Fijne staycations door het hele land

Een grote vakantie zit er de komende tijd (voor mij in ieder geval) niet in, maar gelukkig zijn er genoeg andere opties om quality time buiten de deur door te brengen. Van uitwaaien op het strand tot het verkennen van een nieuwe stad, er is voor ieder wat wils. TheFork zette onlangs een top-15 aan Culinaire Hotelarrangementen voor je op rij en in dit artikel deel ik mijn favorieten met je. (meer…)

Lees verder

De leukste cadeaus voor op je verlanglijstje

Met de feestdagen in het vooruitzicht leek het me leuk om weer wat cadeau inspiratie op te doen. Het hele jaar door lijk ik namelijk heel goed te weten wat ik wil, maar wanneer het er met m’n verjaardag en Sinterklaas écht op aankomt vind ik het lastig om meteen wat items op m’n lijstje te kunnen zetten. Gelukkig is dat probleem na een klein rondje internetten al snel verholpen. Ik deel m’n favorieten met je! (meer…)

Lees verder

Meet the home office!

Na maanden flexwerken van de keukentafel naar de bank naar soms zelfs vanuit bed (oeps) werd het tijd om eens een echte thuiswerkplek te creëren. In samenwerking met Poster Store ben ik aan de slag gegaan en heb ik wat leuke items verzameld om er een fijne en gezellige plek van te maken. Ik zocht wat mooie posters en lijsten bij elkaar, schoof wat met andere interieur items en kwam uiteindelijk tot bovenstaand resultaat. Ondanks dat ik zowel voor natuur posters, quotes en abstracte afbeeldingen heb gekozen, is het door de gemeenschappelijke kleuren toch één geheel geworden. Kijk en lees verder voor een gedetailleerder inkijkje.

(meer…)

Lees verder
Sluit Menu
×
×

Winkelmand