niet ontbreken? En werk je liever op kantoor of bevalt het thuiswerken je wel? Ik ben in ieder geval meer van dat laatste ;). Heerlijk die extra vrije tijd in plaats van reistijd!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Azerty. 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Jeetje, acht maanden alweer.. Wat bizar dat de tijd aan de ene kant zo snel gaat, maar dat deze hele situatie veel te lang duurt.. Ik ben het trouwens helemaal met je eens wat de essentials betreft! Ik ben ook altijd heel happy met een lekkere geurkaars en warme pantoffels. Liefs!

    1. Ja bizar he! Oehhh ook heerlijk ja, pantoffels zijn hier ook niet weg te slaan 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: