De leukste housewarming cadeaus

De leukste housewarming cadeaus

Ligt het aan mij of zijn er veel mensen de laatste tijd aan het verhuizen? Misschien is het de leeftijd? Ik ben 28 en heb een aantal vrienden om mij heen die het afgelopen jaar zijn gaan samenwonen. Of zorgt de coronacrisis er misschien voor dat men de tijd heeft gevonden om te verhuizen? Wat de reden ook is, bij een verhuizing hoort natuurlijk een leuk housewarming cadeau! Ik zocht voor elk budget een paar mooie items bij elkaar.

Laten we beginnen met twee items van Dille & Kamille, namelijk het slabestek van acaciahout en een pak oudroze kaarsen. Beide items zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens functioneel. Ideale cadeautjes dus!

Verder vond ik bij Xenos dit schilderijtje met een lijntekening in de vorm van een gezicht. Leuk om op te hangen of gewoon neer te zetten. In plaats van een schilderij is het natuurlijk ook leuk om een fotolijstje te geven met een mooie foto van bijvoorbeeld jullie vriendengroep.

Bij Riverdale kwam ik deze stoere schaal tegen die perfect past in een modern of Scandinavisch interieur. Leuk voor op tafel met wat fruit erop of om borrelhapjes op te serveren.

Een ander idee is een mooi kussen voor op de bank. Deze roestkleurige variant vond ik bij Trendhopper, maar een exemplaar in een leuke print is natuurlijk ook altijd leuk.

Het merk Rituals laat ik volgens mij in elk artikel met cadeau ideeën wel terugkomen, maar eerlijk is eerlijk, gewoon altijd fijn om te krijgen toch? Van handzeep tot aan geurstokjes en interieurparfums. Laat het nieuwe huis meteen lekker ruiken!

Ook de kopjes van HK Living zijn echt een persoonlijke favoriet. Onder andere te koop bij de Bijenkorf en verkrijgbaar in verschillende designs. Naar mijn mening leuk om te geven aan zowel mannen als vrouwen.

Last but not least, dit mooie plaid van Dutch Decor te koop bij Blokker. Heerlijk om lekker onder te kruipen op koude winteravonden!

Andere leuke cadeaus om te geven vind ik een mooi setje theedoeken, een fijn kookboek, placemats of bijvoorbeeld een goede fles wijn. Daarnaast is het ook een leuk idee om de nieuwe bewoners te verrassen met een etentje aan huis wat je tegenwoordig overal wel online kunt bestellen. Op deze manier kunnen ze ondanks dat er geen housewarmingfeestje gegeven kan worden toch het nieuwe huis feestelijk inluiden.

Bovenstaande cadeaus zijn allemaal aan te schaffen met DE Cadeaukaart welke je online kunt bestellen. Ideaal nu een housewarming niet mogelijk is, maar je toch een leuk cadeau wilt geven.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met DE Cadeaukaart.

 

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: